HACKHELL içerigi özelleştirilsin mi ?

Hackhell içeriği özelleştirilsin mi ??

• evet iyi olur

Kullanılan: 28 47.5%
  • hayır gerek yok

Kullanılan: 12 20.3%
  • cok saçma hiç gerek yok

Kullanılan: 19 32.2%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .

kasimix

New member
Reaction score
0
arakdaşlar yani demek istedigim şu HH içerigindeki linkler üye olmayanlara kapatılsa vve gizli link yada linki görebilmek için teşekkür et gibi bir olayımız olsa hem verdigimiz linklerin sömürülmesi ve yagmalanması önlenilmiş olmaz mı ???

Dai o 10. sınıf bır uygulama ınsanları tesekkur etmeye mecbur bırakmak yanlıs ..begenen begendıgıne tesekkur edıyor burda free yani bence gerek yok sıtenın Imajını bı alt kademeye cekmeten baska bir ise yaramaz .

yanlışlıkla evet dedim ama bende ulash a katılıyorum genelde bu gibi sitelere girip ne biçim bi site bu diye içimden söverim sonuçta paylaşımın güzelse zaten teşekkür gelir

aynen katılıyorum herkes beğendiği şeylere teşekkür eder yorum yapacaksada yapar zaten amaç zaten paylaşım değilmi burda

ama bazen konularda bakıyorum 600+ goruntulenme 30 teşekkur bu ne oluyor :D cok merak edilmiş ama begenilmemiş konu oluyor galiba :D

Bu forum herkesin özgürce görüşleri ifade edebiLmesi için var.
Teşekkür etemekte bir görüştür ve bunda zorunLuLuk diye bir şey söz konusu oLmaz ayrıca bunu özeLLeştirme değil koşuLLandırmadır ve 1 miLyon üyesi oLan özgür bir foruma yakışmaz.

bence de sadece link konusunda olmalı teşşekkür insanların kendi istekleriyle yaptığı bi şeydir zorunlu olmasın insanlarda koşullandırma yanlış olur.

"...HH içerigindeki linkler üye olmayanlara kapatılsa..." böle bişeye gerek yok hackhell in farkını anlayan zaten kendisi üye olur zorlamaya gerek yok

üye olmayanlara linklerin gosterilmemesine tamam ama üye olanlara teşekkür etmeden linkin çıkmaması çok sacma olur.

Linki görebilmek için teşekkür etmek mi ?

Kesinlikle hayır. Bırakın da farkımız olsun, ne o öyle:vur

Geri