Hackhell database'inde sorun mu var ??

faruk84

New member
Reaction score
0
Sabahtan beridir sitede konu açmaya veya sayfalar arasında geçiş yapmaya çalışıyorum ama mavi bir el bana sayfanın veritabanında sorun var diyor. Bu neden dolayı olur bilen var mı arkadaşlar.. yada en azından bu gibi şeyler başımıza geldiğinde bir şekilde bu durumdan kurtulmak için alternatif bir yol var mı ?

ya arada açıldı kapandı falan , ben de ondan sorayım dedim.
sitemi özledim bi anda.. bi an önce girip yeni konular paylaşayım dedim
hep ömürmek olmaz.. azıcık da paylaşmak lazım...

site information for aleksa üzzerinden sorunsuz baglanıyorken neden heckhell a dogrudan baglanamıyoruz biri bizi bilgilendirirse memnun oluruz şimdiden teşekkürler sorunsuz bir hackhell dilegi ile saygılar

donanımsal bir problem varlığından dark angel bahsetti..
aynı zamanda son günlerde hackhell'e yoğun bir saldırı var bildiğim kadarıyla
kısa zaman içinde düzeleceğini umuyorum

yahu adam gibi kendi sitelerini yapmazlar , başkalarınınkine saldırırlar...
anlamadığım şey de bu.. yani iyi birşeye illa bir hacker'ın çıkıp hahaha bozdum demesi yada diyebilmek için gecesini gündüzüne katması ne kadar aptalca..
umarım sorun çözülür kısa zamanda..

şu anda siteye bakım yapılıyor arkadaşlar

|_£яєη_| ya da |_3R3N_|;2635818' Alıntı:
siteyi hacklemeyemi çalışıyolarmış?

umarım yoktur öyle bişey... meyve veren ağaç taşlanır zaten hep..
kimbilir kimin ..... töbe yaaa... umarım kısa zamanda düzelir..

evet herhalde hackleniyor hiç girilmiyor siteye birde biri bizi durdursun yazısı vardı oda kalkmış demkki tahrik ettiler onlarda bizi biri durdursun deyince hacklemeye çalışıyorlar

emeğe saygısızlıktır bunun adı , başka birşey değil...
kendisinin birşey yapamadığı ve yıkmaktan , bozmaktan başka birşey bilmeyen insanların işidir bu o zaman... yahu yapmış adamlar işte bırak bozma ama yoooookkk...
sonu hepimizin adına hayırlı olsun da...

çözülmeyecek hiç birşey yoktur.. sadece biraz sabretcez hepbirlikte feraha kavuşacağız..

Geri