Hackhell CAST Ajans ;)

acun_karo

Banned
Reaction score
0
EVET BEYLER YAKINDA HACKHELL AJANS AÇILACAKTIR.CAST İÇİN SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR.. İSTEKLİ ARKADAŞLARIN KAYITLARINI YAPTIRMALARI RİCA OLUNUR!!!

ADI :ACUN_KARO

TAKILDIGI BÖLÜM:MAİL HACK

HOBİLERİ:ONUN BUNUN MAİLİNİ KIRMAK :D
gibi

ciddiye alın kayıt yaptırın..ileride göreceksiniz nedenini :D :D

bayanlar bana basvursun, erkekler acun a :D

hadi lem...:D herkes buraya başivursun sonra aramızda fitleşir m_y dostum ;)

neyse şaka maka benimkine benzzer bişeyler yapın ve buraya koyun ...

yaa beyler benimkine bakarak bişiler yapın ileride forumdan caps alınacagı için ihtiyaç olacak...hadi yaws öldünüz mü?? evren senin avatarın nerde lem? :D

yarına bitirmek istiyoruz tabi sizdeinde katkılarınızla

Blacksymbian' Alıntı:
ne ajansı peki birasdaha açıklarmısınm

oyunculuk ajansı gibi bişi:p hack ajansı :D:D

image6fl.gif

Adı:Blacksymbian
Takıldıgı Bölümler:Music, OyuN, Kahkaha Vbulletin, Hertelden
Hobileri:Oyun Oynamak Forum Gezmek Ve Mail Kırmak[Arada Bir]

oh oh biriksin kekler:D:D
aman kast üyeleri :rolleyes:

muahaha evren hemen atlamışsın hobilerin falan... yarışmacı arkadaşlarına başarılar dilememişsin ama :D

yok ben almayayım ne işe yarayacak ne bu neyin nesi hiçbir şey yazmamışsınız yaw.Hem nerden çıktı bu yöneticiler ne diyo bu işe.kafadan iş yapıyonuz kardeşim

Adı : Uzunefe
Takıldığı Bölümler : Her Telden , Mail Hack , Güncel , Kahkaha
Hobileri : Dakika Başı Topic Açarak Modları Dellendirmek , Pro ya Yakın Şarkı Söylemek , Rusça - Fransızca - Almanca - İngilizce - Arapça dillerinde şarkılar ezberlemek , Almancayla ve Fransızcayla Yakından İlgilenmek , İnsanoğlunun hayatı kolaylaştıracak fikirler ortaya çıkarmak ( ister inanın ister inanmyın neredeyse tümü başkaları tarafından yapıldı )

Ahuahu sen şunun ileride ne işe yarayacağını söle en iyisi yoksa konu geyik olarak devam edecek şuna bak millet gülme krizine girmiş :D:D

Geri