"@hackhell.com" Mail İSTİYORUM!

N i h i L

New member
Reaction score
0
Selamlar Arkadaşlar uzun bir süredir aklımda olan ancak hayata geçiremedigğiim bir fikir...
Bildiğiniz üzere tüm yöneticilerimizin birer @hackhell uzantılı mail adresleri var.
Ben bu platformu gercekten cok seviyor ve burada bulundugum için grur duyuyorum :)
Bu sebepten dolayı da.Defalarca moderatorluk basvurularında bulundum..Eksik gorundu ne bileyim bi problem cıktı olamadım...
Şimdi de @hackhell.com uzantılı bir mail istiyorum bunu direk Solarize veya Dark Angel a yazmadım.
Çünkü sizlerinde belirteceği gibi kural dışı bir istek benimkisi.
Ancak ben bu kural dışı olayı biraz olsun kurallar cercevesine girdirebilmek için bakın soyle bir sey dusundum..
Ben sahsım adına soyluyorum.Hackhell gercekten cok buyuk ve kaliteli bir hizmet dusundum de neden hackhell e benımde bir katkım olmuyor??
En azından Maddi Anlamda Bi Hesap Numarası yolu ile cüzi bir ücret karşılığında mail adresi dagıtımı yapılsa veya bu genel olmasa da bir tek bana özel boyle bir uygulama olsa?
Ben bunu el altından gizli kapaklı yapmak yerine tüm HH üyelerine sunmayı daha dogru buldum...
Evet Su an Gercekten yorumlarınızı merak ediyorum:)
Ancak Bu bana gore gercekten guzel bir dusunce..
Hem hackhellin kalkınmasında küçükde olsa bir desteğimiz olacak
Hem hackhell uzantılı maaillerle biraz olsun reklamı olmuş olacak
Takdir sizlerin eger olumlu olması durumunda yöneticilerimizin bana pm ile ulasmaları onemle rica olunur [Msn den de ulasabilirsiniz...]
+ / -
Tüm oylarınızı bekliyorum..Sizlerin vereceği her cevap beni gururlandıracaktır..iyi forumlar dilerim...

üzgünüz, aksi belirtene dek @hackhell.com mailleri saadece yöneticilere tahsis edilmektedir.

hellboy726' Alıntı:
üzgünüz, aksi belirtene dek @hackhell.com mailleri saadece yöneticilere tahsis edilmektedir.

yok illaki yönetici olması gerekmiyor

"@hackhell.com" uzantılı mail

crazyboy_9999' Alıntı:
Bilmiyorum vallahi ama gercekten cok cok istedigim bişey insallah olur..
Yetkili arkadaslar insallah kısa bi sürede bakarlar..

+1905
harika bi fikir ^^

artık bildiim kadarıyla yöneticiler bile alamıo :saskin

crazyboy_9999' Alıntı:

kimlerde olması gerekiyor? Crazyboy_99999?

düşünün her üyeye mail verirsek 309,965 mail yapar şu an itibari ile..
her birisi 100 mb olsa battığımızın resmidir.

ancak belli üye gruplarına verilirmi,onu adminler bilir..

ancak yok illaki yönetici olması gerek yok diyorsanız işte hackhell işte hotmail alın mailinizi :goz:

hellboy726' Alıntı:
kimlerde olması gerekiyor? Crazyboy_99999?

düşünün her üyeye mail verirsek 309,965 mail yapar şu an itibari ile..
her birisi 100 mb olsa battığımızın resmidir.

ancak belli üye gruplarına verilirmi,onu adminler bilir..

ancak yok illaki yönetici olması gerek yok diyorsanız işte hackhell işte hotmail alın mailinizi :goz:

yani zamanında verilmiş diyorum yönetimde olmayan birisine ki hala o kişide duruyor o adres... demekki veriliyormuş
=)

not:ha ben mail filan istemiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın sadece adil olunmasını isterim her olayda
ama ben biraz eski kafalı bi adamım bana bakmayın he de geç :)

Est. Crazy Olurmu eski kafalı :)
Fikirlerin gercekten guzel ve olumlu.
HELLBOYUNDA
soyledigi gibi ben herkese verilmesi gibi bişey arz etmedim elbette ki boyle birseyın altından kalkınılamaz.Ben kucuk bır ucret karsılıgı[ mumkunse ] bi eposta adresi istedim sanrıım cok fazla bısey de ıstemedım :)
Bilmiyorum ne zaman sonuclanır :)
+/ - Tüm oylarınız için sonsuz tesekkurler arkadaşlar..

daha biz aLamadık :durdurun

Alamamanız gercekten uzucu :)
Ama sızlerın alamıyor olması bız uyelerı engellememesı lazım kanaatindeyim kaldı ki biz bir miktar bagısda da bulunacaksak :)
bilmiorum artık sonuclansın ya sıkıldım:p bı maıl ıstıorum altı ustu bea:D alan cok olmasada olur:D

Evet de sonucu kım belirlyecek konunun bu sekilde kalmasını istemiyorum net bir cevap istiyorum sn: yöneticilerden.
Bakın ben bi süre hackhell adına dj lıkte yaptım
Yani bu platformda kısmen yer edinmiş biri oldugumu dusunuyorum
istedigim tek bir email..

Bu durum bi daha gündeme gelmişti
Hellboy abininde dediği sebepten
bazı arkadaşlar kendi mailimize yönlendirelim
fln denmişti ama bi sonuç çıkmadı

kıskananlar çatlasın :p uehueuhue

şaka bi yana gerçekten mail vermek büyük külfet
böyle birşeyin olabileceğini sanmıyorum.

beni var ama uhehuehue eski yöneticiyiz nede olsa :]

yeni olanlar bilmez ama bi zamanlar hackhell in üyeadı@hackhell.com mail adresi dağıtımı vardı ve bu ÜCRETSİZdi..ama tabii zaman ve bazı sebeblerden dolayı kapandı..
ayrıca nihil arkadaşın önerisine + veriyorum , hiç yoktan hackhell'e ufakta olsa bi yardımımız dokunur...

bence hellboy hakli... bu kladar üyeye mail yetismez:)... admin ve webmaster ve önemli üyelere(uzun yildir bu siteye emek verenler) verilsin....zaten böyledir..

Geri