Hackhell Reklamları Hakkındaki Düşünceniz

Hackhell in reklam sayfası hakkındaki düşünceleriniz

• Sonuçta Hackhell kazanıyor.Güzel

Kullanılan: 9 37.5%
  • Hiç sevmiyorum.

Kullanılan: 3 12.5%
  • İlk kez girenlere HackHeLL' i yanlış tanıtıyor.

Kullanılan: 8 33.3%
  • Bana bi zararı yok.

Kullanılan: 3 12.5%
  • Hackhell de reklammmı var? (digerse belirtiniz)

Kullanılan: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
valla dogru söylemek gerekirse reklam almak dogal hakkınız ama her sayfaya girişde ayrı pencere açışta reklam geldikce cok sinir oluyorum ama ne diyelim yapacak birşey yok

beğenerek aiLecek izLiyoruz

Hackhell'de reklam mi var aaaa hic görmedim =))

valla girip çıkıyorum hiçbir reklam benim dikkatimi çekmiyor yoğunlaştığım yer site.reklam hakkında konu açılmasıda ayrıca baydı.sadece siz için konuşmadım lütfen üzerinize alınmayın.

Sahranil yengemizi baymış reklamlar vallahi yine yakmış bir sigara :sigara:

kendiliğinden açılan pat diye beliren bilmem kaçıncı şanslısınız diyen reklama uyuz oluyorum açıkçası...:mad: :Sopa

valla girip çıkıyorum hiçbir reklam benim dikkatimi çekmiyor yoğunlaştığım yer site.reklam hakkında konu açılmasıda ayrıca baydı.sadece siz için konuşmadım lütfen üzerinize alınmayın.

Çok afedersiniz daha önce böyle bi konu açıldığını farketmedim.

Konu kapatılabilir.

Ancak benim düşüncem ilk kez hackhelli açan biri için bu tip bir reklamın siteyi çok kötü lanse ettiği. Tabiki reklam alınması gerekiyor bu siteyi açık tutmak için ancak daha farklı şekillerde alınması bence daha güzel olacaktır.
Birilerine hackhelli önerdiğim zaman hep aynı tepkiyi alıyorum o ne öle abuk subuk bir sayfa açılıyor. Girer girmez o siteden hayır gelmez genel kanı bu.
İzahını yapıyorum gerçi ancak genede bu reklamların savunucusu değilim.
sonuçta 1 milyon üye hangi forumda var. Benide rahatsız etmiyor reklamlar ama duyumlar pekte hoş değil umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Saygılar...

hemen hemen hiç takılmasam da sadece üye olurken bile diğer sitelerde 8567 yerden fırlayan cins cins reklamlar var
ayrıca mozilla kullanıcıları bunu ad block ile rahatlıkla engelleyebiliyor :sigara:
açıkçası ben çok merak ediyorum rahatsız eden reklamları :)

reklamlarda o kadar abartılacak bişi yok sadece ilk tıklamada bi sayfa açılıyo daha sonra herhangi bi sürpriz reklam karşımıza çıkmıyo..çıksa da önemli deil o kadar paylaşım yapılmakta bu sitede ve bunun da bir getirisi götürüsü var olacak o kadar..teşekkürler

İlk kez girenlere HackHeLL' i yanlış tanıtıyor. Ve HiÇ SeVMiYoRuM

evet şu arkadaş arama reklamı kaldırılsa tam süper olur bencede bana bir zararı yok ama biraz sapık bir sitegibi gösteriyor...

Geri