Hackhell Kapanınca Neler Hissediyorsunuz?(:

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
ewet arkadaslar arada sırada hh kapanıyor server tasınması vs işler yüzünden hhh kapanınca neler hissediyorsunuz o zaman diliminde burada paylasalım istedim :)

Gusel bu konu...O zman benım ıcın Pc'nın anlamı kalmıor..Sıkılıorum Pc basında

ben üzülürüm üzüntüden ALBENİ yerim

Moralım bozulur.Yatarım yada TV'ye bakarım.

konu içinde kendi konunun reklamını yapmassan sevinirim :(

bLaDe™' Alıntı:
walla ne yapalaım işte topluyoruz cs takımını (squ , ispik flecht , durex , thestion , obalcı ) cs kapısıoruz :D
lowwwww beni unttun blade
kac kere vurdum kac kere vuruldum.....

bLaDe™' Alıntı:
walla ne yapalaım işte topluyoruz cs takımını (squ , ispik flecht , durex , thestion , obalcı ) cs kapısıoruz :D
Hahahaha squ benide cağırıyo, çok zevkli oluyo. :D

:D vallahi billlahi bilgisayarı kapatıyorum dükkandan dışarı çıkıp esnafı ziyaret ediyorum onlarda cennette yerini alıyor hemen (yüzünü gören cennetlik):D

blade dedıgı gıbı counter kasıoz ama bu aralr ben pek takılamıom takılıncada server bulamıoz :p yenge olayları yeterınce ugrastırıo iciom paso pfff

allah korusun

boyle bır seyı dusunemıyom bıle sıkıntıdan patlarım ozaman (seytan kulana kursun)

PcHacker' Alıntı:
Gusel bu konu...O zman benım ıcın Pc'nın anlamı kalmıor..Sıkılıorum Pc basında
bende hemen hemen aynı. yapacak başka şeyler arıyorum nette...

Cok uzun Süredir Girmediğim Halde (Yeni Uy Olduğumdan Dolayı) Ama Cok ii İnsanlar Var Özellikle Geceleri Hiç Ben Buaradayken Kapanmadı Ama Kapanırsa Bilmem Kötü Olurum Ama Bi Kaç Tane Daha Hastaya Bakarım Hem Onlara Hizmet Hem Bana ... :)

Geri