Hackhell Onursal Demirbaşı

derbederin

Altın Üye
Reaction score
0
Aşkına kul oldu isem, sanma aşkı sen yarattın...
uzunefe.jpg

Uzunefe 12100 mesaja ulaşarak Hackhell Onursal Demirbaşı rütbesine erişti tebrikler Uzunefe :clap
yakında geçecem seni dai :biggrin

UzunEfe Senin Adın ßi Ara TarikatcıLarLa AnıLıyodu NeOLdu OLay :hhmanD

teşekkür ederim arkadaşım :):):) önemli olan mesajların sayısı değil içeriğidir elimden geldiği kadar uğraşıyorum sağlıcakla kal ;)

UzunEfe Senin Adın ßi Ara TarikatcıLarLa AnıLıyodu NeOLdu OLay :hhmanD

aman aman allah korusun yok tarikat falan diyip de abartma :D tuzak diyelim biz ona , cahildik sonunda sıyırdım kendimi azıcık aşım ağrısız başım misali ;)

HayırLı oLsun :)

hayırlı olsun inanmicaksınız ama ben bu uzunefe yi ilk defa görüyorum :hhmanD

Valla helal olsun...Ama 2005 den beri burda olduğun ıcın normal...

uzunefeyi , uuuzzzzzzzzzzuuuun bir aradan sonra burda görmek güzel .
:hhmanD

Hayırlısı olsun . HH'de en hızlı rütbe atlayan kişisin bildiğim kadarıyla .
:durdurun

Bende Geçicem Seni Yakında :p

TeßrikLer ;)

tamam hayırlı olsunda 2000 mesajına 3000 kere teşekkür edilmiş cok bos mu konustun nedir

senin de durumun pek iyi gözükmüyor bu arada arkadaşım :) her alanda paylaşım yaptım genellikle her telden ve güncel bölümlerinde :) bu nedenle teşekkür sayısı fazla. Eskiler daha doğrusu çok eskiler bilir Her Telden bölümünde konu açma olayında abartmıştım bu yüzden 3 gün ban yedim :D

tamam hayırlı olsunda 2000 mesajına 3000 kere teşekkür edilmiş cok bos mu konustun nedir

senınde sımdı pek dolu konustugun soylenemez dımı?:goz:

nese hayırlı olsun arkadasım..

uzunefe, hayırlı olsun. Ben de tam sana özel mesaj atacaktım ama 50 mesaja ulaşmadığım için atamadım. Eğer bir mahsuru yoksa uzunefe yazdığın fontu(avatarındaki) bana özel mesajla yollar mısın? Cidden çok güzel bir font.

Edit: Kendisi sağolsun mesajı okur okumaz bana fontu göndermiş.Zahmeti ve çabası için teşekkür ederim.

Geri