Hackhell in en çok okunan + tşk alan konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enclock

New member
Reaction score
0
hackhell in en çok okunan +en çok tşk alan konusu olan benim açtığım konu (adult lar hariç)
bakamıyorum diye kapandı açılsın lütfen
emeğe saygı...

3zgggut.jpg

Konu

Görüntüleme FAzla oldugu için Kapanıyor..

MEsela HackheLL GECEcileri de bunun yüzünden kapanmıştı..

Sabitten İndiren Bendim Ama Kim Kilitlemis Acaba Konuyu Neyse Konu Tekrar Acıldı :)

BEnimki de saLLamaydı zaten =)

Konuyu ben kilitledim. Konuda bulunan linklerin yüzde 99 u kırık. O kadar gelen mesajın yarısı da ''linkler kırık''

Konunun başına elimden geldişğince kırık linkleri sileyim ya da düzelteyim yazmışsın. Herhangi bi çalışma görmedim bu konuda..

Konuyu orda abide olarak mı tutalım, kendi konularmızı da linkler kırılmışsa aynı işlemi yapıyoruz
Kırık linkleri temizlemeyeceksen biz temizleyelim. Yada kilitleyeyim tekrar.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Konunun başına elimden geldişğince kırık linkleri sileyim ya da düzelteyim yazmışsın. Herhangi bi çalışma görmedim bu konuda...

verilen linklerin tamamı verdiğim zaman çalışıyordu ve son 5 sayfa hariç yaklaşık 50 sayfa herkezin sorusuna cvp verdim hatta kırılan linklerin hemen herpsini yeniledim

şimdilik açık kalsın

Anlaşamıycaz sanırım. Ben verdiğinde çalışmıyordu demedim. Şuan çalışmayan linkin kime ne faydası var. Verdiğimizde her link çalışıyor. Verdiğinde çalışmasa konu sabit yapılmazdı :=)

Hala konu açık kalsın diyorsun ama temizlemiyorsun. Neyse bölüm modu nasıl istiyorsa öyle yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri