HackHell - ReaL Madrid Maçı

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Evet Sayın izLeyiciler bir hackhell maçıyla daha beraberiz :)

Daha önceleri Barcelone ve Manchester United gibi devleri deviren HackHell'e Rakip dayanmıyor ...

1.jpg

Real Madrid karşısında çıktığımız maçı 1-0 Yendik :) HH-Haber Muhabirleri maçtaydı ve maçın her saniyesini fotoğraf olarak çektiler tabii çoğu bozuk olduğu için bazı resimleri koyabildik ..
3.jpg

4.jpg

6.jpg

Maç Kadroları açıklandı...

2.jpg

Hakem Yazı Tura atışını yaptı ve HackHell kazandı hackhell maça başlayacak taraf

kent55 ile React0r santra ' yı yaptı

7.jpg

ilk atak bizden gerçekten çok güzel başlangıç yapıyoruz ...
9.jpg

React0r'un 4 kişi arasından verdiği ara pas ' a koşan kent55 kaleci ile karşı karşıya kalıyor fakat Casillas kayarak topu almayı başarıyor..
9a.jpg

Real Madrid ne kadar Di Maria ile Ronaldo ' yu kullanarak gelmeye çalışsa da savunma o kadar iyi ki geçit vermiyor...
9b.jpg

Kalemizde Tehlike ... Lucian ' ın ileri çıktığı bi anda boşluk bulan Di Maria içeriye katediyor fakat ReaL kayarak müdahale ve Köşe vuruşu kullnacaklar olan takım Real Madrid.. M.Özil Topun başında ortalıyor savunma uzaklaştırıyor..
9c.jpg

Hazırlık paslarından sonra ileriye çıkan eRce topu sol kanattan ileriye doğru sürdü 1-2 hareket yaparak Di Maria' engelini aşan erce daha sonrasında Sergio Ramos'u da geçti ve içeriye pasını verdi ..
9d.jpg

içerde Ethnic topu bekliyordu topu aldı düzgün bir vuruşla GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL 1-0 Öne geçiyoruz .. Ethnic attı bir dünya karması karşısında öne geçiyoruz ... Aman Allah'ım ne güzel bir gol o öyle :)
9e.jpg

9f.jpg

Golden 3 dakika sonra Xavi Alonso serbest vuruş kullanacak tehlike yaratabilecek bir nokta ama kalede HackHell'in panteri dr.mud bulunmakta .. Kullandı dr.mud çıktı topu aldı..
9g.jpg

Cehennem_Zebanisi topu ortasahada kontrol etti ve sağ tarafa doğru pasını verdi orada erdem topu aldı Ronaldo'yu geçti ve sağ tarafta ileriye doğru açılan innuendo'yu gördü pasını verdi innendo ortaya doru pasını verdi tek top oynayıp .. Orada Ethnic topun üstünden atladı ve cehennem_Zebanisi arapasını verdi karma hareketlendi ve vurdu ama Casillas topu tokatladı...
9h.jpg

Kanatlardan bindirme yapıyoruz fakat sonuç alamıyoruz...
9i.jpg

kent55'in pasına hareketlenen React0r bi boşluk buldu vuruşunu yaptı top direkten döndü..
9j.jpg

Cehennem_Zebanisi pasını Erdem'e doğru verdi. Sağ kanattan içeriye giren erdem Casillas ile karşı karşıya kaldı aşırtma bir vuruş yaptı ve GOOOOOOOOOOOL 2-0 oldu ama yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı..
9k.jpg

Cehennem_Zebanisi hız kesmeden ileriye doğru açıldı Karma ile bir verkaç yaptı ve kaleye vurdu ... Kaleci son anda müdahale etti dönen top kent55 koştu fakat R.Carvalho müdahale ederek topu kaça gönderdi...
9l.jpg

dr.mud canım sıkıldı birazda biz oynayalım dedi ve Real'den topu istedi Real Kaleciye döndü dr.mud'a pres yapan Higuain koştu dr.mud şık bir hareketle rakibini ekarte etti ve pasını tekrardan Real'e verdi
9m.jpg

R.Madrid'in bulduğu ender atakalrdan birisi ilk yarının uzatmalarında buldu ve
9n.jpg

topu Khedira aldı içeriye doğru girdi fakat dr.mud süper bir hamle ile topu kucakladı
9o.jpg

ilk yarı sonucu
9-1.jpg

ikinci yarıya Real Madrid Başladı Oyuncu değişiklikleri var ... Derbederin giriyor Lucian çıkıyor .. Karma Çıkıyor ErdemLiyiz giriyor Erdem Çıkıyor yerini ali06can'a bırakıyor ...
9p.jpg

Kent55 oyunu kurmak için topu aldı orta sahada kendi ekseni etrafında bir döndü pas verecek arkadaşını aradı react0r ' e doğru pasını verdi
9r.jpg

React0r sağ kanatta bindirme yapan ErdemLiyiz'e pasını aktardı erdemliyiz orta şut karışımı birşey vurdu ve Top doğrudan Out'a çıktı ..
9s.jpg

Kale vuruşu kullanıldı ve
9-2.jpg

CEhennem_Zebanisi topu karşıladı ethnic bir topuk pası verdi React0r bir çalım yaptı vurdu Aut..
9t.jpg

Cehennem_Zebanisi topu aldı ceza sahasına giricekken M.Özil yere düşürdü... Freekick
9u.jpg

Sarı Kart !
9-3.jpg

FreeKick'i Kaptan react0r kullanacak .. Harika bir vuruş
9v.jpg

Usta kaleci Casillas iş başında ..
9y.jpg

Higuain topa harika vurdu .. kaleci dr.mud izin vermiyor ..
9z.jpg

Kanatlardan gelmeye devam ediyoruz derbederin'in ortası savunma uzaklaştırıyor..
9za.jpg

C.Zebanisi :) show yaptı sağ kanatta artislik hareketler sonucu yere düştü hakem devam dedi..
9zb.jpg

Dk 89. React0r karşı karşıya kaldı fakat değerlendiremiyor ...
9zc.jpg

Maç Sonucu
HackHell 1 - 0 Real Madrid..
9zd.jpg

çok güzel olmuş.emeğine sağlık =)

güzel düşünmüşsün =)

Kalede Ben olmasam yenilecektik :)

Hoca Sans Vermiyor ki Oyniyalim Kendimizi Gosterelim Gol Atalim :D

Biktim Yedek Soyunmaktan , Baska Klub Ariyorum

Usta 1 - 0 az olmuş..

Rövanş maçında yaz beni kadroya Hocam..

En az 3 atmazsam Kenya 3. lige gönderirsin... :)

çok güzel teşekkürler.. :)

Bazı arkadaşlar yedekti :) çeşke oyundan önce 6 tane değiştirmeyi açsaydım :D ama olsun bir dahaki maç böyle olmicak o maç interle olacak :)

Çok güzel olmuş , emegıne saglık :)

Eline sağlık değişik fikirlerinden bir tane daha :)
Çok güzel olmuş
Ofsayt Neydi ki :p

woowwww !!!! furkan harika olmuş ya eline gözüne sağlık ... goloüde iyi çakmışsın hea :)

Eline sağlık değişik fikirlerinden bir tane daha :)
Çok güzel olmuş
Ofsayt Neydi ki :p

ofsayt'ı bilmeyen bayan kaçıııııııın :durdurun :durdurun

woowwww !!!! furkan harika olmuş ya eline gözüne sağlık ... goloüde iyi çakmışsın hea :)

Usta inan o kadar gol kaçırdınız ki :) tek ben atmiyim die heyecana geldim sizde çok kaçırdım :D

C.Zebanisi show yaptı sağ kanatta artislik hareketler sonucu yere düştü hakem devam dedi..

buna koptum heueuhe :D arda hayırdır yere dusmussun :D guzel olmus elıne saglık :D

Cok güzel olmus :)) ellerine saglik

cok guzeL oLmus valla..ellerine emegine sagLik..:)

Sağ Açıkta Oynarım GeneLde Ama Defansta İyi İş Çıkartmışım =)

ELine SağLık Furkanım Çok GüzeL OLmuş =)

Güzel olmuş furkan Emeğine sağlık =)

Geri