Hackhell de En Çok Nereyi SÖmürdünüz

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
ARkadaslar HH De EN çok NEreyi SÖmürdünüz Hangi Bölümü Sömürdünüz Paylasalım Dedim Bi :)

mp3 bölümu varken orayi sömürüyodum :D
simdi programlar bölümune dadandim :sigara:

hertelden, güncel bide hackhell gececileri:D
ehueeu şaka şaka..
templates scripts, bide filmler

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:

ben yazammmı?

yazında bizde bilek :D bide free filmler derken tam yazarsan ii olur :D ne tür filmler :D

blackwolf' Alıntı:
yazında bizde bilek :D bide free filmler derken tam yazarsan ii olur :D ne tür filmler :D
ne tür olcek türkçe ve yabancı vizyon filmleri..
benim başkaları (!) gibi pek işim olmas sandığın yerlerle :D :D :) :mutlu:

en çok program sömürdüm :sigara: lanet olsun alın işte bumudur yane:D

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:

freeeeeeeeeeeeeee :mad:
yazmayın ya ben sömürücü diilim paylaşımcıyım:D
ok yaw kısma..
senden yemek tarifleri bekliors ok??
zaten açım gece gece.. of offf.

gercek söylim ben bu siteye ilk üye oldugum zaman sadece adult ,mp3, film ve program sömürmeye gelmistim ama bir süre sonra buradaki arkadaslik,kardeslik ortamini gördükten sonra kararim tamamen degisti su an genel olarak anasayfada konulari takiple yada modifiye dünyasi,her telden, komik resimler ve böylesi seyleri bakmayi okumayi seviyorum.........

allah razı olsun paylaşımcı arkadaslar paylastıkları seyi anlatabildikleri sürece (masumane tabirle) bende templates ve asp scriptlere dadandım. :) evet ben paylasıma bişi acamadım ama herseye ragmen onların daha dogrusu sizlerin sayesinde cok sey ögrendim egitim amaclı sömürdüm itiraf edeyim :)

abi sömürü ağır kaçmış faydalanma dersen programlar

Ben buraya dostum by_hacking 'in tavsiyesi üzerine üye oldum. İyikide önermiş.
Dürüstçe söylemem gerekirse buradan *.pnp templateler indirdim. Zaten belli konulara giriyorum. Off Topic , Forum oyunları vs. yeni üyeler.. ; )

Ben pek somurmeye fırsat bulamıyom :D

Ama genelde kendı verdıgım konulardan ındırırım.(özellikle fılm )

programlar bolumunu zamanında cok somurdum allah var yukarıda :ter:

kullandığım hiç bir paylaşımı teşekkürsüz bırakmadım

sömürme sayılmaz onun için :)

kapanmadan önce kliplerden baya bişi almıştım,adultta verilmiş pek çok konu mevcut bende :),online oyunlarda verilmiş 1gb video indirdim :) diğer tüm downloadlarımı b..share den yapıyorum filmleri de burdan almaya başlıycam yakında ;)

bugüne kadar tek parça 115 mb upload ettiğim ve foruma verdiğim düşünülürse iyi iş çıkarmışım :D

mp3-programlar vs vs

Geri