Hackhell de çifte standart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scofield58

Banned
Reaction score
0
Dün arkadaşın biriyle forumda tartıştığımdan dolayı forumdan atıldım.bi sürü bunun gibi tartışmalar gördüm fakat tartıştığım kişi buradaki bi mod lardan birinin arkadaşıymış o da sağolsun atmış bizi.hackhell i güvenilir dürüst bi forum olarak tahmin ediyodum inş hala da öyledir.güvenilirliğinize gölge düşürmeyin.isim vermek istemiyorum ama o admin delikanlıca çıkıp ben yaptım diycekmi merak ediyorum herkese iyi forumlar byby

Malesef Güvenilir Ama Dürüstlüğü Konusunda Emin Ol Çoğu Kişinin Şüphesi Var

E Her Yerde Bi (Ayın) Pardon Dayın Olacak :goz:

Bu Sözüm Smod ve Adminler İçindir.

İnfatuate Abla , Hocuspocus , Dark , React0r , Chamur

Haricindekilere..

Sonra Yanlış Anlama Olmasın :goz:

takılma böyle şeylere
hem forum kurallarında tartışmak yasak diye yazıyor

ne yapcaksan ben sna ölim takmayacaksın sen elinden geldiğince faydalancaksın

bunu bende yaşadım

kimse hackhell kaşına gözünü aşık değil anladın

yok hacı takıldığımdan diil ben böyle yüzlerce tartışma gördüm ama adminin arkadaşı olunca herşey değişiyomuş

herneyse işte

hacı ben sana özel mesaj attım bakarsan
sevinirim takma böyle olaylara boşver zaten konunda kapanır biraz sonra

ben de ban yedım 1 kere sxe WALLHACK verdım dıe bılmıodum ustelık 1 yıldızımı sıldıler ustelık bırde hakaret ettmıs banlayan kısı ben wallhack her sıtede gordum ve kımse ban yememıs ben koydum dıe hackhellde ban yedım bunu yaptıgım ııcn tamam oda neyse bana dallama demıs banlayan kısı bırde hakaret etmıstiiii

katılıyorm sana baska bi forum üyesi modla tartışmaya girdinde bütün modlar bir olup ne yapıp edip attırmaya calısıolar

ben burda yeniyim ama HACKHELL uyelere kesinlikle saygi yok.onlari uye sayisi olarak goruyo yiyiciler,bi sistem kurmuslar kafalarina gore takiliyorlar..mod efendiler o SANAL yildizlara guvenip mi boyle isler yapiyorsunuz..zaten yiyici duzen bu konuyu kapatir islerine gelmez,benide BANlar .hadi bye bye

ben burda yeniyim ama HACKHELL uyelere kesinlikle saygi yok.onlari uye sayisi olarak goruyo yiyiciler,bi sistem kurmuslar kafalarina gore takiliyorlar..mod efendiler o SANAL yildizlara guvenip mi boyle isler yapiyorsunuz..zaten yiyici duzen bu konuyu kapatir islerine gelmez,benide BANlar .hadi bye bye

banladıkça millet yeni üyelik açıyo benim gibi tabi onlarında işine geliyo daha çok üye olmuş oluyo.konu kapatılır zaten birazdan

Bu Gibi Olaylardan Dolayı Hackhellden Soğumaya Başladım Galiba

Tam Bir Deniz Baykal Zihniyeti Hakim Olmaya Başladı
Kendilerini Ne Zannediyorlar Anlamıyorum .
Bilmelidirlerki Hackhell Bizlerin Sayesinde Var
Bizlerin Tık Larıyla Var
Bizlerin Paylaşımıyla Var
Yazık
Yazık
Başka Söze Gerek Yok
Admin Dahil Tüm Mod Lar Kendilerine Ve Davranışlarına Bir çeki Düzen Vermeli
Bizler Hackhell E Giriyorsak Ve Onlar Bu Siteyi Kurdularsa
Bu
Bizler Koyun Onlar çoban Anlamına Gelmez

banladndıkca yenı uyelık aclıyor ve taban uye sayısı belı olmuyor banlam bence kotu konusup hallletmek daha ıyı olurdu konusubca olmuyorsa ban yerıne uyelıgını sılmek lazımkı hackhellde taban uye sayısını kuruyalım sonra 1 mılyon olduk 2 mılyon olduk oluyor adı

..єЯDєM..;4421796' Alıntı:
Ortaya bir laf atmakla olmuyor bu işler kusura bakma Bir şikayetın varsa eğer oLayda gecenlerin de adını yaz...

daha bu yazıya hiçbier mod cevap bile yazmadı

yazdı yazdı meraklanma.
bende o kadar kişiyle yazışıyorum. bilgi alışverişi yapıpı konular açıyorum.
hani nerde ban?
birtane mod veya smod da benim ne yakınım ne bişeyim.

bence kurallara uymanız yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri