hackhell sayfaları açılışı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
2 gündür bende de yavaş açılmaya başladı . ayrıca adult 18 de , sabit konularda (20.000 üstünde görüntülenen filmler..... ) çogu konu açılmıyor .. yönetici onay hatası veriyor... bilginize..

aynı sorun bendede var bakalım ne olcak bu işin sonu

tam bende yazacaktım soğalun çok yavaş açılıyor bende sandım benden kaynaklanıyor

bir kaç gündür özelliklede bugün çok kasıyor ve geç açılıyor sayfalar...ayrıca mesaj yazarken foruma iletilmesi baya geç oluyor... özelliklede şu zırt pırt beliren hadise şarkılı reklam çok can sıkıcı bir hal aldı...

sayfalarda gezinirken ; internet explorer komut dizini hatası '' url : hackhell.com '' diye bir uyarı alıyordum ve dün format attım bilgisayarıma...

sarkı ve reklamları dinlemek istemiyosanız , opera kullanın .. reklamları çok kolay engelliyo...
sayfalar çok yavaşladı .. problem benden kaynaklanıyo sanıyodum ama intener bağlantı 2048 ... bu olanaksız diyodum .. demek sorun sitemizde..

bir kaç gündür özelliklede bugün çok kasıyor ve geç açılıyor sayfalar...ayrıca mesaj yazarken foruma iletilmesi baya geç oluyor... özelliklede şu zırt pırt beliren hadise şarkılı reklam çok can sıkıcı bir hal aldı...

sayfalarda gezinirken ; internet explorer komut dizini hatası '' url : hackhell.com '' diye bir uyarı alıyordum ve dün format attım bilgisayarıma...

Evet o reklam baya bi can sıkıyor
Reklam zamanı geldimi 2 saniyede açılıyor, bizim sayfa 40 saniyede açılıyor
Reklam tabi sitenin bekası için gerekli ona diyecek lafımız yokta nedense bizim reklamlar kasar cinsten hep
ayrıca sesi biraz fazla açık bırakınca aniden ortaya çıkan hadise insanı bi yerinden hoplatıyo :)
bakalım bu reklam ne zaman nihayete erecek

bende kabloneti aradım netim kopuo yavaşlıo die demek sitenden mi bi de o kadar telde adamı haşladım ya :utan

şu anda canlandı site hızlı bende teşekurler

Geri