hackhell man istiyoruz

ozgur6009

New member
Reaction score
0
bu forumda erkekler için niye forum yok adelet yokmu yahu kızlar açmış bizlere niye yokkine bu haksızlık degilmi

Aldut varya oraya takıll :) valla erkeklerin 1 numaralı adresii :)

valla arkaşdaım her bölüm hem erkek hem kıslar içn ayrım yok ayrıca genellikle erkeklerin girdiğii bölümde var:D
;)

nolacak yani öyle bir bölüm acıpta:D siteye üye olan kızlar hakkında dedikodu mu yapacaz???

her yer man zaten:)tüm forum bize ayrılmış daha ayrıcalığa gerek varmı?

laaa olm gelin adultta takılın kendi bolumu mu tavsiye ederim muhahahhaa ! :):)

hackhellde erkeklerin uğrak mekanı adulttur.burda daha çok resim ve filmlere yorum yapılır.kızların yaptığı organizasyonu biz yapamayız zaten bırak böyle iyi :D

eueh adult gıbısı warmı yawss :) dımı dark :p

peki üstad nederseniz o olsun sonra beni ban lamayın kimsenin yaptığına karışacagım yok heleki siteyi kuran arkadaşlara haddimizemi düşmüş bu kadar emeğe saygısızlık olur etmemde.
adult içeriğe yazarız fikirlerimizi sizce burası fikir alış verişi içinmi kuruldu YADA SOHBET TEMASI ile mi? ben bunuda merak ediyom.ozaman siz kızların buraya fikirlerinimi yazacağını düşünüyorsunuz şahsen ben kız olsam buraya hiç bir şey yazmam millet yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için siz bence adult kısmını böyle düşünmeyin derim benim fikrim bu ama sizlerede şu doğru olur bu olmaz diyecek halimde yok tabiki siz bilirsiniz benden yazması bu konuda diğer arkadaşlarda yorumlarını açık ve net yazarsa sevinirim.

AMACIM BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL ÜZÜM YEMEK

herkese iyi akşamlar

ozgur6009' Alıntı:
peki üstad nederseniz o olsun sonra beni ban lamayın kimsenin yaptığına karışacagım yok heleki siteyi kuran arkadaşlara haddimizemi düşmüş bu kadar emeğe saygısızlık olur etmemde.
adult içeriğe yazarız fikirlerimizi sizce burası fikir alış verişi içinmi kuruldu YADA SOHBET TEMASI ile mi? ben bunuda merak ediyom.ozaman siz kızların buraya fikirlerinimi yazacağını düşünüyorsunuz şahsen ben kız olsam buraya hiç bir şey yazmam millet yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için siz bence adult kısmını böyle düşünmeyin derim benim fikrim bu ama sizlerede şu doğru olur bu olmaz diyecek halimde yok tabiki siz bilirsiniz benden yazması bu konuda diğer arkadaşlarda yorumlarını açık ve net yazarsa sevinirim.

AMACIM BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL ÜZÜM YEMEK

herkese iyi akşamlar

senın ne demek istediğini acıkcası anlamadım ben kızlar nereye fıkrını yazmayacak
adult bolumunue mi???

ya zaten burda oyle bir chat havası olmuyor dostum yani bı güncel konuda yada herhangibir konuda herkes fıkrını soyluyor yada onun hakkında yorum yapıyor. bu sekılde zaten gereken fikir alış verişi de konulara göre paylaşılmış oluyor
adult kısmı dedıkleri ise yanı tam erkeklere gore bir bölum olması sohbet edılcek bır yer değil bilmiyorum doğru anlamısmıyım seni??

mrb

J@CK@L' Alıntı:
senın ne demek istediğini acıkcası anlamadım ben kızlar nereye fıkrını yazmayacak
adult bolumunue mi???

ya zaten burda oyle bir chat havası olmuyor dostum yani bı güncel konuda yada herhangibir konuda herkes fıkrını soyluyor yada onun hakkında yorum yapıyor. bu sekılde zaten gereken fikir alış verişi de konulara göre paylaşılmış oluyor
adult kısmı dedıkleri ise yanı tam erkeklere gore bir bölum olması sohbet edılcek bır yer değil bilmiyorum doğru anlamısmıyım seni??

evet doğru anlamışsın tabii de bu kızlarda olayı abartmıyormu erkekleri gerecek sözler yazıyor ben şimdi kızlar hakkında şöle böyle mi yazayım forma sence biraz abesiştigal olmazmı yahu aslında hhchat olsada oraya rahat rahat bir döktürsemde bizim saf arkadaşlar bu kızların dünyadaki tek doğa üstü şey olmadıklarını anlasa yahuuuuuuuuu

saygılarımla........

Geri