hackhell den küçük bi rica

eyyolcu

New member
Reaction score
0
hackhell yönetimi sözüm size bende aero temasını kullanıyorum sizin gibi ama bendeki beyaz orjinali yani ben burda son mesajlarn ana sayfada gözükmesini istiyorum bu yüzden sizdeki forumhome_forumbit_level1_nopost templatesinin kendisini istiyorum lütfen verirmisiniz... küçük bişey bunu vermekle fazla bişey vermiş olmuyorsunuz. zaten..

1- Kardeş orjinal beyaz rengini değiştirmek için admıncp/kullandığın tema/ Css ayarlarından istediğin rengi verebilirsin oraları kurcala.

2- HackHeLL deki gibi son konuların anasayfada olması, sol menu vs. için Powered by vBadvanced CMPS v3.0 RC2 kurman gerekir formuna.

1- Kardeş orjinal beyaz rengini değiştirmek için admıncp/kullandığın tema/ Css ayarlarından istediğin rengi verebilirsin oraları kurcala.

2- HackHeLL deki gibi son konuların anasayfada olması, sol menu vs. için Powered by vBadvanced CMPS v3.0 RC2 kurman gerekir formuna.

aynen katılıyorum sana ama bilgi olmadıgından bişi anlamadım bu v bulletin işine başlıcam yakında öğrencem ama yapmıcam önüme gelen soruyo okullda saol

Geri