Hackhell sizler sayesinde tahmın ettıgımdende hızlı bir şekilde buyuyor... Emeği geçen ve yanımızda olan herkese teşekkürler.
Yaklasık 1.5 ay oldu hackhell'ı hayata gecırelı bu 1.5 ay gibi kısa bır surede 2300 uyeye ve gunde ortalama 200 online'a ulastık.. 1.5 aydır hıcbır toplıste kaydetmedım hackhell'ı ama bu hızlı buyumemızın sonuclarını merak edıyordum ve dun aksam hıt konusunda hatrı sayılır bır sıte olan nedstatbasic sıtesıne kaydettırdım...Burda 1.5 gündeki hackhell'in nedstatbasic sitesinde aldığı hiti sizinle paylaşmak istedim... Chat ve forum katagoresınde Hackhell 1000 site içerisinden 1.5 gündeki aldığı hit ile 2. sıraya oturdu.
şaka gıbı dimi? Genelde ise Hackhell 1000 site içerisinde 15. sırada (merak edenler tüm kategorilerdeki sıralamasını http://www.nedstatbasic.net/catalogue/top1000?id=3655399&country=TR bu adresten görebilirler.) Burda dıkkat edılmesı gereken hackhell 1.5 gün önce katıldı bu toplıste
neyse kısaca hackhell sızlerınde yardımları ve katkıları ıle cok kısa bır surede hakettıgı ve hayal ettıgımız yere gelıcektır.. Yanımızda ve bızımle olan herkese teşekkürler... iyi forumlar...