HackheLL FTP Server İsteyenler Parmak Kaldırsın

ne dersin?

• Kullanılan toplam oy
    14

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar neden bizim Ftp serverimiz yok bakim.
Herkes yararlı dosyalarını sağa sola yükleyeceğine.
Açalım bi ftp server ona yükleyelim ve herkes faydalansın.
Tabi bunun içinde bazı şartlar koyalım :eek:
Edit: Yaw tam anket ekleyecem internet explorer göçtü :(
Anket eklerseniz sevinirim...

katılıyorum bende. çok daha iyi olur. ama anımsadığım kadarıyla bi kere daha gündeme gelmişti bu konu...

çok güzel olurda herkez dosya kayarsa çok karışır biyere atılır mod.larda knt. edip oraya koyarlar

Tabi hakeden üyelere neden olmasın?
Öyle herkese açık olmayacak...

nasıl olucak 500 msj 50 tşk lazım filanmı yapıcaz :D millette pasa sag sola msj başlıcak sonra piii.... uzayıp gider forum

Onada yöneticiler karar verecek.
1-2 saatliğine gelenlere tabi kapalı olur.
Bunun için online süresi ve teşekkürler esas alınmalı.
Ama önce şu Ftp bi açılsında...

FTP kurulcak ise sınırsız band gerekli. ve acılcak ftp ye username ve şifre konulmalı. Ayrıca manual olarak ipler izlenmeli. Yoksa baskaları tarafından kullanılabilir.

Benim önerim güvenilir, paylasımcı arkadaslara ftp verilmeli.Bu kişiler kendilerini ispatlamıs olmalı. AYrıca bu kişilere bir sıfat verilebilir. Örneğin "Onursal üye" veya buna benzer isimlerle kıdamlenebilir. Böylelikle ftp nin baska yerlerde kullanmalası önlenebilir.

Knight' Alıntı:
FTP kurulcak ise sınırsız band gerekli. ve acılcak ftp ye username ve şifre konulmalı. Ayrıca manual olarak ipler izlenmeli. Yoksa baskaları tarafından kullanılabilir.
katılıyorumm dostum görüşüne en güzeli ve en sağlıklısı bu olurr!!ayrıca sağlam bi server gerekli :D

Geri