HackheLL HaberLer

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
İyi Akşamlar SevgiLi HackheLL SeverLer ..

Dün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı Hackhell severler.. Hafif bir trafik kazası geçiren Dr.Mud kısaca olayı bize anlattı.
Gülme komşuna gelir başına"ymış... Hadi ordan... Benim komşuma milli piyango vurdu, gittim tebrik ettim, güldüm. Benim komşuma sayısal lotoda 6'lı çıktı, gittim tebrik ettim, güldüm. Benim komşuma altılı ganyan milyonlar verdi, gittim tebrik ettim, yine güldüm. Ama hani? Hani başıma? Hani benim başıma? Benim komşuma Ferrari çarptı, iki ay sakat gezdi, "Mercedesin altında kalmak gurur vericidir" dedim, gittim tebrik ettim, güldüm. Hani bana? Bana niye ondan sonra çarpa çarpa Murat131 çarptı.Ya bu atasözleri yalan dünya yalan..
Hem artık ben evlenmek istiyorum diyerek söze nokta koydu :p

Sıradaki haberimiz vicdan sızlatan cinsten Hackhell severler.Muhabir arkadaşlarımız haber peşinde koşarken yol kenarında üzgün duran vatandaş lord`u görüp derdini sorar..
Lord kısık bir ses tonu ve Emrah tarzı bakışları ile bize başından geçen olayı anlatır.
Minibüsün en güzel yerini ben kapmışım. Güzel güzel gidiyoruz. Sonra yaşlı bir teyze bindi minibüse. Sorumluluk bu ya, hemen ayağa kalkıverdim. "Otur teyze" dedim. "Yok evladım inicem ben zaten iki durak sonra" dedi. Bana karşı geldi. Sineye çekip "Otur teyze sen ya" dedim tekrar. "Yok be oğlum, inicem ben bea, sen rahatsız olma" dedi. "Otur!" dedim. Bu sefer sesim sertti. Teyze biraz bozuldu. Yine karşı çıkmak için "Evladım..." derkene "Otur uleyynn!" diye yaban tarzı bağırdım artık. Şoför aga az kalsın kaza yapıyordu o yaylı koltuğunun üzerinde korkuyla sıçramaktan. Öyle bağırdım. Yaşlı teyze ne yapsın O da sesini çıkarmadan yüzünü yere eğerek oturdu yerime tabi.sonra ben gerçekten üzüldüm. Yani şimdi o teyzenin o korku dolu surat ifadesi geliyor gözlerimin önüne. Yeminlen içim kan ağlıyor. Acaba kötü mü ettim? bir insanın, birine yardım ettikten sonra hiç vicdanı sızlar mı? Sızlıyor işte...
diyerek ağlamaya başlayan Lord çekmeyin artık devam edemicem diye kızla yanımızdan uzaklaştı..

Şimdi mr.aLi`nin dramı var karşınızda Sevgili Hackhell severler..Hadi bu olayıda onun ağzından okuyalım :p
Mr. Muscle diye bir şey vardı televizyonda. Bakıyorum ufacık adam kocaman kaslı falan bi adam oluyor Mr. Muscle sayesinde. Bir hafta sonra annem almış gelmiş eve aynısından. Kafamda bir şimşek çaktı, “Neden olmasın ?” dedim. Malum, kızlara yakışıklı görünme telaşı... Aldım içtim kutunun içindekini bir dikişte. Sonra ne mi oldu?
Gluk, gluk, gluk!
Üç gün köpürdüm.
hani meyveliydi ? Ben hiç meyve tadı almadım.

Şimdiki haberimiz Yeni bir Dernek kurmaya çalışan arkadaşımız lucian`dan..

Absould severler dernegi kurmayı amaçlayan Lucian Yakında derneğe üye alımları başlayacak. Fakat bu derneğe öyle her isteyen üye olamayacak maalesef. Üye olmak isteyenler belli bir mülakattan geçmek zorundalar.

Mülakatta başarıyla yapılması gerekenler şunlar olacak;

1) 70'lik öküzgözü şarabı 1 saat içinde bitirilecek.
2) Şarap bittikten sonra Fuzuli'nin su kasidesi ayakta, ezbere okunacak. ( Adaylara 3 kere şaşırma hakkı verilecektir. Telaş yapmayınız. )
! Mülakatı başarıyla geçip derneğe üye olanlar aynı zamanda tarafımızdan ayda 1 şişe olacak şekilde tekila bursu da kazanacaklardır. diyerek roportajımıza son noktayı koymuştur :p

Şimdi sırada ağızları sulandıracak bir tarif var Hackhell severler..Yeni kitap çıkaran Zeyna o satış rekorları kıran kitabının en özel tarifini bizlere anlatacak :)Size, daha önce hiç bir yerde yemediğiniz, çok özel soslu - ki sırrı sosunda gizli olan -mükemmel bir makarna tarifi verecem. Gavurlar buna "Güney Çin Spagettisi" deseler de, inanmayınız yalandır. Halis mulis Türk icadıdır.
İlk önce yurdun elektriğini en çok götüren, sigortasını attırma ihtimali en çok olan yasaklanmış ocaklardan birini pencereye yakın bir yerde yerekoyuyoruz. Fişi takıyoruz. Ve ocağı ısıtmaya başlıyoruz. Bu arada büyük bir tencereye su dolduruyoruz ve bu su dolu tencereyi ocağımızın üstünekoyuyoruz. İçerdeki suyun iyice ısındığını hissettiğimiz an koca bir paket makarnayı tencerenin içine boşaltıyoruz. Marka önemli değil, makarnaşekli ise bizi hiç mi hiç alakadar etmiyor. Fiyonk, papyon, çıbık... Ne isterseniz artık...

Makarna tencerenin içinde iyice hamurlaşıncaya kadar bekliyoruz ve daha sonra tencereyi alıp, suyu süzüyor ve makarnayıdinlenmeye alıyoruz. Makarna bir köşede dinlenirken siz sevgili kardeşlerimiz, ayrı bir tencerede ya da kapta penelope sosumuzu hazırlıyorsunuz. Ama tabi ki bu özel sosun tarifini bilmiyorsunuz. Üzülerek söylüyorum ki, bu sos tamamen kişisel ve özel üretim olduğundan içeriğini açıklayamıyorum. Çok merak ediyorsanız ve ağzınızın suyu şelale olduysa bana ücreti peşin verdikten sonra hazır yapılmış penelope sosunu kargo yoluyla alabilirsiniz. Fiyatlar gayet makul :) Öğrenci dostu, cebi yakmayan... Valla bak! ( Gavurların bu makarna için kullandığı sos tamamen taklittir, kopyadır... Hırsızlıktır,, günahtır... Ayıp yahu! )
Her neyse... Daha sonra bu sosu makarnaya koyup karıştırıyorsunuz. Parmaklarınızı yemezseniz ne olayım!
Bir dahaki sefere ata yemeklerimizden, Attila'nın da en sevdiği ve paylaşmadığı tek yiyecek olan "Hakiki Asya Karışık Tostu" nasıl yapılır onu anlatacam...

Uzun süredir Ev arayan Fyonß ve Mozole artık tüm Emlakçıları akıl almaz isteklerle sıktıkları için hunharca bir saldırıya uğradı ..
ßakın olay nasıl gelişmiş :p
Dublex ama öğrenci işi olsun, doktordan ama ucuz olsun; müstakil olsun, parti yaptığımızda kapıya alt komşu dayanmasın istiyoruz.
Ünlülerin yaşadığı yerde olsun. Benim odamın camı Tuba Büyüküstün'e baksın, bir diğer oda Didem Erol'a, bir diğeri komşu kızı Elisha Cuthbert'e, ortak salon Megan Fox'a açılsın istiyoruz. Tuvalete Ajdar kafidir deyip geçiştiyoruz.
Evde tek başına biri kaldığında korkutucu olsun; üst kattan fısıltılar, alt kattan ağlayan bebek sesi gelsin istiyoruz.
GSM operatörlerini iyi çeksin, wayırısla kablonun olmadığı zaman da internete girebilelim istiyoruz.
Ticaret yollarının üstünde olsun ki bahçeye kuracağımız dönerci platformu iş yapsın, döner sermayeyle biz de zengin olalım istiyoruz.
Biraz tarihi olsun; içinde aşiret dizisi çekelim, tüm Türkiye çapında tutulalım istiyoruz.
Kendinden hazır hizmetçisi, uşağı, aşçısı olsun. Ünlü komşularımız ziyaretimize geldiğinde en güzel servisi yapsınlar istiyoruz.
Garajında şoförü, şoförün de kendi limuzini olsun; benzin bize girmesin istiyoruz.Bahçesinde ayçiçek yetişsin; o kadar harcamanın içinde bir de gidip çekirdeğe para vermeyelim istiyoruz.
Çitler bahçeye paralel uzansın, dikine gitmesinler istiyoruz.
Her odaya bir bilgisayar, her bilgisayara iki işlemci olsun, her işlemciye de dört işlem bilecek kadar akıl fikir eylesin Allah; diye dua edip büyüklerimizin bizlere yardımcı olmasını, hükümetin sözünde durmasını, büyük başkanın el sallamasını istiyoruz!!

Öğrenciyiz be abi. Sanki çok şey mi istiyoruz...Diye Tüm Emlakcıları esefle kınadıklarını ve şikayetçi olduklarını belirttiler.

Sıradaki Son haberimiz Kent55`den Sevgili Hackhell severler..Şu an sağlık durumu çok iyi olan Kent55 başına gelenleri bize anlattı.
ben her ilkbahar zamanı yaz için form tutmaya başlıyorum. Hani Rocky her boks maçı öncesi 2-3 hafta yoğun programa giriyor ya, ben de öyle yapıyorum. Ama bu bahar biraz geç kalmışım. Çünkü form tutmaya başlamak için saatimin alarmını 5 Mayıs'a kurmuşum , çalınca fark ettim. 5 Mart olacaktı halbu ki. Mayıs, Mart ikisi de "Ma" ile başlıyor ya karışmış işte. Ben de aradaki açığı kapamak için dün akşam komple bir kutu ( 5 kilo ediyor kendisi ) protein tozunu çorbama karıştırıp içtim. Amacım bu sabaha kasları hemen çıkartmaktı. Lakin gel gör ki protein tozunun son kullanma tarihi geçmiş gözümü açtıgımda Hastahanedeydim.Şuan çok iyiyim Kimse böyle birşey yapmasın..

Evet Sevgili Hackhell Severler bir Haberlerin daha sonuna geldik.Hatamız oldu ise affola..
Aynı isimleri kullanıyorum çünkü bana kızmayacaklarını biliyorum
Kızmazsınız dimi :)

2mc8v1s.jpg

Geyik Mühendisinden alıntıdır.

Çok hoş bur kurgu olmuş. Eline sağlık.

Fotodaki melekte sensin sanırım :huh: :durdurun

o evi buLduk biz bi kere =)

rezil olduk sosyeteye iyimi ...kaş yapayım derken göz çıkartmak bu herhalde....

eline sağlık prenses ....

FyonbLa aynı evde yaşamak heraLde baya bı adrenaLınLı oLurdu..:sigara:

Eline sağLık..:)

Geri