Hackhell saldırılar icin ne kadar guvenli???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Sorum Dark angel a ben THS uyeleriyle iddalasıyorum bizim sitenin guvenligi ust duzeydedir diye ama onlardan birkacı sitenin 2 gun icinde cokeltilebilecegini falan soyluyor... Sizce ne kadar guvenli?? :) (soran olursa benim suphem yok webmaster dark olduktan sonra :) )

Sen rahat oL Bizim Yöetimimiz çok tecrübelidir böyle konularda bile şüpheye düşme agzı olan konuşuyo bırak
ths yi cc gelse bile bi şey olmaz...
Rus hackerlarıda bekliyoruzz

Agzı olan konusuyor.. Ismı gecen arkadaslar makarna suzgeçi gibi oldular ustlerın gecmeyen kalmadı, hackhell ın ise gecmısı temız herhangı bır vukaat olmadı... Daha once cok kısı denedı ama kuyrugunu kıçına kıstırıp geldıgı yere boynu bukuk dondu varsa öle bır delıkanlı bız her zaman hazırız burdayız yapsınlarda görelim...

Dark_Angel' Alıntı:
Agzı olan konusuyor.. Ismı gecen arkadaslar makarna suzgeçi gibi oldular ustlerın gecmeyen kalmadı, hackhell ın ise gecmısı temız herhangı bır vukaat olmadı... Daha once cok kısı denedı ama kuyrugunu kıçına kıstırıp geldıgı yere boynu bukuk dondu varsa öle bır delıkanlı bız her zaman hazırız burdayız yapsınlarda görelim...

Yönetim konuştu işte biz böyle bir siteyiz :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

kuyrukları acıyan var gitsin onlar lamer sitelerini ve free hostları eklesin

gereken cevabı almışsın konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri