Hackhell Kartal Yuvası 1 Yaşında..

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
ßiz Forumda Her Zaman Tek Yumruktuk.. Forumun Her Köşesinde.. Ve ßuqun AkLıma ßir Fikir GeLdi.. ßu İşi Dahada ßüyütüp ßEŞİKTAŞ Aşkını Neden CümLe aLeme ŞEREFLE,GURURLA, GöstermeyeLım Dıye..

30vg9ac.jpg

ßiz ßEŞİKTAŞLILAR Her Daim Takımımıza Sadık KaLdık..Her Kötü Sonuçtan Sonra Omuz Omuza Vererek Hayat ßuysa İNADINA ßEŞİKTAŞ ULAN Dedik.. ßizi YıLdırmak İsteyenLerde oLdu Taßi Ama Hiç YıLmadık.. ÇÜNKÜ ßİZ KARA KARTALLARIZ..!!

16734lc.jpg

Artık Tek ßi Mekanda ßuLuşuyoruz HACKHELL Forumunda.. AvatarLarımız,Rütßemiz Ve Nerden KısımLarımız Aynı.. Sen ßen Yok ßİZ Var..Team'ı Şuan İtißariyLe Kurmuş ßuLunuyorum.. Forumumuzdaki Tüm KARTALLARA HAYIRLI UGURLU OLSUN..

s6q51i.jpg

Buraya kadar okuduklarınız Hackhell Kartal Yuvası'nın ilk mesajından alıntıdır...

Dile kolay, üzerinden tam 1 yıl geçti..Mert ve Erdem kardeşlerimizin yüreğinden gelen bu davete icabet etmek gerek dedik ve bizler de böylelikle girmiş olduk Yuvaya..

Hackhell Kartal Yuvası (o zamanlar adı Hackhell Beşiktaş Team'dı) bugün birinci yaşını doldurdu..3000'i aşkın konusu 30000'i aşkın görüntülenme sayısıyla forumun en dinamik yerlerinden biri oldu..

Olabildiğince kalp kırmadan, kimseyi üzmeden ve yaralamadan sadece kendi meramımızca BeşiktAŞK'ımızı anlatmak istedik cümle aleme..Hani arasıra restleşmeler de olmadı değil..Varsın onlar da işin tadı tuzu olsun dedik çektik sineye..

Mozole Mirach
ERDeM
Hellfire
dr.mud
Cesur201
ali06can
OtLuPeynir
remington
~SiLenT ScЯeaM~
HardRhymeR
PePeSanceS
HypéRioN

Hackhell Kartal Yuvası Ekibi..

şimdilik 12 kişiyiz ama eminim ki yeni katılımlarla ortamımız çok çok daha güzel olacak..

konuyu fazla uzatmadan öze dönecek olursak..=)

doğum günün kutlu olsun Hackhell Kartal Yuvası..

nice doğum günlerimizi hep birlikte kutlamak dileğiyle..iyi ki doğdun, iyi ki kuruldun..=)

vee işte pastamız..

mszpz4.jpg

Vayyy bee 1 sene ne cabuk gectı yahu daha dun Mert ıle konuyu konustugumuzu hatırlarım.. İyi kotu nıce yıllar KartaL Yuvasındakı KartaL yureklı kardeslerımle ıns....

KartaL yuvası bize çok şeyi öğretti..DostLugu kardeşLigi.. Sağcısının soLcusunun tek 1 ortak noktada buLuşmasını.. Bu fıkrın yağmurLu bı sabah akLıma geLişini hatırLadım şuna bak 1 sene geçmiş..Yuvamız dim dik ayakta herşeye gögüs gerecek güce sonuna kadar sahip..

Bizde ki bu Beşiktaş Aşkı bıtmez..Daha nice seneLer kutLayacagız inşaLLah.. İyi ki varsın Beşiktaş iyi ki varsın kartaL yuvası.. ;)

zldjyb.jpg

Sensiz geçen günLerim bi anLamı yok kiiii..
Çok Seviyoruzz,Çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Sensiz oLan hayatın anLamı yok ki.....
Çok Seviyoruzz,Çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz... ;)

Daha Nice SeneLere Hep Beraber İnş. KutLu OLsun...

nice yillara kartalimla oleyyyyy iste bu

1 Sene önce Mert Sabahın köründe Msnden bana bu fikri söylediğinde, çok güzel olur demiştim ama bu kadar uzun soluklu ve bu kadar kenetlenebileciğimizi tahmin etmemiştim. Kim nerde olursa olsun, ne düşünürse düşünsün, Hayalleri Bembeyazsa Kardeşiz demektir bu.

Nice Yıllara Kartal Yuvası

Beşiktaşım gibi 100 Yıllık mazimiz olması dileğiyle... şimdi "oha!" demeyin neden olmasın ki, bu sitede olmasa da Beşiktaşlılığımız nasıl ki babadan oğula geçiyo, kartal yuvası da geçer

Ne Büyük Bi Mutluluk Bu Ekibin Bir Parçası Olmak..
Hep Beraber Nice Senelere Kartal Yuvası

nice senelere...
pasta harika :)

Nice Senelere Kartal Yuvası ...

arkadaşLar tebrik ederim
nice seneLere KartaL yuvası

Afferin Size Kartallar,Hep Takdir Etmişimdir Tutkunluğunuzu,Tebrikler.

Geri