Hackhell.com Yönetimine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dengeliler

New member
Reaction score
0
Çanakkale Valiliği olarak hazırlamış olduğunuz ve üyelerinizin download etmeleri için yayınladığınız, sitenin girişindede yer alan intronuzun içeriğini 18 mart içeriği ile değiştirerek 18 mart 2008 törenlerinin tanıtımında kullanmak istiyoruz.

Konu hakkında görüş ve önerilerinizi [email protected] e-posta adresine bekliyorum, iyi çalışmalar...

hazırladığım demo: http://www.kimnededi.net/intro

GuzeL OLmush.. Izin VericekLerine Eminim.. :)

güzel düşünce sanırım o introyu yapan solariz di onunla ilgili baglantıya gecerseniz daha iyi olur..

arkadaşın e-posta adresine ulaşamıyorum, bilenler verirse sevinirim! gerçekten çok güzel bir çalışma yapmış bizde değerlendirmek istedik! içerik için fla' ya çevirmek zorunda kaldım erişemediğim için!...

bununla ilgili net bişey söylemek zor çünki uzun bir çalışma ardından yapılan bir flash hackhell e özel tarafımızdan yapıldı düşünülüp gereken cevap mail adresinize gönderilicektir.

Bizler gerek forum gerekse normal işlerimizin yoğunluğu nedeniyle ne yazıkkı mevcut flashı sızlere göre duzenleyıp gonderebılme sansı bulamamaktayız.

Ancak talep ederseniz mevcut flash ın tasarım halındekı .fla dosyasını sıze gonderebılır sızlerde ılgılı degısıklıklerı bu fla dosyası uzerınden yapabılırsınız.

email adresim: [email protected] eger fla dosyasıda bizim işimizi görür biz gerekli değişikliği yaparız diyorsanız mail atmanız yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri