..:: Hackhell Zirvede ::.. [Ençok Hit Alan 2. Site]

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Hackhell sizler sayesinde tahmın ettıgımdende hızlı bir şekilde buyuyor... Emeği geçen ve yanımızda olan herkese teşekkürler. :) Yaklasık 1.5 ay oldu hackhell'ı hayata gecırelı bu 1.5 ay gibi kısa bır surede 2300 uyeye ve gunde ortalama 200 online'a ulastık.. 1.5 aydır hıcbır toplıste kaydetmedım hackhell'ı ama bu hızlı buyumemızın sonuclarını merak edıyordum ve dun aksam hıt konusunda hatrı sayılır bır sıte olan nedstatbasic sıtesıne kaydettırdım...Burda 1.5 gündeki hackhell'in nedstatbasic sitesinde aldığı hiti sizinle paylaşmak istedim... Chat ve forum katagoresınde Hackhell 1000 site içerisinden 1.5 gündeki aldığı hit ile 2. sıraya oturdu. :) şaka gıbı dimi? Genelde ise Hackhell 1000 site içerisinde 15. sırada (merak edenler tüm kategorilerdeki sıralamasını http://www.nedstatbasic.net/catalogue/top1000?id=3655399&country=TR bu adresten görebilirler.) Burda dıkkat edılmesı gereken hackhell 1.5 gün önce katıldı bu toplıste ;) neyse kısaca hackhell sızlerınde yardımları ve katkıları ıle cok kısa bır surede hakettıgı ve hayal ettıgımız yere gelıcektır.. Yanımızda ve bızımle olan herkese teşekkürler... iyi forumlar...

hit.jpg

Tüm arkadaslarımıza teşşekürler.

:rolleyes: Bencede Madem türksün dünya ürksün en iyisi biz olmalıyız.Dark sanada bu platform akıllaaca bir şeydi

Gercekler Her Zaman Heyecan Verir Ve Bu Bir Gercek Vede Eminim Sizler ve tüm üyeler Sayesindede Kimse Bu Basarinin önüne Gecemicek Ve Heyecanimiz Her Zaman Sürecek Ve Liderligi Alacagiz Tesekkürler

Hepımızın Sayesınde Cok Daha ıyı Yerlere Gelıcez 2006 yılı Baslarında En Buyuk Forum Olucagımıza Inanıyorum

>>> Tskler Hackhéll Ailesi <<<

wayy wayy wayyyy zaten dark bizlere yakışanda bu değilmi.. ileride sitemizin girebildigi tüm katagorilerde 1. sırada olacağımıza eminim.. 1,5 günde cok büyük bir rekor kırdık..

hackhell gibi bir siteye bu hız bile yetmez..:)...daha fazla hit..

dark daha bu bişi değil daha yeni yeni başlıyoruz ve biz her zaman yanındayız 1,5 ayda sonuç bu olursa yıllandığımızda düşünemiyorum bile :D

Geride bırakılan sıtelerı gorsenız cidden nasıl buyudugmuzu daha ıı anlarsınız :)

gerçekten güzeL bi yükseliŞ umarım sürekLi oLur...

1,5 A Dırekt Olay Cok ASırı Derece Hızlı ve Saglam Adımlarla Gıdıyoruz Insallah En Iyısı Olucaz Emınım Dıkkat : ( Hızımızdan Nezle Olabılırsınız !! :D )

tek bı sey soylım w......m gıbı bır sıteyı forum yapan elamanlar burda :D
bence o sıteden daha ıyı yerlerde olacak hackhell ( insallah ) ...
cunku hackhell dekı kadro kımsede yok .....

Ehehe uzman kadrosu, kaliteli ve üstün hizmet anlayışı, güncel konu ve konuklarıyla HACKHELL yine başı çekenler arasında ;) :D biz süperiz :)

ahmetcan' Alıntı:
Ehehe uzman kadrosu, kaliteli ve üstün hizmet anlayışı, güncel konu ve konuklarıyla HACKHELL yine başı çekenler arasında ;) :D biz süperiz :)

Evet cok hakLısın Iddalı Konusmak ıstemıyorum Ama Bız En Iyıyız Boyle bır Kadro Gorulmemıstır Bence.

Hahah hemen havalanmayın lem :) burun üstü çakılırız dikkatli olmak lazım :)

sOrUnLu' Alıntı:
Hahah hemen havalanmayın lem :) burun üstü çakılırız dikkatli olmak lazım :)

Orasıda Oyle Ama Dıkkatlı Oldugumuza Inanıyorum Hıcbırsey Olmaz bıze Boyle Gıdersek Ya bır Sey Itıraf Etmek Istıyorum Bu ARada Bannerımızdekı Kıza Asık oldum:D

dark abi senin sayende bunların hepsi.eğer sen olmasaydın böle bi site oluşamazdı.elbetteki modların yöneticilerinde bu konuda sana çok büyük desteği oldu ama senin kaliten tartışılmaz.bizde bu yolda seninle beraber olmaktan dolayı mutluyuz.YAŞASIN HACKHELL

Geri