hackhell sakınlerı saldırıya hazırmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black_Angel

New member
Reaction score
0
arkadaslar turk alehtarı sıtelere karsı saldırıya basladık ben ve belgar_omen la beraber sadırmaya suan basladık sızlerdende desek beklıyoruz arkadaslar sıteye hackhell imzasını koyalım hadı sızde destek verıın adresler
1. saldırı
http://www.rojaciwan.com/index.php/
2 . saldırı
http://www.abdullah-ocalan.com/

turk genclerı hadı el ele verıp ındırelım bebek katılerını mehmetcık katılerını kardes katılerını ındırelım hadı arkadaşlar bayragımız vatanımız sehitlerimiz için

tamam da nasıl ne yapıcaz bi açıklasan verdiğin linkler direk siteye gidiyo ne iş ??

ddos olabilir. chamfer antirus vs

herkes kendı yontemını kulansn veya ddos tan saldıralım bız suan accessdiver aventis le saldırıyoruz ama sayımız az sızde katılın

Solariz' Alıntı:
ddos olabilir. chamfer antirus vs

wallaha ben geçen gece denedim sol ama hiç bi işe yaramadı tamamlayan 0 dı :( bi daha deneyelim o zaman

hmmz bu şekilde nasıl index atılacak ?? bir süre siteyi down edebiliriz ama ne işe yarar..

abı ıkı gundur uyumuyoruz bız ındırıcez azımle basladık pes etmeyelım bu sıte nasıl yapıldıysa mutlak bır acıgı vardır bulalım arkadaslar hadı

Ben de DOS attack a geçiyorum .Ayrıca diğerlerinide kullanabilirim.atağımın adı:yıkıcı ölüm

Abi kullandığınız prog yazın bende uyumycam bu gece

antirus prg si var nmap for windows war ddos war denyo var bunları saldırı için kullanabilirsin....

anti rusu çalıştırıyorum

TURKLER ICHIN CANIMI BILE VERIRIM,. farK etmez bizim ichin TURK AZERI,.
BU KONUDA ETRAFLI ACHIKLAMA YAPSAN DAHA IYI OLUR,.... :boks:

siteye aynı anda saldırırsak d-dos işe yarar birde herkez aynı anda haberleşip antirus yamultucu gavursavar denyo gibi programları aynı anda açarsa ve kişi sayısı artarsa saldırılara süper bi etkinlik olur siteyi sadece göçürmüş oluruz başka fikri olan bu sitelerden 1 incisine daha önce saldırdık ama açıkları yok admlar bayağı sağlam gözüküyolarki işten okadar anlamam neyse bana pm atın eğer saldıralım derseniz sonuna kadar sizlerleyim güsel bir çalışma olur

bu başlık tarih olmuş :) tüm ayrılıkcıların Allah Belasını Versin ! diyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri