hackhell.com problemi

erdennar

New member
Reaction score
0
Siteye www.hackhell.net domaini ile bağlanıyorum.Daha sonra anasayfada en son atılan mesajlardan herhangi birini tıkayınca www.hackhell.com/xxxxx şeklinde bağlanmaya çalışıyor.hackhell.com da sanırım yasaklı olduğu için , tarayıcımda adres bulunamadı diyor.Bende tarayıcıdaki hackhell.com u hackhell.net yapıyorum ve düzeliyor.Bu olay birkaç gündür böyle.Yalnızca anasayfadan geçişlerde bu problem yaşanıyor.Problemin halledilmesi için ne yapmamız gerekiyor?

Modeminin Weßden Arayüzüne girerek 192.168.1.1 ve/veya 192.168.2.1 modemini resetLe Kaydet / Yeniden ßaŞLat ßaĞLantın Geldikten sonra Modemini Kapat Ve aç vARSa Dns AyARLarını ManueL oLarak degiL Otomatik Olmasina Dikkat et ve en Son www.HackheLL.Com..

Modeminin Weßden Arayüzüne girerek 192.168.1.1 ve/veya 192.168.2.1 modemini resetLe Kaydet / Yeniden ßaŞLat ßaĞLantın Geldikten sonra Modemini Kapat Ve aç vARSa Dns AyARLarını ManueL oLarak degiL Otomatik Olmasina Dikkat et ve en Son www.HackheLL.Com..

bunları uyguladım ama aynı problem devam etmekte.ultrasurf diye yasaklı siteleri açmaya yarayan bir programcık var.onunla denediğim zaman hackhell.com a giriyor.acaba başka bir fikri olan var mı bu konuda?

bunları uyguladım ama aynı problem devam etmekte.ultrasurf diye yasaklı siteleri açmaya yarayan bir programcık var.onunla denediğim zaman hackhell.com a giriyor.acaba başka bir fikri olan var mı bu konuda?

HackheLL.Com Artık YasakLI DegiL ßiLGisayarını Kapatıp açarak yani resetleyerek ßagLantını YeniLermisin ßi

Dns Önbellek silme , Ip Resetleme

Başlat Çalıştır CMD Ardından
1) ipconfig /flushdns (Burada DNS Önbelleğini Silmiş Oluyoruz)
2) ipconfig /release (Burada Ip Adresimizi Serbest Bırakmış Oluyoruz 0.00.00.0 Vs. )
3) ipconfig /renew (Burada Yeni Ip Adresi Almış Oluyoruz)

Not: 2. adımda netiniz kesiliyor korkmayın 3. adımda geri geliyor : )

HackheLL.Com Artık YasakLI DegiL ßiLGisayarını Kapatıp açarak yani resetleyerek ßagLantını YeniLermisin ßi

kapattım açtım ama olmadı.

Dns Önbellek silme , Ip Resetleme

Başlat Çalıştır CMD Ardından
1) ipconfig /flushdns (Burada DNS Önbelleğini Silmiş Oluyoruz)
2) ipconfig /release (Burada Ip Adresimizi Serbest Bırakmış Oluyoruz 0.00.00.0 Vs. )
3) ipconfig /renew (Burada Yeni Ip Adresi Almış Oluyoruz)

Not: 2. adımda netiniz kesiliyor korkmayın 3. adımda geri geliyor : )

bunuda deneyince olmadı maalesef.Önerileriniz için çok teşekkürler.Fakat ben youtube jacker 3 den şüpheleniyorum.onun bir zararı olmasın?

DNS ler her yerde aynı anda oturmuyor. Bir süre sonra düzelecektir. Bulunduğunuz bölgeden kaynaklanıyor olabilir. Telekomun dnsleri oturtması bazı yerlerde 1-2 saatte olurken bazı yerlerde 2-3 günü bulabiliyor.

şöle yapalım.

bilgisayarımı açalım hardisk c: windows system32 direvers etc ve içindeki hosts dosyasının klasörün için bir notpad açalım hosts dosyasını üstüne atalım yada birlikte aç deyip edtileyelim alta
görüceksin. bunun hemen altına vermiş oldugum bilgileri yazıcaksın.
127.0.0.1 localhost
85.17.137.50 www.hackhell.com

kaydedip kapatman yeterli

şimdi birinden orjinal host dosyasını aldım.olması gerektiği yere attım ve sorun düzeldi.Sorun youtube jacker programından kaynaklanıyormuş.ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.:victory

Geri