..:: HackheLL Kendi Sunucusuna Taşınıyor ::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah utandırmasın , Allah bizi serverımızdan ayırmasın

bende pek bi performans artışı hissedemedim ama belkide benim PC dendir ? Gerçi benim PCde iyi sayılır ama :D Umarım ilerki günlerde daha hızlanır... Hayırlı olsun hepimize!

WARTOX' Alıntı:
bende pek bi performans artışı hissedemedim ama belkide benim PC dendir ? Gerçi benim PCde iyi sayılır ama :D Umarım ilerki günlerde daha hızlanır... Hayırlı olsun hepimize!

şaka yapıyor olmalısın :)

bende çok daha hızlı...sunucu değişimi farkedilecek derecede etkilemiş...emeği geçen herkese teşekkür...net aleminde 1 numarayız ve yeniliklerle de ileride çok söz ettireceğiz....Dark kim tutar hackhelli ;)

ahaha su siteye yavas diyenin cukunu keserim valla, site bomba gibi hızlı, eş zamanlı 12 13 siteyi açabiliyorum :) hemde bu pc ile

hocam peki benim sorum olacak o serverın bağlantısı ne ADSL mi SDSL mi?Bilmeyenler için açıklayayım ADSL asimetrik bağlantı yani Download ve Upload hızı farklı SDSL de ise Simetrik bağlantı yani Download ve Upload hızları aynı...ve bağlantı hızı ne hocam?...

Hackhell in şuan kullandıgı makina;

* Juniper core yonlendiriciler (router) ve Cisco network urunleri uzerine kurulmus,
*OC-48/OC-192 backbone trunks, MPLS protocolunu destekleyen,
* AS3561 ile en dusuk paket kayıpları saglayan,
* ILKHOSTING datacenteri iLe Layer-2 (transmission) ve Layer-3 (routing) saglayan,
* Layer-2 ATM tabanlı trafik yoneticileri olan bi network uzerine kurulmuştur...

Yani kısacası Tier1 ve OC-48/OC-192 ile desteklenen anlık 3 terabyte (3000 GB) bandwitdh ile hizmet veren bi makinadır.
ADSL / SDSL / xDSL turu alt sınıf bi baglantı kullanılmamaktadır.

Dark_Angel' Alıntı:
Hackhell in şuan kullandıgı makina;

* Juniper core yonlendiriciler (router) ve Cisco network urunleri uzerine kurulmus,
*OC-48/OC-192 backbone trunks, MPLS protocolunu destekleyen,
* AS3561 ile en dusuk paket kayıpları saglayan,
* ILKHOSTING datacenteri iLe Layer-2 (transmission) ve Layer-3 (routing) saglayan,
* Layer-2 ATM tabanlı trafik yoneticileri olan bi network uzerine kurulmuştur...

Yani kısacası Tier1 ve OC-48/OC-192 ile desteklenen anlık 3 terabyte (3000 GB) bandwitdh ile hizmet veren bi makinadır.
ADSL / SDSL / xDSL turu alt sınıf bi baglantı kullanılmamaktadır.

İnşallah bunların ne anlama geldiğini biliolardır bu kdr teknik lafa ne gerek vardı DarK :p Kısacası en iyi baglantıları kullanıoruz deseydin ya :)

WildWolF' Alıntı:
İnşallah bunların ne anlama geldiğini biliolardır bu kdr teknik lafa ne gerek vardı DarK :p Kısacası en iyi baglantıları kullanıoruz deseydin ya :)

arkadas teknık tabır kullanmısta o bakımdan bende o dılden cevap verıyım dedım ;)

elinize saglik hocam.Az çok ne manaya geldigini biliyorum bu bahsettiklerinizin.Sormam daki kas1t benim merak ettiimden deil hani baz1lar1 diyecektir peki baglant1s1 ne diye (Bu soru bana geldi biri msn den sordu bana)bende burdan soray1m dedim cevab1n1 ordan al1rs1n1z dedim ve hocam yine her zaman ki gibi döktürmüs elinize saglik hocam.hem hackhell deki üyeleri de böylece daha fazla bilgilendirmis oldu dimi ;)

kimmiş bu düşman yaw hackhelle hangi mal uğraşır?

Dark Kolay Gelsin .Bişi Belirtmek istiyorum Basarı Herzaman Kıskanılır .. Bu Yüzden Hackhell in Devamlılıgı için Elimden Geleni Yaparım . Kendi Sunucumuzdan Ücretsiz Barınmasını bile Talep Edebilirim ...

şakamı bu 2005 teki başlık bu bunu katladık biz arkadaşlar :)

biri uplamış konuyu,bende dedım ne oluyoruz yinemı yenilenıyoruz :)
çok çok daha iyi sunucudayız şuan :=)

hahaha tarihe bakmadan yorum yapıolar yaw..

kilitleyin bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri