hackhell flood olurmu?

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
evet evet neden olmasın ki :D bazı forum sitelerine flood yapabiliriz (şekilA)... zaten üye sayıları 1000 olan forumların altında bu flood u gerçekleştirebiliriz anca ...adminlerin kış uykusuna yattığı anda enselemeyi denedim ve de başarmışım ne yazııkki :D
ufak tefek forumlarda zaman kaybına uğramasın herhangi bilgiye veya farklı bilgilere ulaşmak için ... su birikintilerini okyanusa dönüştürelim ...biz görevimizi yapalım ve de hackhell mühürünü basalım bu tür forumlara :alkol:
aslında flood a filan ihtiyacımız yok üye sayısı son derece hızlı artıyo ...

6 gün önce acılan bi başlık bunu gayet iyi bir şekilde ortaya koyuyor ..
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=15274

peki ya şimdi ...
Konular: 14,761, Mesajlar: 111,040, Üye Sayısı: 9,678
En yeni üyemiz febege Hoşgeldiniz.

sacmaladıysam affedin ... dün gece sahura kalkamadım :eek:

şekil A):D

konuyu nereye acıcağımı şaşırdım bu arada .. neyse hayırlısı bakalım ... :cool:

Bakın

şimdi Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir olayı başkalarına yapmayalım

Ha diyeceksinizki Burası Hackhell en azından Smod Yada Yönbeticilerden biri 24 saat online yani boyle bir şeye mahal vermeyiz ama bu Reklam olayı değildir...Bu yapılan hackhelle karşı cephe oluşturmak bize ordan katılacak insanlardada ters tepki yaratmaktır reklamın en güzeli Yaptığımız Hackhellin reklamıyla yaptığımız uypload dosyalarını o sitelerde paylaşmaktır

Sevencloves' Alıntı:
Bakın

şimdi Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir olayı başkalarına yapmayalım

Ha diyeceksinizki Burası Hackhell en azından Smod Yada Yönbeticilerden biri 24 saat online yani boyle bir şeye mahal vermeyiz ama bu Reklam olayı değildir...Bu yapılan hackhelle karşı cephe oluşturmak bize ordan katılacak insanlardada ters tepki yaratmaktır reklamın en güzeli Yaptığımız Hackhellin reklamıyla yaptığımız uypload dosyalarını o sitelerde paylaşmaktır

sadece öneriydi ... herkesin fikrini alalım bakalım nasıl bir yorum cıkıcak ...
benim de düşündüğüm şey smod ve mod arkadaşlar 24 saat onlıne zaten anında ip den de banlanır o kişi zaten .. hiçbişekilde flood a izin verilmez ..... Hackhell in güvenli olduğu tanıyan herkes tarafından bilinmekte zaten ....bu tür flood vb. işler başarısız olur kanaatindeyim ...
sadece öneri de bulundum zaten ..
yorum sizin ...

sting gene iyi düşümüş ama bize yakışmaz bu . üye gelecekse arkadaş tavsiyesi , google falan oradan gelsin . diğer sitelere flood yapıpta gelmesin bence

RekLamin iyisi kotusu oLmaz mantigiyLa harika oLur :)

ßeNCe YaPiLMaMaLi FoRuMLaRDa YaSaKLaNiyo LiNK DaHi VeRiLeMiyo ßeNCe YaNLi$ ßiR $eY..:)

Aynen link yasaklanıyor daha sonrasında yapacağın her türlü reklam fayda etmeden geri tepiyor

partizan`a hep destek tam destek

+1

bu şekilde reklam gereksiz bence,
ama adamlarla matrak geçme özgürlüğü her zaman var...

Valla bence iyi bir fikir değil zaten net alemine yayılmış durumdayız ve üye sayısı hızla artıyor umarm hep bole dvm eder :D

abi iyi düşünülmüş ama bence gereksiz olur. zaten her geçen gün üye sayısı artıyor buna gerek yok. ayrıca hackhell'i böyle tanımasınlar çizgimiz bu değil

Destek verenlere şunu soruyorum böyle birşeyi içinize sindiriyorsanız , hiç konuşmayalım daha, bir yandan sitede dersler , tezler dağıtırken bir yandan bu kadar amatörce sığ düşüncelerde kalıyor(uz), küçük düşünerek büyük işler başarmayı düşünmek budalalıktır..

Sonra bunu yapanlar yüzünden sitemizdeki büyüklü küçüklü herkes "Hackhell Lamerleri" diye tanınacak ve karşı çıkma hakkımız da olmayacak bunu bi düşünün bence...

Geri