Hackhell e giremiyorum....!

ahmetayfun

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar. avast ev sürümünü kullanıyorum. iki gün öncesine kadar her hangi bişey yoktu.. 2 gün önce ''online armor '' diye güvenlik duvarı kurdum... ve o günden beri hackhell e giremiyorum.. virüs uyarısı veriyor avast, ve bağlantıyı kesiyor.. internette sıkıntı yok. sadece hackhell i kesiyor..

güvenlik duvarını kaldırmak istemiyorum... ne yapmam lazım?

dondurma yicem ama soğuk olmasın =) bu da böylr bir istek gibi .

hh'de bir zarar olsa bu kadar kullanıcı girmez arkadaşım , avast'ın zaman zaman böyle garip durumları olabiliyor .

kaldır gitsin ,merak etme bir şey olmaz :goz:

:) dostum hackhelle sıkıntım yok zaten. sıkıntı her ikisini aynı anda kullanamaz mıyım..

aynı sorun bendede var kardeşim bende nod 32 kullanıyorum.ve virüs uyarısı veriyor.bende biliyorum hackhellde sorun yok ama bunun da bir nedeni vardır.2007 ded beri üyeliğim var.ilk defa karşılaşıyom bu durumla

bu kadar güvenlik kaygısı neden
virüs girerse format at olsun bitsin
virüslerden fazla korkmayın yoksa insan manyak olyor

bu kadar güvenlik kaygısı neden
virüs girerse format at olsun bitsin
virüslerden fazla korkmayın yoksa insan manyak olyor

sorun virüs değil dostum. neden giremiyoruz ? sorun o..! güvenlik duvarından dır diye tahmin ediyorum ama... çözüm arıyorum...

Sorun virüs yada avast değil.

Online Armor programı "çevrimiçi" bir güvenlik duvarı adından çıkardığım kadarıyla. Çevrimiçi olsada farketmez zaten de.

İşletim sistemini bilmiyorum dostum ama sistemin Vista yada Windows 7 ise zaten bunlarda ek olarak Windows Defender var.

Birde avast'ın kendi Firewall'ı var. Etti 2 güvenlik duvarı.

Sende Onlıne Armor'u kurarsan avast kendi dışında bir güvenlik duvarını virüs/zararlı yazılım olarak algılayabiliyor.

Bu yüzden sana tavsiyem Online Armor programını kaldırmalısın.

Avast'ın Firewall'ı gayet sağlamdır. + Windows Defender + Windows Güvenlik Duvarı.

ςαη;5072328' Alıntı:
Sorun virüs yada avast değil.

Online Armor programı "çevrimiçi" bir güvenlik duvarı adından çıkardığım kadarıyla. Çevrimiçi olsada farketmez zaten de.

İşletim sistemini bilmiyorum dostum ama sistemin Vista yada Windows 7 ise zaten bunlarda ek olarak Windows Defender var.

Birde avast'ın kendi Firewall'ı var. Etti 2 güvenlik duvarı.

Sende Onlıne Armor'u kurarsan avast kendi dışında bir güvenlik duvarını virüs/zararlı yazılım olarak algılayabiliyor.

Bu yüzden sana tavsiyem Online Armor programını kaldırmalısın.

Avast'ın Firewall'ı gayet sağlamdır. + Windows Defender + Windows Güvenlik Duvarı.

dostum vindovs xp kullanıyorum.. avastın 5.0 son sürümünü kullanıyorum.. bakalım heralde güvenlik duvarından kaynaklanıyor olabilir... kaldırıp bilgi veririm.

arkadaşlar bazı antivirüslerde böle yapabiliyor.

sorun firewall ile ilgili değildir.

sorunun antivirüsünün web koruması ile ilgilidir.

firewall sadece net giriş çıkışını kontrol eder.

mesela emsisoft asquared 5 de de var ama onda hackhell i kurallara ekledinmi sorun kalkıyor.

avastta da öle bişi vardır mutlaka ama artık onuda avastçılara soracaksın.

yani kural ekleyerek hackhell i tarama dışı bırakıcak bi ayar mutlaka vardır.

şimdi farkettim online armorda site engelleme izin verme ayarı yok =)

online armor en iyi güvenlik duvarı programları arasındadır =)

sorunun kesinlikle avastın web koruması ile ilgili.

birde iki tane kesinlikle aynı anda güvenlik duvarı kullanma...

arkadaşlar bazı antivirüslerde böle yapabiliyor.

sorun firewall ile ilgili değildir.

sorunun antivirüsünün web koruması ile ilgilidir.

firewall sadece net giriş çıkışını kontrol eder.

mesela emsisoft asquared 5 de de var ama onda hackhell i kurallara ekledinmi sorun kalkıyor.

avastta da öle bişi vardır mutlaka ama artık onuda avastçılara soracaksın.

yani kural ekleyerek hackhell i tarama dışı bırakıcak bi ayar mutlaka vardır.

şimdi farkettim online armorda site engelleme izin verme ayarı yok =)

online armor en iyi güvenlik duvarı programları arasındadır =)

sorunun kesinlikle avastın web koruması ile ilgili.

birde iki tane kesinlikle aynı anda güvenlik duvarı kullanma...

dostum doğru diyorsun. avast web kalkanını durdurduğum zaman sıkıntı ortadan kalkıyor.. da bu sefer de ben rahat duramıyorum:) bir çözüm arayışı içindeyim. 3 gün öncesine kadar sıkıntı yoktu. pc de kendi kendine heyecan arıyor...

Avira da bir kere HTML Heur Virus uyarısı vermişti ilginç ya??

emsisoft a bi sorayım bakalım nedir ne değildir ? yanlış alarmmıdır ?

ona göre haber veririm size...

arkadaşlar emsisoft a sordum engelleme problemini.

onlar da hackhell in warez kategorisine eklediklerini ve bundan dolayı site temiz gibi görünse de

warez içerğinden dolayı oradan indirebileceğimiz dosyalar zararlı olabilir diye adamlar engellemiş.

yani korsan ve yasadışı böle warez içerikli siteler emsisoft tarafından hep engellenirmiş.

yanlış alarm da değil=)

Wolf kardeşimin yazısını okuyunca. şu yöntemleri uyguladım.

AVAST kullanıcıları için

1) Avast erişimde koruma penceresini açıyoruz.
2) Web kalkanına gelip Kişiselleştir diyoruz.
3) Temel sekmesinde Yoksayılan adresler kısmına www.hackhell.com yazıyoruz.
4) İstisnalar kısmına gelip Ekle'ye basıyoruz ve burayada www.hackhell.com yazıyoruz ve Tamam diyoruz.

5) Uyarı almadan engelleme olmadan Hackhell'imize giriyoruz. İyi Günler.

969b073f105262cddbf30482bd3e073b.jpg

Google da uyarıyor Hackhell'i zararlı site diye niteliyor. Neler oluyor ya?

Açıklama detayını okuyun lütfen:75.127.112.0 için Google Güvenli Tarama tanı sayfası

arkadaşlar sebebini bilmiyorum ama... kendiliğinden düzeldi..:) şuan öyle bir uyarı vermiyor.. yardımlarınız için çok saolun... OZGURBİLGE arkadaşımın gösterdiği gibi uyarı veriyordu... şu an yok...

Geri