Hackhell Tişörtleri,Yüzükleri Olsa???

N i h i L

New member
Reaction score
0
Merhaba bi önerim var ya hackhell sitesini ben çok seviyorum.Oldukça hit bir site.Tişörtleri çıksa işte ne bilim yüzük falan yapsak makul bir ücrete de satışı olsa iyi olmazmı?Hatta fincan bile çıkartabiliriz.Tabi bu bir öneri.

Not: Hatta sizler bilgisayarlarınızdan birkaç örnek fincanlar işte tişörtler hazırlasanız tartışma ortamı olsa beğenilmesi doğrultusunda belirli bir sayıda basıma geçilse..

Terliklerde benden ;)

hepimiz aynı sehırde olsak ok ... hadi onu gectım .. ülkeler bile farklı .. düşünce çok tatlı ama öneri kısmını yapılabılırlık olarak ayarlayıp bır onerı sunabılırsen daha ıyı olacagı gorusundeyım.

olmaz olmaz neden demeyin olmaaaz işte :)

Ya neden olmasın biraz mantıklı ve sistemli düşünelim direk kestirip atmayalım.Şimdi hackhell yonetimi hangi sehirde(en azından cogunlugu) Örnegin İstanbul.
Yönetim bir Kargo ile anlaşır her 15 güne bir gönderim yapar.Yine ücret alımları da ister kargo ile ister kredi kartı numarası ile yani bi şekilde yapılır.İsteğe göre üretim yapılır ve dağıtılır.Yani olmayacak çok çok ucuk birşey değil.Yönetim ilgilenirse kesin olur.

Kumdan kale yabalım muhabbeti gibi bu çok zor...

ama isteyen gider arabasının arkasına www.hackhell.com yazdırır...

Daha mantıklı dostum ;)

Yani Güzel bir öneri yapılırsa ben kesin alırım. :D

öneri güsel

şöle hh motifli bi fincan fena olmass (ancak kahveyle ayakta duruoz bilgisayar karşısında)

ama çok zorrrrr:(:(

yapılabilir ama bende bir öneri getireyim ,,t-shirt lerin arkasına ve ya önüne desenleri yapalım fhotoshop ta sonra koyalım onları siteye ,,isteyen alır onu bastırır istediği t-shirt e istediği renkte ,,,

benim tsubasa resimleri ilgili böyle bir planım var da yaz için

biri ağacın üstüne ev yabalım der

öbürüde ordan ne güsel olur 2 metre der

öbürüde yağmur yağdımı bakarız dışarıya der ama bişey olmaz ;)

voldemork' Alıntı:
Yani Güzel bir öneri yapılırsa ben kesin alırım. :D

bu kadarınada yuh diyorum bu kanıya 7 dakikada mı vardın???

arkadaşlar bu şekilde flood yapmayın...

nihil; voldemork clone user nickin sınırsız banlandı.... birdaha clone nick oluşturursan sende aynı şekilde ceza alıcaksın. bu seferli sadece uyarı veriyorum....

iyi forumlar...

aklımızda olan bırsey aslında cok cüzi fiyatlara (10 ytl gibi) tişört bastırıp kargo ile ısteyen uyelere dagıtmak.. Dusunuldugunde ilginc olur gercekten guzel bı tasarım oldugunu ve sokakta yuruken karsınızda hackhell tısortlu bır uyeyle karsılastıgınızı dusunsenıze :)

Dark_Angel' Alıntı:
aklımızda olan bırsey aslında cok cüzi fiyatlara (10 ytl gibi) tişört bastırıp kargo ile ısteyen uyelere dagıtmak.. Dusunuldugunde ilginc olur gercekten guzel bı tasarım oldugunu ve sokakta yuruken karsınızda hackhell tısortlu bır uyeyle karsılastıgınızı dusunsenıze :)
HARBİDEN AA HEMEN KONTAK KURABILIRSIN ASLINDA YAPILIRSA DUYRULSUN ILGINC 10 YTL DE PARA DEĞİL ACIKCASI BENCE DÜŞÜNÜLMELİ

ben tişört falan giymem öyle,
benim posterim var valla, isteyen en yakın fotokopicide bastırsın :}

ben bu konuyu 4 ay once actigimda dalga geciliyodu hayret neyse reactor abimin yorumunu cok merak ediyom cunku bu konuyu actigimda bana bi sey dediydi bakalim simdi ne dicek ...

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
ben tişört falan giymem öyle,
benim posterim var valla, isteyen en yakın fotokopicide bastırsın :}

leo tısortun tasarımı ıle ılgılı musaıt oldugunda veya vaktın oldugunda alternatıf ornekler yapabılırsen sevınırım bu tasarımda en cok sana ıhtıyacımız olucak cunku...

bu tarz tasarımlar aklımdada, şöyle güzel bi banner-logo oturamadıkki siteye
o zaman daha sağlam olurdu.. :}
+ bu tişörtlere yada diğer şeylere tasarımlar baskılar nasıl yapılıyor, renkler, boyutlar,
ölçüler, anlayan birisinin bilgi vermesi lazım,,
ben 1-2 bişeyle başlar başlıkta açarım, o zaman arkası gelir..

yaptıgın her logo elımde var cok saglam calısmalar alternatıf cok olunca secmek daha zor oluyor :) logo ıle ılgılı olmadı elımızdekılerı bı baslıga ekleyıp arkadasların fıkırlerı dogrultusunda logoyu degıstırebılırız yıne :)

oLursa uzun KoLLu siyah Sweat Üzerine
sayfaların başında
''Bazı Alışkanlıklar Zararsızdır'' Sloganı + OrdaKi yüz resmi...

Ve Özel baskıya girebilirseniz Benim MaiLiM ve Nickim yazan o tür Bir Sweat ' e 50 ytL havaLe Çıkarırım ..

+ Arabamızın arkasında zaten var www.hackhell.com yazan bi sticer

peder her ne kadar
.................:'' trafikde soruolar bu neyın nesi ''

....diye itiraz etsede uzun bi süre durcak gibi orda:))

Geri