HACKHELL kapanırsa

lemonata

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Allah Korusun HACKHELL Diyelim Kapandı. (kimsenin gücü yetmezde)

İlk Yapacağınız Şey Ne Olurdu???.

:eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha :eek:ha
:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur

intihar ederim:D

ağzından yel alsın düşünmek bile istemem

bilgisayarın inan kırarım kafayı yerim panikatak olurum,ölürüm

Bilmem.. Önce Yetkililerle Haberleşirdim.

Nedenini Sorardım, Elimden Birşey Gelip Gelmiyeceğini Sorardım..

Eğer Umudumuz Varsa, Seve Seve Yardım Ederdim,

Eğer Yoksa, Bilmem. PS'yle Uğraşırdım.. (Hiçbir Foruma Üye Olmazdım. 660,453 Güzel insanı Kaybetmek Zor Olurdu.. )
:melek

zaten nene hızında bağlanıyoruz nete ilk iş neti kapatırırdım boşa fatura ödemezdim

Hayatınız HackheLL Üzerinemi KuruLu Dı$arı Cıkın ßiraz :)

hackhell... "KISA BİR KAHVE MOLASI" BİLE VERDİĞİ ZAMAN KISA KAHVE MOLASINI VERENİ DÖVMEK GELİYOR İÇİMDEN...

KALDIKİ BİRDE KAPATIRLARSA.. KESİN KAPATANI ÖLDÜRÜRÜM...

HACKHELL, SİGARA GİBİ TİRYAKİLİK YAPIYOR NAPAYIM YAAA :durdurun:durdurun:durdurun

biri bizi durdursun....

valla abartmayalım bence HH yi buyuk yapan ismi degil burdakı 650 bın kısıdır

kapanırsa yönetimle haberlesir yeni bir isimde site acılır örnegin HACKHELLL :D:D

kaldıgımız yerden devam ederiz :D:D

kapanırsa ilk işim pcyi de alıp aşağı atlamak olur

dünyanın sonu değil.. cs serverda hep beraberiz ztn :p

Kahve molalarına tahammül edemiyorum valla. Kapanırsa ne yaparım bilmiyom valla:saskin

bişey olmazdı benim için belkide iyi olurdu derslere daha çok yoğunlaşırdım :D

depresyona girerim kendimi eve kapatırım 1 hafta yataktan çıkmam( eğer yanımda biri olursa bu 1 ayı da bulabilir :melek ) şaka bir yana kapanmaz herhalde yaw reklamlara dıklıyoruz yöneticileri moderatörleri üzmüyoruz. keşke elimizden daha ffazlası gelse de teşekkürlerimizi ve mesajlarımızı eksik etmiyoruz çok şükür... :melek

kapanmaz KAPATTIRMAYIIIIIIZZZ :D :hhman:

kendime başka bir hoßi bulurdum ama sanmıyorum ki hackhellin yerini tutsun... kesinlikle hackhellsiz bir bilgisayar ve internet istemem ewimde =)​

Geri