hackhell formlarındakı belkıde en zor soru yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kali77

New member
Reaction score
0
arkadsalar bılg gıremıorum format bıle atamıorum neden acaba cd den boot edıp format atamaya calısrken kur dosyaalrı yukluyorken dosya/i386/ntkrnlmp.exe yuklenemıyor hata kodu 4 dıor
ne yapabılrım ne bılg gırebılorum ne format acaba f dısk atsam ıse yayrmı bıde f dısk nasıl atılır 98 boot dısketım yok ansıl bulrurum vs.

kurmaya çalıştığınız işletim sistemi cdsini değiştirin

kur bazı dosyaları cd'den yükleyemiyorsa sorunun muhtemel kaynağı bozuk cd'dir.

cd bozuk kardeşşş cizilmiş filan olmasinn :D

dosya kopyalanamıyor dediği zaman hata kodu 4 vermez beyler bence başka bi sorun var sen dediğin gibi fdisk at sonra xp cd'sinden ntfs'e çevir..
sonrada haber ver bakalım olmuşmu_?

şu tsm nin kibarlığına ve konuşma tarzına bayılıyorum yav

arkadsalar bı cok cd den denedım aynıs eyı yapıor acba hdd de bad sector olmus oalbılrımı bunu nasıl cozerım

aciip zor bir soruymuş.

Eğer aşağıdaki yorum yanlış ise dile benden ne dilersen. Bilen bilmeyen herkez yorum yapmış. Ewet hata az rastlanan türden ama çok da zor değil.

işte cevabın :

Sorunun kaynağı : ntkrnlmp.exe = NT Kernel MultiProcessor

Sorunun Nedeni : Yanlış CPU ayarları.

Muhtemel Nedeni : CPU ayarlarındaki muhtemel değişikliğin nedeni anakartın üzerinde daha önce başka bir CPU takılmış olamsı olabilir. Bilgisayarını yeni aldıysan deneme için bile takılmış olabilir bilemezsin.

Çözümü : Bios dan CPU ayarlarını düzelt.

Örneğin İşletim sistemini kurduktan sonra muhtemelen algılanacaktır. Ama daha öncesinde örneğin 2400 MHZ olduğunu bildiğin bir işlemcini ayarlamak zor olmasa gerek. Yani biliyorsan işlemcinin gücünü ayarla. Cache ayarlarını da kontrol etmeyi unutma.

Eeee bildim bak. Elime ne geçtiyse.

arkadaşlar birsürü döküman var bunlarla ilgili böle soru sorup cvp bekleyeceinize öğrenin okuyun
elbet lazım olacak

CPU nedirBİOS nedir TCP/IP nedir vs nedir şu nedir bu nedir okyun..; 9

Borghese' Alıntı:
arkadaşlar birsürü döküman var bunlarla ilgili böle soru sorup cvp bekleyeceinize öğrenin okuyun
elbet lazım olacak

CPU nedirBİOS nedir TCP/IP nedir vs nedir şu nedir bu nedir okyun..; 9

ehe aynen katılıyorum. okuyun işte gün gelir prof olursunuz. Bizim millet okumadan bu kadar yorum yapıyo. Okusalar noolcak Allah bilir. hehühe.

|St_AnGeR|' Alıntı:
Rune :) ahahaha :D yaw bu ara millet choq bilio dmy o nedenle peq cvp wermeye gelmio..
:hhman:

ondan deil. sen varsın diye gerek duymuyom.

insanlar bildikleri kadar cevap vermekte ve yardımcı olmakta hak sahibidirler.

"herkes cevap vermiş bilen yok" gibi terimler kullanmak o konuyu bilseniz dahi sizi yüceltmeyecektir.

forumlarda konuşmalarınızla insanları rencide etmeyiniz,forumun bir yardımlaşma ve paylaşım kaynağı olduğunu da unutmayınız

hocalar sorun bulundu ne alaka doyceksınız ama ram yvasındanmıs ramdan da degıl ramın yerını degıstırdım dıger slota taktım sorun duzeldı

aynı şey benim başımada geldi cd falan hata yok muhtemelen hızlı formattan kaynalanıyor yada buna benzer bi işlemden bi net cafeden başlangıc diketi oluştur ve kendi pc de format at bu şekilde sorunu aşarsın

ram slotunu değiştireceğine bios'u load etseydin düzelirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri