HackHell Geccecileri Napıyor bakiim ;)

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Evet napıos konuşcaz bundan sonra bu başlık altından. 00 den önce mesaj yazan dop olsun emi :D

Ben şu an müzik dinliyorum bir de msnden dert dinliyorum kafam çatlayana kadar ya siz :D

Ulan ben döküman hazırlayacm diye kendimi yırtıyorum anlamadı gitti bir benmi akıllıyım ne oldu:)

Uyumuyorum Lem Diyecem Olmayacak Benim Yerimi Bos Birakin Yarin Sabahlar Olmasin
Gerci Bugunun Isini Yarina Birakmak Olmuyor Ama Neyse :p

Şu an saat 6 ve Dark'ın uğraşlarının sonucuna ulaştığını gördüğüm için mutluyum :D Açılış sayfamız hepimize hayırlı olsun :) Ayrıca biraz önce CS de çok pis beyin uçurdum :D:D

ya tolga bu saat akıllı işte bizi kandırarak forumdan çıkmamısı engelliyor ben ona bakarak forumdayım şu anda :D

tolga' Alıntı:
atma bea, senin saatle ilgin yok nezaman baksam forumdasın zaten, forumkolik :D

Ahaha söleyene bak bende ne zmn girsem tolga diye biri var burda :D Bu arada daha çok büyümemiz lazım olmuyor böyle :D

Ulen şimdi eleştiri getirecem bu ana sayfaya ama kabak benim başıma patlayacak kardeşim iki saat ne bu linke tıkla sonra tekrar ana sayfaya gel allaalla link ayrı sayfada açılamıyormu..
şimdi diyeceksiniz sağ tıkla ayrı sayfada aç diyeceksiniz ama üşeniyorum :d

LEN KACIRDIK GEYIGI HAA GERCI 12'DEN ONCE MESAJ ATANLAR DOP OLUYORDUYA NEYSE ARTIK SAGLIK OLSUN:p BU GECE BURAYIM KESIN KARARLIYIM :)

bangır bangır müzik dinLiyom :D Msn'de konusuyom bide herzamanki gibi burada foruma katılıyom :D

samuray dop ol emi daha da düzelme. 00 dan önce msg yok lan buraya

zuahahah tamam kardeş kusura bamya :D 00.00 dan önce msj yok ! hem sen niye attın laa 12 de uyara bilirdin beraber dop olduk ozaman :D:D

Saat 00:13 Vardiya Acilmistir Arkadaslar Hadin Bakim Ne Yaptiklarimizi Yazmaya Baslayalim

Ben Işten Geldim Dotum Cikti Yorgunlugumu Atip Yatmak Yerine Bilgisayar Basindayim

00:20 Başım ağrıyor artık ekrana bakmaktan herzamanki gib ekran bana ben ekrana bakıyorum .
Ama pcnin saati 19:19 donmuş meret onu ayarlıyım 00:20 yapim .
:)

Sevencloves' Alıntı:
Ulen şimdi eleştiri getirecem bu ana sayfaya ama kabak benim başıma patlayacak kardeşim iki saat ne bu linke tıkla sonra tekrar ana sayfaya gel allaalla link ayrı sayfada açılamıyormu..
şimdi diyeceksiniz sağ tıkla ayrı sayfada aç diyeceksiniz ama üşeniyorum :d

aynı şeyi ben söyledim darka görür görmez ilgilenecek......;)

simidk musik dinliyom ve kara kara dusunuyom bu isler nezaman bitecek diyee biyandanda uyumamaya çalisiyommm

Ehae konuyu daıtmayın lağğn :D Ben music dinliyorum absürt bişe ne olduğu yazmıyor winampta :) Ayrıca soda içiyorum :D

Geri