HackHeLL SevGisi

Mawerick

Banned
Reaction score
0
HackHeLL sevgisi

Eylül ayının 18 i...Gene bir boşluk...gene cıkmazLarla dolu...sıkılganlıkların getirdiği bunaltıcı,tansiyon düşürücü bir akşam....

Birden bir mail kontrol....''Aman Allahım gene o salakca bomboş reklamlardan birisi''diye düşünürken hadi bir bakalım diye giriverdik içeri...

Slogan da cok ilgincdi...''BAZı alışkanlıklar zararsızdır...'' ilginc ama ne demek istiyordu diye gecirdim icimden...

Daldım öylee engin denizlere dalar gibi...Dostum beni seyrediyormuş..Onu bile farkedemedim dikkatimi sonsuz odakladığımdan...''Baba napiyorsun sen yaa..Koptun gittin...Gene hangi hatunLA konusuyorsun'' sorusu geldi...En yakın dostumdan..

''Hicbir hatunla'' diye cevap verdim.....''SAdece forumu inceliyorum...Görmediğim kadar zengin bir icerik var'' deyip geciştirdim...

Warezden girilmiş..Bir klasik gibi Hack'e söz verilmiş..Program anlatımlarıyLa süslenmiş...Duygusallık bölümüyle ( ki hicbir forumda rastlamamıştım,çok tuhafıma bir o kadar da hoşuma gitti) enstanteneleştirilmiş,yardım bölümüyle mütevazileştirilmişti.

Velhasıl Zengin bir içeriğin izleri apaçık belliydi...

O gece ve akabinde uykusuz gecelere gebe kalmama Neden oldu...Daha önceki yazımda bahsettiğim ''Oyun icinde Oyun'' oyanayan garibin psikolojisinin bozulma noktasında bir HIzIr gibi imdada yetişti...Çok tuhaf geldi etrafımdakilere..Aslını sorarsanız bana da..

97 yılında chat hayatıma başladığımda da aynı enstanteneyi yaşamıştım..DaLNeT maceramLa..Bir tutku olmaya başladı...Tıpkı eski günlerdeki gibi..

Senelik izinde olduğumdan uykusuz geceleri çok fazla önemseyemedim...önemsemedim...Ama sonrası...SAbah mesaiye gec kalmalar...Fırcalar..VS..VS..

iLk oLarak Programlar bölümü tabiki herkez gibi ilgimi ceken bölümdü...Ve sonrasında Gövde gösterisini inceleyip Türklük gururum arttı...Partizan in yönetiminde ;Phara0h ve TheHacker ve digerlerinin yaptıklarıyla...

Sonra XfiLes ve diger Paylaşım canavarları...Herbiri bilginin değerinin PayLaşıldıkça anlaşıldığının birer kanıtları birer savaşçıları oldular..

Sonra Webmastera özelden teşekkür etme isteği duydum yaptığı içerikteki başarıdan dolayı...

Velhasıl ''sağlam bir ekip'' dediğim için haksız sayılmadığımı anladım....

Karınca kararınca bişiler paylaşarak gücümüzün yettiğince o çorbaya da bir kaşık tuz olmaya adadım kendimi...Bilgisayar dehası diiLdim..Yaptığım programı tanıtıp paylaşabileyim..Hacker diildim hacklediklerimi gövde gösterisine taşıyabileyim..
ProgramLama dillerini sadece genel kültür seviyesinde biliorum ki bu da ne bir AIO ( all in One ) yapmama müsaade etmiordu..Elektronik cihaz bilgim vardı ama üstad olabilicek birisi diiLdim...Mesleki bilgilerimi paylaşabilicek bir siyasi güce de sahip olamadığım ya da yapısal zorunluluklar içindeki biri oldugumdan sadece ''duygu yüklü'' en azından bana göre..

Birşeyler yazarak duygularımı dökmeye çalıştım HackHeLL'e...Umarım keyif verebilmişim veya verebilecegim...

Paylaşılanların ne kadar büyük kavramlar, bütünler olduklarını her anladığımda karşımda bunları bize sunan insanları görür gibi oluyordum..Yazımın altına ''Bu yazıyı beğenip teşekkür etmeniz beni Gaza getiricektir'' diye espri yapabilicek bir konuma soktum kendimi..Demmekki bir yerlerde giz olmuş bir kavramı su yüzüne çıkarttı HackHeLL...Yaşayamadığımız belki de çok fazla yaşamak istediğimiz çocukluğumuzun en tatlı yönünü yaşattı bize..

Nickimi değiştirir misin dediğimde (eminim benim gibi konumda olan dostlara da aynısı olmuştur..) Mod larımız tarafından Pozitif cvp, akabinde cok süratli bir şekilde gelmiştir...Bu bir Vefa dir..Bu bir önemseyiştir...Bu bir Basitliği ezen spesyalite katan kavram değildir de nedir??

HackHeLL bende böyle bir iz bıraktı...Ve her geçen gün de izini kazımaya devam ediyor...

Anti sosyalliğe dogru kaymasından korktugum yaşantımın bir kıvılcımı oluyor kuratrıcı melek rolüne bürünüyor.....SAğolsun...

HackHeLL e belki de benim yaklaşımımımda yaklaşan çok fazla dost vardır..Belki de düşünülen şeylerin ortak noktaasında buluşulan bir çok kavram edilen sözlerde ise bir farklılık...Yanlız bir ortak karar var ki..O da buraya verilen büyük bir emek,önemsenen insan kitlesi,saygı ve sevgi bütünlüğü...

Umarım hicbir kimse bu bütünlüğe zarar vermez..HackheLL in devamlılığı artar..Bu forum Türkiyenin Yüz akı diyorum..Bütün ekip ve bütün emek sahiplerine teşekkürlerimizi sunuyorum..

iyi forumLar...

kardeşim benim büyüksün ve çok duygusalsın sana tüm içtenliğimle katılıyorum

siteyle ilgili duygular ancak bu kadar güzel ve dolgun anlatılabilir! yüreğine sağlık diyorum,ve güzel düşüncelerin için ne kadar önemi var bilmiyorum ama teşekkür ederim,

iyi forumlar;)

gerçekten bende reactör arkadaşima katılıyom ama yinede eline sağlık

yazdıkların çok hoş mawerick, sen ve senın gıbı uyelerı gordukce hh de gercekten bıseylerı basarabıldıgımıze daha fazla ınanmaya baslıyorum... yuregıne saglık tekrar bu guzel duyguların ıcın, tesekkurler...

Çok güzel anlatmışsın eline sağlık. Herkez kendi bölümündeki kaliteyi en üst seviyede tutmaya çalışıyor, sanırım kalitemizde biraz bundan kaynaklanıyor :) Başka forumlarda ki programlar bölümüne bakarsan; bozuk linklerin, uyduruk programların havada uçuştuğunu görürsün.Ama Hackhell'de böyle şeylere pek fazla rastlanmaz...

yüregine saglık kardeşim çok güzel anlatmışsın al benden sana bi teşekür....

Yazımın beğenilmesinden ziyade yaşadıklarımı size yansıtabilmemin verdiği mutluuğu duyuyorum içimde..

Bütün herkeze teşekkürlerimi sunuyorum..ilginize ve paylaşımlarınıza teşekkürler..

pecete lasımmı abilerm... :( :(

kardeş yüreğine sağlık....seninle aynı görüşü paylaşan birçok insanın sesi olmuşsun tebrikler....:)

Geri