Hackhell En KArizmatik Üye Yarısması ( 2. TUR )

En karizmatik HAngisi ?

• Kullanılan toplam oy
    116
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reactor aldı götürdü walla.. beni katmamşınız benden sonra da en karizma reactor görünüodu :)

infatuate:
süpersiniz yhaa burhanlara bayıldım :durdurun

Bende Oyumu Kullandım...Ogemenya

bütün smodLarımız CirLLop Gibi MaşaLLah :durdurun

bu işin suyu çıktı zaten birincide olamıycaz dolayısıyLa

konu kapanmıştır :p

o değilde ben kendimi ekleyip 50-60 oy mu versem :) panelden dakikada bir kullanıcı eklesem logout login de 30 sn sürse... 1,5 dakika x 60 = 90dk bişey değil :)

GEnco ve react0r derim

Ama genco da baya bi karizma war =)

theozy' Alıntı:
o değilde ben kendimi ekleyip 50-60 oy mu versem :) panelden dakikada bir kullanıcı eklesem logout login de 30 sn sürse... 1,5 dakika x 60 = 90dk bişey değil :)

bu arqadasın banlanmasını talep ediyorum yetkısını kötüye kullanmaktan :vur
hatta tck bilmem kaçıncı maddessi komık fıkrası ek panelince hedihödü yasası geregince idam cezası verelım :hhter

infatuate' Alıntı:
tatilde olduğumuzdan dolayı oylamaya biras geç kaldık anketede katılamadık ama oylarınızı ettiğiniz tşklerle beklioruz, oylama sonucunda oylar sayılırken bu msgımıza edilen tşklerin oy statüsünde sayılmasını umuyoruz we kendimizi hakettiğimiz yerde (zirwede) görmek istioruz ..

hakeden kazansın :sigara:​

6cxgex3.jpg

[s3s]http://www.hackhell.com/oylama.wav[/s3s]​

Oylamada ısmımız gecmedıgı ve ılk sayfada fotomuz yayınlanmadıgı ıcın 5. sayfadakı yazımızı ve iddialı oldugumuz fotomuzu arkalarda kaynamasın dıye tekrar su yüzüne çıkaralım istedik. :melek

Bıze oy vermek ısteyen duyarlı uyelerımız ıcın lınk asagıdadır. Suan ıtıbarı ıle 30 oy ıle gümbür gümbür gelıyoruz desteklerınız ıcın tesekkurler :sigara:

Bizi hakettiğimiz yerde görmek istiyorsanız Tıklayın... =P

Dark_Angel' Alıntı:
Oylamada ısmımız gecmedıgı ve ılk sayfada fotomuz yayınlanmadıgı ıcın 5. sayfadakı yazımızı ve iddialı oldugumuz fotomuzu arkalarda kaynamasın dıye tekrar su yüzüne çıkaralım. :melek

Bıze oy vermek ısteyen duyarlı uyelerımız ıcın lınk asagıdadır. Suan ıtıbarı ıle 30 oy ıle gümbür gümbür gelıyoruz desteklerınız ıcın tesekkurler :sigara:

abi şike mike hepsi havada uçuşuyoy askerden yönetime el koymasını beklıyoruz :sigara:

Dark_Angel' Alıntı:
Oylamada ısmımız gecmedıgı ve ılk sayfada fotomuz yayınlanmadıgı ıcın 5. sayfadakı yazımızı ve iddialı oldugumuz fotomuzu arkalarda kaynamasın dıye tekrar su yüzüne çıkaralım istedik. :melek

Hadi bende Post'u uplayayım oylar Dark&Dark's Angel Çiftine gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri