hackhell ne kadar haklı?

hackhell konu kapatmalarında ne kadar haklı?

• Kullanılan toplam oy
    97

preinter

New member
Reaction score
0
arkadaşlar eleştiri geleceği en iyi aydınlatan ışıklardandır. hadi iyi forumlar.

hadi ama arkadaşlar o kadar şikayet ettiğiniz konu vardı. neden şimdi oy kullanmıyorsunuz? kullanan arkadaşlar neden mesajlarını belirtmiyorlar? Tepkisellik bu kadar mı?

bakan 30 kişi ama oy kullanan 5 kişi biri de benim zaten :)

Haklı oldugu durumlar da oluyo haksız oldugu durumlarda oluyo. Bence genellikle haklı.....

Saçma Konu Kapatılması Gerekirse Kapatılır

Çoğunlukla haklı diyelim kimse 4x4 lük değildir...

moderatorleri de şuçlamamak lazım bazen omlarında gözünden bazı şeyler kaçabiliyor yada kapatılmaması gereken konuları kapatabilirler.
bu durumlar bence tamamen konu sahibinin sorumluluğudur.
her hangi bi yanlış müdahale olması durumunda müdahaleyi yapan moderator ile irtibata geçilmesi
her ikitaraf içinde ayrıca forumun temizliği açısından en doğrusu olucaktır.

ojdov5.jpg

Bukadar İşi Sadece 50 Küsür Moddan Beklemeyin Lütven

kapatsınlar kardeş bune bunalım böyle
ben kendi adıma konuşayım fazla konu açmam
açsamda açılan konularım kapansa hiçde tınlamam

herşeyin kuralı olduğu gibi buranında bazı kuralları var..haksız yere konu kapatıldığına henüz rastlamadım..konu,açılması gereken yerdeyse ve yapılan yorumlar karşılıklı saygı gözetilerek yapılıyorsa neden kapatılsınki....

Bence fazla konuşacak şeyleri olan ve konuştuklarının doğruluğuna veya samimiyetine inanan herkes
konu açabilir. Tabi bencede forumun suyunu çıkarmamak lazım.

bazı kurallar yerinde değil bence yakın zamanda saw serisi adında açtığım konu kapatıldı :( film paylaşımı yasak :S

tamamen haklı o kadar saçma sapan konu açılıo ki gereksiz yere ve hepsi de yerli yernde ben sonuna kadar haklılar diorum hatta bu konu bile kapatılmalı....

modlar zaten modluk isteği başvurusu konusu ile ''+'' ve ''-'' oylara göre göreve getiriliyorlar
görevi layıkı ile yerine getiremicek kişiler zaten bu göreve getiriliemez ancak;onlar insan ve elbetteki arada bikaç küçük hata yapılıyor fakat bişekilde modlara ulaşıpta durumu aktardığınızda hemen hata gideriliyor
bence haklılar...

Gerçekten Saçma Sapan ßir AnKet Kimseye MoDLaR OLarak Kimseye Ön YaRGILI Davranmiyoruz.. AyirdiKLarimiz KayirdikLarimiz Kardeşlerimiz KankaLarimiz ßöLümümüzde Hata Yaptımı Hata dedigim YanLIŞ Konu Vs. oLdugu zaman Kapatiyoruz. Her zaman Dedigim ßir Şey Var Herkez Keşke ßöLümLerin KuraLLarına Uysada Her gün Şahsen 3 - 4 saat Tek Tek Konu KontroLu yapmasam Ve Konu Kapatmasam..

Hepimiz elimizden gelen maksimum seviyede görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz asıl amacımız hackhell'e hizmet etmek tabi hepimiz insanız hata yapabiliriz bazen gözümüzden kaçan konular olabiliyor zaten şikayet ve öneri başlıklarıda bunun için var sizde elinizden gelen en üst seviyede bize yardımcı olursanız problemleri çok daha hızlı çözebiliriz diye düşünüyorum iyi forumlar dilerim.

NasıL oLaniLirdi kafamıza göre konu kapatabiLiriz onu anLayamadım.
Ortada kuraLLar wardır.Bizde o kuraLLa istinadan hareket ederiz.
Bu kim hiç farketmez.
Gözümüzden kaçanLar tabiki oLabiLir ama kapatıLan konuLarın %99 hakLıdır.
%1 lik böLümüde gözden kaçanLar yanLış anLaşıLanLar yada sorunLar oLabiLir.
OnLarında çözümü mutLak oLur zaten :goz:

Ayrıca çoğunLukLa haksız diyen kişiLeri Kınıyorum.
Burda 50 küsür kişinin emeğine uğraşına saygısızLık oLarak kabul ediyorum !

Geri