Hackhell' e Sorduk :)) varan 2

icemen

New member
Reaction score
0
Hackhell' e sorduk;

amerikan Rüyası

Kamer28: baktım uyuyo, röya görüyo.. ses etmedim fakat usul usul salmaya başlayınca, çürük elma gibi bi koku yapıştı. Dedim uyan rüyanda osuruyosun. Abi dedi ben rüyamda osurmam. olumdedim olabilir felan anlaştık :)

Tunyukuk: Amerikan rüyası kimisi için kabus, kimisi için zevk dolu dakikalardır. Bu rüya insanı düşüncelere sevk eden anlam ve intibalarla doludur. fakat şunu da unutmamalıdır ki, nasıl bir rüya gördüğün değil, nerde uyandığın önemlidir :)

Yassi: Rüyamda böyle çok büyük biyerde yürüyorum Birden kocaman bi zümrüdü anka guşu gelip omzuma gonmasıynan, kulağıma eğilip "kızım otobüse binsene" diyo. bakıyorum biletler dünya para. Ter içinde uyanıyorum o zamanın parası 2000 :)

FeryaL: bence Amerikan rüyası insanın kendine yakışanı giymesidir. vücuduna cuk oturan şeyler giysen manitayı kapıp alemlere götürsen, manita "oh rüya gibi bir geceydi demez mi? o yüzden amerikan rüyası insanın kendine yakışanı giymesidir. :)

Hackhell' e sorduk;

İfade özgürlüğü

ulash: Mesela şuan suratımda, uzaklara bakıyo ifadesi var. Kim karışıyo?... kimse... işte ifade özgürlüğü. Mesela şimdi de "hadi lan kırarım ağzını burnunu" ifadesi var Kim karışıyo? "O, abi karışıyo bi tek. Abi afedersin arkadaşa bişey anlatıyodum. "Ah!"... Taş... Mesela şuan kanamalı bir ifadem var Kim karışıyo? hemşire... acıtmadan yavrum... :)

remington: Kömürlükten odunu kaptığım gibi nasıl vuruyorum şerefsize. Kır allah kır ettim her yanını. Bi baktım önüne çömmüş, afedesiniz z...çtryor kendini. "napıyon Lan" dedim. "ifade ediyorum dedi. hemen kömürlüğe koştum baktım odun var. aldım odunu... ha onu anlatım mı? Ne zaman anlattım. Manzaraya dalmışım gitmşim. lan bi baktım paçama ifade ediyo... :)

Ali06can:Ben size bişey sormak istiyorum. Beyaz peynirle Kaşar bir mi?
otobüs tekerleğiyle, minibüs bir mi? yani bazı konularda eşşoleşşeklik yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Herifi yoladım,üçbuçukluk 8 tane civata alacatı... geldi bu dört çeyreklik 9 tane somun almış. "abi üçbuçukluk civata yoktu, dört çeyreklik somun olur mu?" diyo. "La yörü git fazla almışsın birini geri ver dedim. :)

FeryaL: Bence ifade özgürlüğü insanın kendine yakışanı giymesidir. Misal o gün canım çuvalla dışarı çıkmak istedi, paçalı çuval. ama kardeşim pirenzip olarak kendimi o an bu şekilde ifade ediyorum. sayın avrupalılar da bilir bi çeşit protesto misal. "Giyinmedim ulan!" derdim var. bişey anlatıyorum ilgiyi çekiyorum yani. o nedenden ötürü insan kendine yakışanı giyse işte ifade özgürlüğü derim.

hackhell' e sorduk;

Lâle Devri.

Dr.mud: Lâle devrine ilk Osmanlı imparatorluğunda rastlanmıştır. Bütün dünyayı oldukça şaşırtan lâle devri sırasında ünlü edebiyat Türklerimiz damdan dama atlarken düşmüş yer yer kırık ve çıkıklar göze batsa da kimi zaman da bu miski amber kokusuynan gönüllerimize taht kuran Lâle devri zamanla bitmiş ve yerini başka devirlere devrederek hayatımızdan yavaş yavaş davrolup gitmiştir. Bunun bir örneği de Kurucaşile filek festivali devridir. :)

Madness: Geçti o devirler amcaoğlu... ALOOO! Uyan! Lale Devri! haniii tee ne zamanın olayı lan lale devri. Lale devrinde bildiğimiz laleler çok meşhurdu. Bizim oralarda ben kendimi bildim bileli karnıbahar var, patlıcan var, hıyar var. yemişin lale devrini. Tencereye geliyor mu Lale.. gelmiyo... Ben öyle lalenin ta tomurcuğunu e mi? .... :)

Lucky: dayımın oğlu zürihte oturuyo.. Orda lale varmış. Düşün... O kadar bol ki lale dünyaya saçıyoruz ve biz yaşayıp bi kenera bırakıyoruz olayı. amma bak zürihli hala daha bahçesinde lale besliyo. yani bir nevi laleleri altın harflerle kazıyon bu devirde. bi de bu lalerin soğanının kilosu üç milyondan mısır çarşısının orda satıyolar. Bir büyük baş mor llale soğanı iki milyon günde 20 kilo satsan, güzel para. tabi o zamanın parasıynan.

FeryaL: Bence Lale devri insanın kendine yakışanı giymesidir. İnsan kendine yakışanı giyse, güzelce giyinip kuşanıp, en güzel kokulardan sıkınıp lale devrinin kapısına gitse, içeri almıycaklar mı? alacaklar. yani burdan da ne anlamış oluyoruz, kendine yakışanı giysen, lale devri, ingiliz sarayı, nasaya varana kadar heryere girersin. cakanı da satarsın. kısaca lale devri insanın kendine yakışanı giymesidir :)

Harıkaymıs , Kemık dergısınde vatandasa sorduk boLumu dımı : ) bence avrupa bırlıgı ınsanın kendıne yakısanı gıymesıdır falan : )

emegine sagLık kardesım ..

otobüs tekerleğiyle, minibüs bir mi? yani bazı konularda eşşoleşşeklik yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Herifi yoladım,üçbuçukluk 8 tane civata alacatı... geldi bu dört çeyreklik 9 tane somun almış. "abi üçbuçukluk civata yoktu, dört çeyreklik somun olur mu?" diyo. "La yörü git fazla almışsın birini geri ver dedim.

En Bombası Bızım aLicanınkı oLmuş vaLLa.. =D

Emeğine SağLık Gangsta..

bu da çok güzel olmuş =)

hahah :durdurun Eline Sağlık dai...

Eline Sağlık Güzel Olmuş Abim

otobüs tekerleğiyle, minibüs bir mi? yani bazı konularda eşşoleşşeklik yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Herifi yoladım,üçbuçukluk 8 tane civata alacatı... geldi bu dört çeyreklik 9 tane somun almış. "abi üçbuçukluk civata yoktu, dört çeyreklik somun olur mu?" diyo. "La yörü git fazla almışsın birini geri ver dedim.

BUNA KOPTUM YAV. SABAH SABH AMMA GULDUM HA. ELINIZE SAĞLIK

Yassi: Rüyamda böyle çok büyük biyerde yürüyorum Birden kocaman bi zümrüdü anka guşu gelip omzuma gonmasıynan, kulağıma eğilip "kızım otobüse binsene" diyo. bakıyorum biletler dünya para. Ter içinde uyanıyorum o zamanın parası 2000

desifre oldum gayserili oldugum cikti ortaya :durdurun

tesekkürler mami :clap

Lale devri insanın kendine yakışanı giymesidir puhahahah. çok iyiydi yaa :durdurun

Geri