HACKHELL testere

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

HACKHELL sakinleri yıllardır bu forumda konular açtınız yorumlar yaptınız eğlendiniz arkadaş edindiniz bu sırada ailelerinizi yalnız bıraktınız ..

Şimdi sıra bende .. Bir oyun oynamak istiyorum ( I want to play a game )

make your choice :durdurun

Forumu'mu çok seviyorsun yoksa ? Sevgilini mi ?

Forum etkinliklerine katıldın mı ?

Forumu bir aile olarak mi gördün ?

Forum ailen mi ?

I want to play a game

make your choice

------------------------------------------------
KURBAN 1

WaTcHFuL : merhaba WaTcHFuL şimdi seninle bir oyun oynayacağız bu güne kadar hep didindin çalıştın Photoshop ta ustalık yaptın konular açtın mod olmak istedin oldun artık oyun zamanı şimdi yaptığın Photoshop lu resimin içinde 15 anahtar koydum bunlardan 1 i ve onun üstündede bağlı olduğun düzeneğin anahtarı var 20 dk var eğer bulamazsan patlayacak hadi Allah kolaylı versin

-------------------------------------------------------------------

kurban 2

merhaba dr.mud hehe seninle burda damı karşılaşacaktık her neyse şimdi seninle bir oyun oynayacağız bugune kadar hep haber konuları açtın üşenmedin birde resim bölümüne aday oldun şimdi ise sana öle bir sistem yaptımki artık sen haber konularına konuk olacaksın :):) şu karşıda BEŞİKTAŞ bayrağı var görüyormusun işte onun karşısında da vantilatör beşiktaş bayrağı her dalgalandığında tetiği gerecek ama hani sizin kartallarla arnız iyiya şu yukardan geçen kartalı kandırıp ipi keserse kurtulursun kolay gelsin ......

--------------------------------------------------------------------
KURBAN 3

İyi geceler SHE iyi geceler dikkat edersen sana iyi geceler dedim çünkü bu zamana kadar hep yattın bi şiir yazdın tamam millet çalışırken sen anca dırdır oyun Sana 2 adet uyku hapı içirdim elinde tuttuğun düğmeyi bırakırsan bummmm Eğer uyumayıp önündeki günlüğü sonuna kadar okursan sonunda seni uyanık tutabilçek hapların olduğu kasanın şifresini çıkaçak başaramzsan anladın sen onu hadi sana iyi uykularrrrr ....:):)

-------------------------------------------------------------------------------------

KURBAN 4

günaydın eftalya sanada günaydın dedim dikkat edersen hep sabahları forumdasın bi de geceleri . sen varya sen anca moda takibindesin şimdi sana öle bir düzenek hazırladımki faşion tv ye konu olacaksın elbisenin fermuarına bağlı iki tel ve bu tel 320 volt elektirik var biri sarı biri mavi üstünde kırmızı elbise var modaya uygun olarak hangi teli ordan çekersen yanmadan kurtulursun kolay gelsinnnnn

------------------------------------------------------------------------------
KURBAN 5

UPLOAD KNOWN seninle bir oyun oynayacağız ...Bugüne kadar milletin yaptıkları işleri beğenmedin işin gücün hep upload
neyse sadete gelelim ,Önünde bir program ve değişik karışımlar var şimdi sana verdiğim kağıtta karışımlara upload yapacağın konuların miktarı var eğer 1 kb bile fazla upload yaparsan upload yaptığın konunun üstünde bağlı olan hollanda ineği ki ineğin sütü 1 haftadır sağılmamış ve çatlayacak vaziyette gerisini düşün üstüne düşeçek eğer 1 kb eksik koyarsan altındaki düzenek açılıp önceden 280 derece ısıtılmış olan demirlerinin üstüne düşeçeksin birinin üstüne oturursan ne mutlu hemen Allahına kavuşursun bakalım sen ne kadar mükemmelsin ki neyse hadi kolay gele...

-----------------------------------------------------------------------------------

KURBAN 6

KÖYLÜ KIZI ZEYNA eyyyyy sen he cafe cafe gezip oralarda fing atıp sonra da cafe açıp onlara rakip olmak he sonra oyunlarda dolaş dur günde kaç mesaj attığını arattım bilgisayar bozuldu :):) şimdi gelelim oyunumuza senin şu cafe varya işte onun sandalyesindesin şu an :):) sağ ve sol elinde da birer kablo var bu kablolar şehir şebeke elektirğine bağlı yağlı yağlı tam 220 volt. Şimdi sana 1 saatlık bir konu seyrettirecem eğer gülmeyip sonuna kaadr izlersen;videonun sonunda bağlı olduğun sistemin şifresini vereceğim şayet gülersen kablodaki dedektörler devreye ellerini patlatacak hadi kolay gele....

------------------------------------------------------------------------------------------

KURBAN 7

KUZAY ulan heryerde sen ve heryerde senin konun ben nidem şimdi he seni sen varya 100 bin teşekkürü de geçmeden bu işi bitirmem lazım :) gelelim oyunumuza gördüğün gibi yatak tasın :):) bide şişme kadın var o danın çıkış anahtarı şişme kadında ama anahtar pire ufaklığında ve şişme kadınla aynı renk 20 saniye içinde bulmazsan 80 bin teşekkür bommmmmmmmmmmmmmmm :):)

-------------------------------------------------------------------------------------------

KURBAN 8

ecstasy anca haber başka bişi yok bakalım neolacak sonun :):)
seni haber kanalının önüne oturttum kusura bakma bak bide bilgisayar var oturduğun sandalyede düzenek var 10 daqkikada HACKHELL 'E 100 VERİLMEYEN HABER KONUSU AÇAMAZSAN bummmmmmmmmmmmmmmm

-------------------------------------------------------------------------------------------------
FYONB vay hacım sen ne arıyon burda he madem geldin hoş geldin he anca cs cs ccs ne olcak senin bu halin şimdi seni cs nin içine atıcam bakalım ordan çıkabilecen mi çıkmamazsan zaten kıvvvv:):)

------------------------------------------------------------------------------------------------------
KURBAN 9

JEWEL ula ablamızda gelmiş hoş gelmiş gelelim sadete yaw bi konu nu görmedik daha nedir bu şimdi seninle öyle bir oyun oynuyacağız ki hackhell konu rekoru kıracak :):)
karşında bilgisayar şimdi 1 saat içinde 458,135 olan konumuzun verilmemiş olanlardan 500.000 olamasını istiyorum 1 saat için de olmazsa zaten bilgisayar bummmmmmmmmmmm

----------------------------------------------------------------------------------------------------

burda kullanılan isim ve kuruluşlar tamamen hayal ürünüdür :):)

tamanen mizah amaçlı yapılmıştır

kimine göre forum bana göre aile

Buldum buldum. Stop the game. I'm free yuppi

16h6xpi.jpg

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :huh:

hertürlü kurutlurum :sleep:

KURBAN 6

KÖYLÜ KIZI ZEYNA eyyyyy sen he cafe cafe gezip oralarda fing atıp sonra da cafe açıp onlara rakip olmak he sonra oyunlarda dolaş dur günde kaç mesaj attığını arattım bilgisayar bozuldu :):) şimdi gelelim oyunumuza senin şu cafe varya işte onun sandalyesindesin şu an :):) sağ ve sol elinde da birer kablo var bu kablolar şehir şebeke elektirğine bağlı yağlı yağlı tam 220 volt. Şimdi sana 1 saatlık bir konu seyrettirecem eğer gülmeyip sonuna kaadr izlersen;videonun sonunda bağlı olduğun sistemin şifresini vereceğim şayet gülersen kablodaki dedektörler devreye ellerini patlatacak hadi kolay gele....

aßi Konu Komik oLmasın Dram AyrıLık Keder Üzüntü FeLan oLsun GüLmemem Lazım ßiLiyosun:)

HepSini okudum öLdüm GüLmekten Çok YaŞa sen aßi
icon10.gif

güzel olmuş diğerleri öldümü kurtuldumu

mavii yokk yokk kirmizi ya bulamiyorum :eek:ektirikdende anlamamki :biggrin:

ohv4ah.gif

Geri