кα¢αмαк
New member
- Reaction score
- 0
Merhabalar Dostlar,
Biraz bakındım, Araştırdım ve Hackhell.com 'un Geçmişteki Headerleri Yani Sitenin
En Yukarısında Bulundurduğu Resimleri Sizlerle Paylaşmak istedim...
Bir kaçta bilgi vermek istiyorum...
Hackhell 17 Haziran 2005'de Kurulmuş ve Herzaman Yeniliklerle Üyelerine Hizmet veren çok hızlı da Büyüyen bir Forumdu ve hala da öyle :biggrin ...
Hackhell'in ilk sloganlarından bir tanesi; ''BAZI ALISKANLIKLAR ZARARSIZDIR.'' ...
Hackhell'in Açılışından beri üye olan hatta Aktif ve Görevli olanlar var aramızda...
Ama geçmişte Mesajlarıyla en çok göze çarpan react0r'dür ve Sitenin vazgeçilmezlerindedir... Tabii bütün Herkezin Emeği hiç şüphesiz çoktur...
Hackhell bazen sıkıntılı zamanlar ama herzaman da kafası dik olarak yoluna devam ediyordu... En zor dönem denilebilecek dönem 9 Şubat 2006 Günleriydi...
Hackhell Yeni bir Sunucuya geçecekti... AMERİKANIN EN IYI DC (datacenter) LERINDAN BIRI OLAN LAYEREDTECH 'den ayrılacaktı... Ama yinede hizmet
vermeye çalışıyordu ve başarıyordu da... Geçişi bir dönem başka bir isim ile hizmet vererek... Geçişi isim olan www.BiriBiziDurdursun.com Domaini ile...
VE gerçekten Biri bizi Durdursun... HackHell artık tamamen sorunsuz yoluna devam ediyordu... Ama ne devamı ...:clap HH Man ile tanışarak......
HH Man, HackHell'in artık bir parçasıydı ... Her Zaman HackHell'in yanındaydı (Hala da!:goz
...
Tarih 3 Mayıs 2006... Slogan Biri Bizi Durdursun ... Ve durdurması da zor gibi görünyordu... HackHell herzaman ki gibi bir Yenilik daha çıkartıyor...
www.imagehell.com ...
Tarih 17 Haziran 2006 ... Ve HackHell 1 Yaşında !
HackHell 1 Yıl içersinde 80.000 Üye, 90.000 Konu ve 800.000 Mesajlarla
en hızlı büyümekte olan forumlardan 1 tanesi olduğunu göstermekte olup
büyük işlere imza atacağını da herkeze göstermiş oldu ......
Tarih 2006 Ağustos'un başları ve HackHell 100.000 Üye ile Büyümekte...
Ayritten devam ettirdiği Hizmetlerde Gittikce daha da ilgi görmeye başlıyordu...
İmage Hell ve HackHell Radio... YETMİYORDU ! ve HackHell IRC İlave edildi...
irc.hackhell.com !
Tarih 2006 Ekimin Sonlarında... Hackhell Hızla büyüyor ve Tema değişikliğine gitmiştir...
150.000 Aşkın Üye Sayısını Geçip Hızla Büyümektedir HackHell... !
Tarih 01.01.2007... HackHell Yılbaşı Kutluyor... VE ne kutlaması ... :durdurun
HackHell Upload Area Kuruldu ... Ve Upload Ard ardına kesilmiyor....
HackHell Tekrar Yeniliye Doymayarak 21 Mart 2007'de Yeni Cs 1.6
Serverleri hizmete geçirerek ve Temayı değiştirerek Yoluna devam ediyordu...
Nisan'ın Ortalarında Üye Sayısı 250 BİN'lere ulaşmıştı ....
Tarih 2007 Mayıs Ortaları... HackHell herzaman ki gibi yeni bir hizmetle devam ediyordu...
Program Deposu adı verdiği ve binlerce programla hizmet verdiği bi Yeniliğe bi adım daha attı....
Ve Hala IRC Chat sistemine devam ediyordu ....
Tarih 2007 Eylül Ortalarındayız... HackHell Yeni Temayla ve Yeni Görünüm ile Hizmet vermeye devam ediyordu... Üye Sayısı 400 BİNLERi Geçti... Ve Yeni Bir Hizmet daha vermeye başlamıştı... www.hhdivx.com BİNLERCE filmlerle Sinemayı ayağınızın altına koyan HackHell Artık Durdurulmaz oldu .....
Tarih 2007 Ekimin Sonlarında... Terrör saldırı ile sarsılan TÜRKİYEMİZ, Hackhell sessiz kalmayıp yaptığı o müthiş başsayfasında ki FLASH ile internet aleminde yankı yarattı...
Herkezin Saygısını kazanan HackHell artık tanımayan kalmamıştı ....
Tarih 2007 Aralık Sonlarında... HackHell Korsana Hayır Kampanyasını başlatmıştır...
Tarih 01.01.2008... HackHeLL Tüm Üyelerin ve Tüm Dünyanın Yeni Yılını Kutlar ve 500.000 Üyesi ile herkeze 2008 Yılın Hayırlı olmasını diler....
Tarih Şubat'ın sonu .... HackHell 600.000 Üye'ye ulaşmış bulunmakta ve Hergün Binlerce üye kayıt olmasıyla hızlada büyümekte.... Bizlerde şuan 919,707 Üye , 472,964 Konu ve 3,655,868 Mesajlarla 41bin kere Maşallah diyip bu büyük başarıların devamını dileriz... :durdurun
HackHell'in 2005 Tarihinden itibaren kullandığı bazı Resimlerini indirmek için
Aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz .......
http://rapidshare.com/files/166759350/hackhell.rar
Saygılar...
Not: Yazım hatalardan Anlatım hatalardan özür dilerim... :vur
Yorgunluktan ekranı göremiyorum.. Anlayışınız için Teşekkür ederim....
Ve Bilgiler arasında önemli hatalar varsa ki pek yoktur bana bildirirseniz sevinirim.
Sanırım bu HackHell'in ilk Header Resmi ...
1.
2.
3.
4.
Bunlarda Kullanılan Logolar... :]
Biraz bakındım, Araştırdım ve Hackhell.com 'un Geçmişteki Headerleri Yani Sitenin
En Yukarısında Bulundurduğu Resimleri Sizlerle Paylaşmak istedim...
Bir kaçta bilgi vermek istiyorum...
Hackhell 17 Haziran 2005'de Kurulmuş ve Herzaman Yeniliklerle Üyelerine Hizmet veren çok hızlı da Büyüyen bir Forumdu ve hala da öyle :biggrin ...
Hackhell'in ilk sloganlarından bir tanesi; ''BAZI ALISKANLIKLAR ZARARSIZDIR.'' ...
Hackhell'in Açılışından beri üye olan hatta Aktif ve Görevli olanlar var aramızda...
Ama geçmişte Mesajlarıyla en çok göze çarpan react0r'dür ve Sitenin vazgeçilmezlerindedir... Tabii bütün Herkezin Emeği hiç şüphesiz çoktur...
Hackhell bazen sıkıntılı zamanlar ama herzaman da kafası dik olarak yoluna devam ediyordu... En zor dönem denilebilecek dönem 9 Şubat 2006 Günleriydi...
Hackhell Yeni bir Sunucuya geçecekti... AMERİKANIN EN IYI DC (datacenter) LERINDAN BIRI OLAN LAYEREDTECH 'den ayrılacaktı... Ama yinede hizmet
vermeye çalışıyordu ve başarıyordu da... Geçişi bir dönem başka bir isim ile hizmet vererek... Geçişi isim olan www.BiriBiziDurdursun.com Domaini ile...
VE gerçekten Biri bizi Durdursun... HackHell artık tamamen sorunsuz yoluna devam ediyordu... Ama ne devamı ...:clap HH Man ile tanışarak......

HH Man, HackHell'in artık bir parçasıydı ... Her Zaman HackHell'in yanındaydı (Hala da!:goz
Tarih 3 Mayıs 2006... Slogan Biri Bizi Durdursun ... Ve durdurması da zor gibi görünyordu... HackHell herzaman ki gibi bir Yenilik daha çıkartıyor...
www.imagehell.com ...

Tarih 17 Haziran 2006 ... Ve HackHell 1 Yaşında !

HackHell 1 Yıl içersinde 80.000 Üye, 90.000 Konu ve 800.000 Mesajlarla
en hızlı büyümekte olan forumlardan 1 tanesi olduğunu göstermekte olup
büyük işlere imza atacağını da herkeze göstermiş oldu ......
Tarih 2006 Ağustos'un başları ve HackHell 100.000 Üye ile Büyümekte...
Ayritten devam ettirdiği Hizmetlerde Gittikce daha da ilgi görmeye başlıyordu...

İmage Hell ve HackHell Radio... YETMİYORDU ! ve HackHell IRC İlave edildi...
irc.hackhell.com !
Tarih 2006 Ekimin Sonlarında... Hackhell Hızla büyüyor ve Tema değişikliğine gitmiştir...

150.000 Aşkın Üye Sayısını Geçip Hızla Büyümektedir HackHell... !
Tarih 01.01.2007... HackHell Yılbaşı Kutluyor... VE ne kutlaması ... :durdurun

HackHell Upload Area Kuruldu ... Ve Upload Ard ardına kesilmiyor....

HackHell Tekrar Yeniliye Doymayarak 21 Mart 2007'de Yeni Cs 1.6
Serverleri hizmete geçirerek ve Temayı değiştirerek Yoluna devam ediyordu...
Nisan'ın Ortalarında Üye Sayısı 250 BİN'lere ulaşmıştı ....
Tarih 2007 Mayıs Ortaları... HackHell herzaman ki gibi yeni bir hizmetle devam ediyordu...
Program Deposu adı verdiği ve binlerce programla hizmet verdiği bi Yeniliğe bi adım daha attı....

Ve Hala IRC Chat sistemine devam ediyordu ....

Tarih 2007 Eylül Ortalarındayız... HackHell Yeni Temayla ve Yeni Görünüm ile Hizmet vermeye devam ediyordu... Üye Sayısı 400 BİNLERi Geçti... Ve Yeni Bir Hizmet daha vermeye başlamıştı... www.hhdivx.com BİNLERCE filmlerle Sinemayı ayağınızın altına koyan HackHell Artık Durdurulmaz oldu .....
Tarih 2007 Ekimin Sonlarında... Terrör saldırı ile sarsılan TÜRKİYEMİZ, Hackhell sessiz kalmayıp yaptığı o müthiş başsayfasında ki FLASH ile internet aleminde yankı yarattı...
Herkezin Saygısını kazanan HackHell artık tanımayan kalmamıştı ....
Tarih 2007 Aralık Sonlarında... HackHell Korsana Hayır Kampanyasını başlatmıştır...

Tarih 01.01.2008... HackHeLL Tüm Üyelerin ve Tüm Dünyanın Yeni Yılını Kutlar ve 500.000 Üyesi ile herkeze 2008 Yılın Hayırlı olmasını diler....
Tarih Şubat'ın sonu .... HackHell 600.000 Üye'ye ulaşmış bulunmakta ve Hergün Binlerce üye kayıt olmasıyla hızlada büyümekte.... Bizlerde şuan 919,707 Üye , 472,964 Konu ve 3,655,868 Mesajlarla 41bin kere Maşallah diyip bu büyük başarıların devamını dileriz... :durdurun
HackHell'in 2005 Tarihinden itibaren kullandığı bazı Resimlerini indirmek için
Aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz .......
http://rapidshare.com/files/166759350/hackhell.rar
Saygılar...
Not: Yazım hatalardan Anlatım hatalardan özür dilerim... :vur
Yorgunluktan ekranı göremiyorum.. Anlayışınız için Teşekkür ederim....
Ve Bilgiler arasında önemli hatalar varsa ki pek yoktur bana bildirirseniz sevinirim.
Sanırım bu HackHell'in ilk Header Resmi ...
1.

2.

3.

4.

Bunlarda Kullanılan Logolar... :]