Hackhell in Girls bölümümünde bir Boy

doggystyle

New member
Reaction score
0
Selam Hackhell kızları... şimdi size bir sorun olacak...yalanlar bir üzerine kurulu bir ilişki yaşıyosunuz diyelim.yani siz dürüstsünüz ama karşıdaki yalan dolandan ibaret...Şimdi intikam almayı çok istiyosunuz.Bu sırada ilişkiniz normal gidiyo ama.İntikamınızı nasıl alırsınız??

hmm ilginc bi konu ben karsima alir konusurdum niye hep yalan soyledin diye
gerci hep yalan soylemis bana dogruyu soylese bile inanmazdim :)
hadi eyvallah der cekilirdim acimi kendi icimde yasardim buyuk bi ihtimal :eek:

Erkelerden de yardım istersen; benim sorularım olucak..!

1. Seviyormusun, kaybetmek istemiyormusun, neden ayrılmıyorsun..?

2. Yalanlar ne hakkında..? Kişilik mi, maddiyat mı, aile mi, duygusal mı (yani seviyorum diyip sevmeme gibi mi..?) vs.

Dediğim gibi erkeklerden de yardım istersen..!

karşı taraf yalan dolansa ilişki nasıl normal giderki ?

ilişkide yalanın büyüğü küçüğü olmaz...bunu ben şöyle anlatayım..:

--bir uçurumun kenarındasınız heryer kar yerden bir avuç kar alıp kartopu yaptınız işte bu yalan...ya o kartopunu elinizde eriteceksiniz, yada uçurumdan aşağı atacaksınız...ilişkilerde insanlar kartopunu eritemedikleri için aşağı atıyorlar ve bu kartopu(yalanlar) o kadar büyüyorki artık ne peşinden yetişebiliyorsunuz nede biryerlere çarpıp yıkmasını engelleyebiliyorsunuz...

bunun için gerçekten seviyorsanız yalan söylemeyin...onun yerine gidin sonucu ne olursa olsun onunla konuşun ve kartopunu eritin...iyi sohbetler...:sigara:

yalan tüm güzellikleri siler atar ve her şeyin sonunu getirir güven temeline dayanan ilişki de dayanamaz yıkılır biter.

o ilişki bence iflah olmaz ark. senin şevkini kırmak istemem ben bir erkek olarak ama boşwer bence:sigara:

Bende çeker giderim çünkü affedemeyeceğimşey lerden biride yalan..

normal gidiosa ilişkin onu ööle bi tersine çeviriceksin kiii...
ona yalanlarıyla bi oyun hazırla mesela...
bi an yalanlarıın içinde bulsun kendini...
bunn nasıl bi oyun olcaını da sen düşün artık...;)
ben bizzat yaşadm ama benmki biraz acı intikam oldu
sen erkek olduun için ööle bi intikam alamazsın yani cinseyitn gereği yanlış anlama....:)

oyuna falan gerek yok . yalan hayatınıza girdiyse ilerde nası emin olacaksın doğru söylese bile. yani ne biliim, uzaklaş ordan derim ben

olay yaşandı ve bitti bende.şu an kafamı yastığa koyduğumda mışıl mışıl uyuyabiliyorum.bunun bi sebebi benim gereğinden fazla dürüst ve sevgi dolu olmamdı ona karşı....ama karşılıksız kalmadı bu onu kendi silahıyla vurdum.merak ettiğim olay ben ona aynı şeyleri yapsaydım o ne hissederdi?Cvp yazan tüm arkadaşlara tşk ederim.

Bence;
keşke kendi silahıyla vurmasaydın..! Sen dürüstlüğünden, gerçek sevginden, gerçek senden ödün vermeseydin..! Kendi kişiliğinden ödün vermeden bu iş nasıl yapılır bilmiyorum ama bende aynı tarzda bişeyi yaşıyorum..! Ama ben kendimden ödün vermediğim için hala ara sıra acı çekiyorum ama çektirdiğim zamanlarda oldu hatta 12'den vurduğum zamanıda yakalım..! Çok sabır lazım mangal gibi yürek lazım acılara dayanabilcek..! Dedim ya çok acıttımda aynı zamanda ama sonuçta hala rahatla yastığa başımı koyamıyorum..!

Neyse;
Sen şu anda rahatsan sevindim buna..!

Geri