hackhell kaçakları:):) kaçanları :)

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

hackhell her geçen gün arttırdığı üye sayısıyla en gözde forum haline gelmeye başlamıştır.zamanla büyük bir fark attığı diğer forumlar hackhell'le savaş ilan etmiş üyeleri çalmaya başlamışlardır...

oraya buraya bilinçsizce dağılan hackhell üyeleri hem kaçarlar, hem söyenirler, hem didişirler, hemde en son dedikoduları paylaşırlar:w00t::w00t:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

known : yaw millet..şimdi verilen konular kaç kere tekrar tekrar verilmiştir ya

madness: çocuğum sen manyak mısın? onu düşüneceğine cafeden pasta börek al yanınada canını kurtaaaaaaarrrrr !!!!

karma : durun ya durun..ben yeni aşkımı üye edicektim buraya.söz vermiştim.ben sözümü tutarım..gitmiyorum hiç bi yere..yow yow aman yaa no no işte

reactor : ulaa kanka..kal mı geldi sana..len forum paramparça oldu..kayıt bölümü kayıp..ne diyon sen yaw...kaaaaaaaaaççççç

infatuate : aşşkııımmm dark'ıııımmmmm..bu bombalar beni uçuramaz aslaa.ben sana uçmuşum çookk kereeeeee....aaaaaaaayyyyyyyyyyyy!!!!!

dark_angel : kıs kaç, koş, bırak, uç...uç infa uçç...yoksa sonsuza kadar uçamıcaaaaaaannnnnn...

jewel: ya ama daha yeni fön çektiydim ben tükkanımda yaaaa...Ayakkabılarım topuklu..koşamamaaaaam beeeeeeeeeennnnnnnnn....

ethnic: hımmm..ozaman kaçma sen jewel...saçların bozulmasın.emeğe saygı:001_tt2:

solariz : geride kalanları ben korurum.olmaz..olamazz.biz forumda bunun için mi yemin ettik yaaaa..aaaaaaaaa

fofer : ya abi..bırak şu güzin ablalığı da yürü.bombalar bizi bombalamak için bombalandılaraaarrrrrrrrrrrrrrr !!!!

kopukdadı : aaa duydunuz mu? jewel saçına yeni fön çektirmiş koşamazmış..ethnic te ona yardım ediyooo...aaaaaaa...bu neki acaba???

cehenmem_zebanisi : kısım hem kaç hem dedikodu et hadiiiiiii....

infatuate : Aşkımı forumda buldum forumda kaybetmicem.dayan aşkımmm..aaaa ben ikimiz için kaçarıııımmmmm !!!!

naugyhgril : kaçamayasın emi cehennem_zebanisi..yazıklar olsun senin için forumda paylaştıklarımaaaaaaaaaa

reactor : ya susun da koşun..başka forumda 2. baharınızı yaşarsınız hadeeeee !!!

SyStEmPrG: durun ya durun..benim pisiciklerim nankör değillerdii..ama şimdi hiç birini bulamıyorum yaaaaa

tunyukuk : abbbiiiii..Allah aşkına bari böyle bir günde savunma şu nankörleri yaaa..onlar kaçtılar, uçtular. miyawladılar coktaaaannn.

fyonb : durun! nereye gidiyorsunuz?bu kadar mı seviyordunuz forumu heee?hani iyi günde kötü gündeydik..ne oldu?

€rd@ls10 : ya butun admınlar modlar başka forumlara atandılar.sen hala neyi savunuyosun yaaaa..kaaaaaççççç

solariz : ağır ağır, yavaş, yavaş...Bombalardan kaçmak bize yakışmazzzz

reactor : iyi oturda bombalara ağıııırr ağıııırrr yavaaaaaş yavaaaaaaş inmelerini öğret emiiiii

ali06can : ya ben boşuna mı saydım CS için okadar yaa..CS kurtarsana beni leeeyyyynnnnnnn

bLueXtremE : durun..ben hiç bomba görmedim.bunu esirgemeyin benden..noluuurrrr bi bombayı yakından göreyim noluuuurrrrr?

ulaşh : iyi.oldugun yerde kal sen.göreceğin ilk bomba sonun olacak zatennnn

dr.mud: ya benim yanıma 3 önemli şey almam lasım yaaa..yapayalnız, karanlıklar içinde gitmek istemıyorummmmm

lazish : ya hani herkes adını yaşardı..1001 desing yapsana bişeyler leeeyyynnnnn!!!!

1001 desing: abi iyiki ayağım iyileşmiş.yoksa beni tepeceklerdi yaw....

kürşat : aman Allah'ım..daha çok gencim ben yaaaaaa

Newwave : bendee bendee..hem gencim, hem aşığıııımm.kkkaaaaaaaçççççç!!

su_kusu : Allaaam yıne yalnız kaçıyorum yaaaaa

eiffell : nasıl olursan ol yine kaaaaaaççççççç !!!!!!

kent55 : kikikikikki...ayy hala gülüyorum be yaw

madness : delisin sen delii.ağlanacak halimize nasıl gülüyosun yaaaa

<<<DeFThELoG>>> : Allah ağlatmasın kardeşiiimmm..Amaaa kaaaaaaaaaaaççççç!!!

yıldırayy : allah allah çok ilginçç.. sinirlendim yine

mr.aLi : höönnnkkk...bunlara sinir sökmez kardeeeeşşş.sen iyisi topuklaaa

1001 desing : vay beee!! tarih tekerrür eder derlerdi de inanmazdım..ne büyük cahillik

kimine göre forum bana göre ile

hepimiz kaçaLım o zaman=)
emeğine sağLık yine çok eğLenceLi oLmuş

Yine güzel bir calısma , abicim sen ufkunu genısletıp yanı baska mevzulara yonelıp karıkatur degılerınde kose yazısı yazsana : )

teşekkürler her zamanki gibi güzel yazmışsın...emeğine sağlık.

direk vicdan yapmışım yine :)
eLLerine sağLık :)

Teşekkürler :D

Geri