Hackhell Cs Serverlarında Adminlik Talebi

CroCodiLe_

New member
Reaction score
0
Benim Admin Olmamdaki Amac Hem HH ye Bir Nebze Olsun Yardım Hemde Hilecilere Karşı Savaş Sabahları Online Olmuo Hemen Hemen Bütün Adminler Ben Günlük 10 saat e Yakın Cs deyim Bu Sabah Adamın Biri Nick ine Benle İlgili Küfür Yazdı Hileci Dedi Hatta Anneme Sürekli Küfür Eyw. Dedim Sineye Cektim Ama Bir Yere Kadar Tekrar Tekrar Yazıorum Admin Olmak İstememdeki Tek Amac Bu Yüzden Saygılarımla....!

Nick HackHeLL | $H!N0K

nerde hata yaptığını düşününmü hiç ???

ordakı admınler yeterlı dıye dusunuorm ayrıca cok cok cok cok erken be dostum..

Foruma Takılalı Uzun Zaman Olmadı Biliorum Ama Serverlarda 10 Saatten Fazla Onlineyim Ordaki Playerler Bilir Beni İçin Rahat Olamazsam da HH Sağolsun

bende aday olucam adminlige :E

Bence yapa Bilir Devamlı online oluyor [+1] :)

16 admin war..AYrıca 3 mesaj ın war..ADminlik için çok erken..

Diyorum ya Foruma Fazla Takılamadım Ama Serverlarda Sürekli Online Olan Birisiyim Sabah 8 Akşam 22:00 Oyundayım Hmn Hmn :D

HacKHeLL 1. cLanında oLman yeterLi ;) +1905 ßa$arıLar ..

adminlik icin hic erken deil geceleri admin olmuo ve wallcı doluo ama admin olursan bu sorun kalkar ortadan tam destek +1:goz:

Suanki admin sayısının yeterli oldğunu dşünmüyorum .. Dahada fazlasına ihtiyac var
4 adet server var en fazla 8 tane admin vardır onlarda her zaman online olamıyorlar
.. Bunun yüzünden dahada fazla admin olması iyi olacaktır genelde serverlarda
istemedğimiz maplerde veya hilecilerle mahsur kalmaktayız ... Bunun ynnda böle
birisini adminlerin ynnda görmek isterim.

Teşekkür Sayısı: 6
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edild TABİKİ -

CS serverlarına girmek nasip olmadıgından forum üyeliğinle değerlendireyim..
Daha çok erken bence Hackhellde görev yapacak kişinin kendini kanıtlamış olması gerekir. Cs de bunu başarmıssın ama HH sadece CSden oluşmuyor [ - ] Ama 1,6ya başlayınca fikrim deqişeßilir :hhmanD

FortMin0r' Alıntı:
CS serverlarına girmek nasip olmadıgından forum üyeliğinle değerlendireyim..
Daha çok erken bence Hackhellde görev yapacak kişinin kendini kanıtlamış olması gerekir. Cs de bunu başarmıssın ama HH sadece CSden oluşmuyor [ - ] Ama 1,6ya başlayınca fikrim deqişeßilir :hhmanD

Evet sadece cs den oluşmuyor hackhell fakat şu açılan başlık sadece cs serverlarıyla ilgili..
Bu yüzden hackhell serverlarına takılmayanlar yada cs oynamayanlar hiç yorum yapmasa bence daha iyi olacak. Zaten en son değerlendirilirken başlığı açanın forumdaki durumu değerlendirilecek.

HaKsız Mıyım ? =)

Cs'de erken değil peki ya forumda.
Cs'de sadece oyun tarzını iyi oynayıp oynamadığın görürüz.
Peki karakter olarak nasıl tanırız?
Forumdaki paylaşımlarınla, yorumlarınla, görüşlerinle
kendini Hackhell'deki üyelerine tanıtabilirsin.
Unutmaki bu serverler Hackhell için açıldı.
Haftasonu birtakım düzenlemeler gelecek.
İnşallah ikinizden biri admin olur kısmet...

bence de ustesınden gelir ve cok fazla online oluyor... 16 tane admın olması onemli diil online olma durumları onemli.... +1 benden
mademanTR

Foruma pek mesaj atmam ama dayanamadım. Oyunda sürekli bana destek verin diyerek bu başlığı verip duruyorsun. Bence senden admin filan olmaz. Sürekli gördüğüm bazı adminler var, onun dışında 10'un üzerinde admin olduğu söyleniyor, çoğunu görmedim.

1sc0rp!tX' Alıntı:
16 admin war..AYrıca 3 mesaj ın war..ADminlik için çok erken..

ya abi sn cs oynuomusun serverda... oynuosan admin olmadığı zaman hileden gecilmiyo... adminlerde coğu zaman olmuyo.. serverın ıcıne edılıo ne kadar bagırsan da bos oluyo... bu arkadasda cok fazla onlıne...

agnesse' Alıntı:
Foruma pek mesaj atmam ama dayanamadım. Oyunda sürekli bana destek verin diyerek bu başlığı verip duruyorsun. Bence senden admin filan olmaz. Sürekli gördüğüm bazı adminler var, onun dışında 10'un üzerinde admin olduğu söyleniyor, çoğunu görmedim.

destek verin dio da seviosan istiosanız dioo zorla verin demio istemiyen vermeyebilir dio..

Geri