hackhell.com Sizlerin Desteğini bekliyor.

Solariz

Administration
Reaction score
0
Değerli Hackhell üyeleri hackhell.com sizlere daha iyi hizmet suna bilmesi için desteklerinizi bizlerden esirgememeniz gerekiyor bunlardan birtanesi olarak sizlerden istiyceğimiz sitemizin altında bulunan google reklamına günde bir kere tıklamanız her geçen gün sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için bize gereken desteği saglamış olucaksınız ilginiz için teşekkürler.

Bizlere Destek Olabilmek için Hergün Tıklamanız Gereken Reklam
goog.gif

hemen 3'une bırden tıkladım. umarım buraya bakan herkes uygular.

hiç önemli değil günde bir defa değil bir kaç defa tıklarız senin için :D

ben gündüzden fark edip tıklamıştım hayırlısı olsun inş tekrardan paranın üstüne yatmazlar..:)

Tıkladım bile hackhell'in devamlılığı için hergün tıklarız

sagduyulu uyelere tesekkurler hh nın bu yavaslıgından sebeb ıkıncı bır sunucu alıp 2 sunucu uzerınden yayın yapıcaz artık bu yavaslık ınanın sızı oldugu kadar bızıde rahatsız edıyor. Sızlerden fazla bır ıstegımız yok sadece hergun onlıne oldugunuzda 1 kere tıklamanız hh ye azda olsa bır gelır kaynagı olucaktır (tabı google yıne paramızın uzerıne yatmazsa) :)

tıklamayaynın lınklerı olsun hemı bece bı kere dııl forumumuz için bı kaç kere tıklayalım ben çok dıkkat ederım boyle şeyler

ben zaten tıklamıştım herşey hackhell için bunları üyelerimizin tamamına duyurmamızda yarar var teşekkür ederim

tıklıom abi sabah akşam:D

umarız yatmaz arkadaşlar bakalım denemeden göremeyiz ilginiz için teşekkürler

2 kere tıklasak olur mu..öünkü 2 tane pencere açtım :)

Sıtemıze Faydası olacaqsa Saat bası tıqlayaLım

sabah öğlen akşam günde 3 kez hh in saglığı için lütfen
biz sağduyulu user lar bunu hep yaparız günde 3 kez..:) :) :D

bunun cok zor olmadıgını dusunuyorum
ve burdan gelecek gelırız gene bıze gerı dondugunu dusunursek daha fazla ısteklı olmalıyız bu konuda
saygılar

tabi tıklayalım :)

arkadaşlar elinize yapışmaz, aşağıdaki reklamlara ne olur tıklayın, " hackhell" in devamlılığı için gerekli olan birşey

Geri