Hackhell En çok Ziyaret Edilen 75. Site =)

sky

New member
Reaction score
0
Üşenmeyip alttaki yazıyı okursanız sevınırım.

Alexa, dünyaca ünlü Amazon firmasına ait bir web site. Web sitesine girdiğimiz zaman, en fazla trafiğe sahip olan web sitelerin listesini görürüz. İnenler, çıkanlar, yeniler vs. Peki Alexa, web sitelerinin trafiğini nasıl ölçüyor? Hatta, Türkiye’de en fazla trafiğe sahip 100 web siteyi bu linkten öğrenebilirsiniz.

Evet Arkadaslar sizlerinde yardımıyla hızla yukselmeye devam ediyoruz.

1-21.jpg

Daha çok tıklandıgımız belli başlı siteler.

2-20.jpg

3-16.jpg

:clap:clap Hedef iLk 25 :clap:clap

Firefox kullanan arkadaşlara nacizane tavsiyem HH ye katkı için verdiğim adresteki Alexa Toolbar ı Firefox a kurmalıdır.
Çok kolay kurulumu açıklamaya gerek yok sanırım.
http://www.alexa.com/site/download
Yararı ne diyeceksiniz ;
Sanırım dark bi konu açmıştı toolbar kurmanız için.O kurduğunuz toolbarın Alexa ya girdiğiniz sitelerin bilgilerini verdiği belli değildi.
Ama bu toolbar ı Alexa Firefox için çıkartmış ve girdiğiniz sitelerin bilgilerini Alexa ye yolluyor.Yani HH de her sayfa dolaşmanız bile Alexa ya bildiriliyor bu toolbar sayesinde.Ne kadar çok sayfa gezerseniz o kadar yararı olacaktır HH ye :)
Şahsen ben çıktığı günden beri kullanıyorum

Bi ara 62 ye kadar yükselmiştik, sitede meydanda gelen bi kaç günlük sorun yüzünden tekrar düşmüştük, =)

SkуAηGєL Hedef ilk 10 bırak 25i :hhmanD:melek

açıkcası şu an tr sıralamasında çok daha ii yerlerde olmalıydık, bi ara ilk 100ten düştük, şimdi tekrar yükseliyoruz, ama dünya sıralamasında sabit bi yerdeyiz gibi, daha çok insanın alexa yı kullanması lazım..

ƒιятιηα;2181986' Alıntı:
İnşallah birinci sırada oldugumuz günleride görürüz =)

Google ve yahoo yu geçerek öylemi :)
O dediğinin olması imkansız ama dünyada ilk 1000 bile çok önemli şuan için.
Yani reklam alımı açısından :D

ben daha iyi bir sıralama bekliyordum acıkcası..zaten hackhell turkiyenin en büyük 2 forumundan biri degil mi..??

Buna benzer bi başlık sanırım vardı, hellboy açtıydı.

Bende hatırlıyorum. O zaman sanırım tam 100. Sırada idi HH.
Simdi ise 75 =)
inSallah 50. oLdugunda da konuyu sen acarsun artıq Contrack =)

Akabinde Nice baSarılara inSallah :clap

Biri Bizi Hakikaten Durdursun :)

Hep Daha İyiye Daha Yeniye Hackhell Ailesiyle Hackhell'le =)

Geri