Hackhell De Sorunlarınızı çözebiliyormusunuz??

HACKHELL DE SORUNLARINIZA ÇÖZÜM BULABİLİYOR MUSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    97

ismailaga

New member
Reaction score
0
BU ANKETİ AÇMAMIN SEBEBİ SON ZAMANLARDA HACKHELLDE HİÇ Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULAMAMAM SİZ HACKHELLDE SORUNLARINIZA ÇÖZÜM BULABİLİYOR MUSUNUZ:melek:saskin

ben şahsen buluyorum...sözüm sana değil...

yeterki aramasını yada istemesini bil...hackhell bence çok kapsamlı bir kütüphane...

BENDE çoğu sorunumu hackhell sayesinde çözdüm ancak bazı alanlar yetersiz

linux bölümü örneğin

Herşeyi DevLetten ßekLeyen Çok ßu Yüzden iSteyen Her araDINI istedigi anda ßuLmakta ZorLanir.. Herkezin ßiraZ Uğraş vermesi GerekLi..

hepde beleşçilik yapmayalım birazda kendimiz bildiklerimizi aktaralım

hemen her şeyi bulmak mümkün burada tmm %100 değil belki oran ama 90 desem yeridir yani ...

hackhelle takıldıımdan beri pc herşeyikendi halledio sorun morun yok.... :p :D :Dbilgisayar bile mutlu ben nasıl mutlu olmiiim:D :p

hayır çunku açdığım konuların hıçbırıne cvp yazan olmuyo yazsalarda 3 4 tane bunların 2 sı benım yorumum oluyo anlıcanız ıkı elın parmanı geçmez yorum sayısı bu yuzden açdığğım konularda(sorunlarımda) cvp(çözüm) bulamıyorum MALESEF HALAMIN OĞLU TAVSIYE ETDI BU STEYI BANA BENDE EN FAZLA 15 20 KISIYE ETDIM nıyeyse sorunlarıma cozum bulamadım neden bılmıyorum ?

sorularınızda ilgili bolum modlarına veya bolumle ilgilenen uyelere pm atmayı denerseniz daha hızlı cozum bulabilirsiniz..

bana kalırsa hackhell en ii forum sitelerinden biri ben aradığımdan daha fazlasını bulabiliyorum

hackhell sayesinde bir çok sorunumu çözüyorum, aramasını bilmek lazım.. teşekkürler hackhell

Geri