hackhell gibi 404 hatası

Şimdi, bir .htaccess dosyası yaratıp içine aşağıdaki kodları yazın:

( .htaccess dosyasını herhangi bir text editörünü kullanarak hazırlayabilirsin.)

Kod:
[COLOR="SeaGreen"]ErrorDocument 404 /404.html[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]ErrorDocument 500 /500.html[/COLOR]

Sonra 404.html ve 500.html olarak iki tane sayfa hazırlayın (içine istediğiniz gibi yazılarınızı ve tasarımınızı

yerleştirin) ve hazırladığınız tüm dosyaları sunucunuza yükleyin. Şimdi web sitenizde bir sayfa

bulunamadığında ya da bir hata olduğunda karşınıza sizin özel hazırladığınız sayfalar çıkacak! (html

dosyalarına başka isimler de verebilirsiniz, 404.html ve 500.html yazmanız şart değil. Ama dosya

adlarını .htaccess kodunda da değiştirmelisiniz.)

Örnek : www.siteninadresi.com/sacmala

Herhangi bi sorun oldugunda seslenmen yeterli :sigara:

( .htaccess dosyasını herhangi bir text editörünü kullanarak hazırlayabilirsin.)

yani örnegin deneme.htaccess Uzantisi Boylemi Olacak ?

hayır !

sadece .htaccess olcak sekilde.

mutlaka ftp sunucunuzun root (ana dizin ) www+ yada public_html klasoru icerisinde vardır .htaccess dosyası yukarda yazmıs oldugum kodları .htaccess dosyasının sonuna veya basına farketmez eklemeniz yeterli.

Eger yoksa ftp sunucunuzda .htaccess dosyası o zaman notdefterini acınız. Kodları yazınıs .htaccess olarak kaydedin www+ yada public_html klasor icerisine upload ediniz.

Büyük ihitmal .htaccess.txt olarak atacaktır. .htaccess.txt uzerine gelin F2 tusuna basın .txt yazan kısmı silin.

Umarım anlatabilmisim ve anlamıssınızdır.

evet çok iyi anlattınız teşekkür ederim deniyorum bunu httpdocs klasörüne atacam degilmi plesk panel kullanıyorum

olmuyor.

.htaccess içine verdginiz kodları yazdım dizine attım 404.html dizine attım 500.html dizine attım ama yok olmuyor görmüyor.

teşekkür ederim ilginiz icin

Nasıl olmaz ya siz yapamıyorsunuzdur.

Msn adresimi ekleyin msn adresine halledelim sunu.

Geri