Hackhell forumu hakkında

sedergine

New member
Reaction score
0
Değerli arkadaşlar, aslında ben forum ile ilgili övgülerimi ve bu forumun gelişmesi için ne yapabilirim nasıl katkıda bulunabilirim amacıyla öneriler ve başlıklar bölümünde ilgili bir başlık altına mesaj yazmak için girdim. Ancak uygun bir başlık bulamadığım için böyle bir başlık açtım, yanlış olduysa mod arkadaşlar bu başlığı silebilir. Ayrıca adult bölümü ile ilgili bir başlığı okuyunca bir iki görüşümü eklemeden geçmeyeceğim. Arkadaşlar ben bu foruma bir arkadaşın adult bölümü ile ilgili tavsiyesi ile girdim. Sonra da programlar ve diğer bölümler ilgimi çekti. Bir iki film indirirken diğer bölümlerde dolaşıp siteyi inceledim. Güzel düzeyli ve yardımcı olmaya çalışan bir site hatta dosyaların direk indirilmesi ile ilgili çalışma da çok iyi. Bu nedenle sitenin gelişmesi için teşekkür etmek ve reklam bannerlarına tıklamaktan başka yapabileceğim bir şey varmı diye düşünüyorum. bırakın adult bölümü de kalsın insanlar oraya girmek istiyorsa oraya da girsinler amaç paylaşmak ise her şey paylaşılsın. diğer bölümlerin modları da sıkı çalışsınlar ve müdavimleri artsın. Bazı arkadaşlar bana kızabilirler ama herkes fikrini söyleyebilmeli değil mi ? Herkese iyi çalışmalar.

güzel düşünce dostum
sitemizi tanımışsın
anlamışsın burda herkesin bierşeyler paylaşmak için bulunduunu
şimdi sana bi görev daha düşüo
o da siteyi başkalarına da önermek
aynen sna önerildiği gibi

her uye senın kadar anlıyabılse keske bizi hoşgeldın buarada sedergine aramıza

Geri