infatuate'nin hackhell için ayarladığı gemi gezisinde bakın neler olmuşş..İşte hackhell gemide..
karma : kötü çocuk :durdurun:durdurun ne oldu neyin var…Yüzünün rengi attı.:wink:
oldnes_07: Ya beni deniz tuttu galiba…
karma : Yapma yaa…Gel bi otur şöyle…Oğlum söylesene deniz tutuyo diye…
oldness_07: Oğlum bizde her dakka gemiye binmiyoz ne biliyim denizin tuttuğunu…Denizi görünce bayılcak gibi oldum…:durdurun:durdurun
kopukdadı : Biri deniz mi dedi…Ne denizi yoksa özcan deniz mi?Ayy bende bayılırım ona…
oldness_07: Ne diyo yaa buuu…
kırmızı kız: Heee…Evt burda..
kopuk dadı :Nerde nerde.???
jewel : Gel yan cebimde…
kopuk dadı : Ayyy gerçekten mi bakıyım…
jewel : hönk…Nası yaaa….
infatuate: Slm noluyo burda…
kırmızıkız : Sorma özcan deniz jEWEL'in cebindeymiş ama göstermiyo
infatuate : Kızım saçmalama özcan denizin JEWEL!IN cebinde ne işi var…
jewel :Hay yaşa infa bi türlü anlatamadım…Dimi ne işi var özcan denizin benim cebimde….
infatuate : Yani belliki yanlış anlamışsın kopuk dadı …Olsa olsa yassi 'nin cebindedir…Birinin cebine girecekse o cep yassi 'nin cebidir
karma :Sabır Yarabbim sabır…Benide deniz tuttu heralde…Evt evt deniz tuttu kabus görüyorum….Sende görüyomusun aynı kabusu madness'im :durdurun:durdurun
madness : .Anaaaaa…Çocuk gidiyo…Bayıldı heralde….
yassi : Benim de cebime özcan deniz girse bende bayılırdım…
karma : Allah’ım sen bana sabır ver…Yada al canımı kurtulayım…
-------------------------------------------------------------------------------------
eftalya :Yemek hazır…….Buyrun masaya..
tunyukuk : Allah çoook acıktım ne var yemekte….
eftalya : yaaa aslında hamsi tava olacaktı ama….:cursing:
tunyukuk : Eeeee…Nooldu:bored:
eftalya :Sağolsun feryell kıyamayıp tuttuklarımızın hepsini geri attı denize…Tekrar tutuluyoda yemek saatine yetişmedi…Siz çok acıktık deyince bende ne varsa bişeyler hazırladım….:wink:
tunyukuk : Eee artık napalım ne varsa onu yeriz çok acıktım çünkü…Ne var…:001_rolleyes:
eftalya : Midye dolma ve yosun salata….Ağzınıza layık…:durdurun
tunyukuk : Yaaa ben acıkmadım aslında…Hamsiler ne zaman olur demiştin…:blush:
----------------------------------------------------------------------------------------
known : Kaptan sağa bi yere çek ben inicem:biggrin:…Sevmedim ben gemi gezisini…
solariz : Ne diyon kızım sen denizin ortasındayız ne durması…Aklın yerinde mi senin….
known : Valla ben anlamam ortasındaysak çek işte kenara bi yere çek sağa inicem ben…ilk durakta indir beni…
solariz : oğlum delirdin mi toplu taşıma aracımı bu ne durağı diyosun yaaa..Hem ne sağından solundan bahsediyosun denizin ortasında bana sağ-sol diyo... nerdesiniz alın şunu başımdan…:biggrin::biggrin:
known : solariz yaa iyiki bi dur dedik…Frenleri eskimez ya geminin duruver işte…Ayyy bunaldım inicem diyorum anlamıyo musun…Hem sen kaptan değilsin ne işin var senin dümenin başında…:thumbup1:
solariz : Ne dümeni known yice saçmaladın ne dümeni yaa…Dümende neymiş…:angry:
known : Elinde direksiyon niyetine tuttuğun gemiye yön verdiğin şey var ya o dümen oluyo…Hem dümeni bilmiyo hemde kaptanın yerine geçiyo bu kadar olur yaaa…Tam rezalet…:blink:
solariz :Maşallah yaaa dümeni falan biliyosun ama denizin ortasında durak var sanıyosun…Ne biçim bi türsün sen yaaa..:lol:
known : Ayy bayılcam şimdi ….Kaptaaaaaaaaaaaaaaaaann n…:biggrin:biggrin
dark_ angel : Noluyo burda yaaa..
solariz : Ohhh be nerde kaldın dark yaaa…Şu known tutturdu incem diyo…Denizin ortasındayız töbe töbe…
dark_angel :YA gitmek istiyosa gönder zorla tutamayız ya…:biggrin:biggrin
solariz :dark iyimisin sen nasıl gitcek…:melek:melek
dark _angel : solarizcim yüzme biliyosa sorun yok at denize yüze yüze dönsün orası bizi alakadar etmez… Gitsin bizene..known yüzme biliyodun di mi sen…
known : Yaaa dark ben sana gezi için teşekkür etmişmiydim…Mükemmel bir gezi oldu…Hiç bitmesin istiyorum biliyomusun….solariz sende maşallah çok güzel kullanıyosun gemiyi…Hiç sarsmadın şimdiye kadar…Eeee ben gidiyim…Biri bana seslendi sanki…SAĞLAM DÖNEBİLİRSEM FORUMDA GÖRÜŞÜRÜZ ARTIKIN
kimine göre forum bana göre aile