hackhell boysa mod adayıyım

Hehe Ay Lav Yu Derim Bak Gene Kizdirayin Beni Yaa Buarada Ne Kadar şok Hackhell Gays Odasinin Açilmasini Isteyen Var Sizi Gidi Sizi Gaymisiniz Yoksam :p Burasi Demokratik Bir Forum Cekinmek Yok Herkes Eşit Her Düşünceye Saygimiz Var Napalim Herşey Hackhell Için Varsa Isteyen Açin Ben Sizin Modunuz Olurum Toplardan Sorumlu Mod Olucam Ben Yuppiiii Haloleveeeeeee

react0r' Alıntı:
İstediğini yapabilirsin evet bu konuda zaten birşey söylemeye hakkım yok, sado kullanıcı adlı arkadaşın forum içindeki gelmişini geçmişini dikkate almanı isterim, forumdan 8 kere kuralları bile bile çiğnediği için banlanan ve anlayamadğım şekilde affedilen tekrar üyeliği aktif edilen bir arkadaşımız, ve bu arkadaşımız (söz vermesine rağmen) önüne gelen her konuya cıvık mesajlar yazması ve flood yapmasına rağmen, "renk katıyor" adı altında savunuluyor bunuda anlayabilmiş değilim, forum düzeninden az çok sorumlu olan bir kişi olarak beni ve bir başka sorumluyu bu kadar uğraştıran, ve tavırlarında hiç bir değişlik yapmayan üyemizin burada "görev almak isteyenler" gibi ciddi bir konuda açmış olduğu yeni "cıvık,ciddiyetsiz" bir konuyu kapattım,bir görevli olarak yaptığım eylemlerimde azda olsa yorumlarımı katmam gerektiğini düşünüyorum, takdir edersin ki herkes aynı şeyi düşünemez, uzatmayada gerek yok, haklısın..

+ Sonsuz Kere Katılıyorum :clap: :clap: :clap:

kesinlikle komedi yaa((:) yine demiş bak 'hehe ay lav yu ay lav yu'

ßencede :D :D ya yazdikLarini Okuyordum Öldüm gülmekten :)))))

CaKıR_X' Alıntı:
vaybe neymiş bizim şu soda:) soda gibi 21 KİŞİ Mİ :eek: ozaman hh nin durumunu düşünmek istemiyorum :)

http://www.hackhell.com/search.php?searchid=373567 Verdiğim linke Tıklamanı Tavsiye ederim...Sadoyu 5 Kez Ben banlamama rağmen banını gene açan ben oldum Attığım bir banda Açtığım vakit birilerine hesap vermek gereksinimi duymam..Burdaki her üyenin Sana verdiğim linkteki kadar paylaşım yaptığını düşünsene...Belki Sado Konu aralarında cıvık cıvık mesajlar yazıyor olabilir ona diyeceğim bir şey yok ama yeri geliyor bu mesajlara gülüp geçiyorum...Ama yaptığı paylaşımları ve azmini göz önüne aldığım vakit saygı duyuyor ve susuyorum...

Yakın bir zamandan size bir örnek göstereyim Yine tarafımdan banlanan Sting adlı arkadaş Bu foruma ve forumdakilere ağıza alınmayacak hakaretler ederek çekip başka forumlardada sırf yalakalık yapmak için aynı davranışı devam etti ama sado ne yaptı 10 kez banlandı tekrar geri geldi neden diye düşündüğümde bence sado burayı bizleri sevdi..Ve ben de onu seviyorum her kim ne derse desin

ben seven abimi alkıslıom ve sadoyu bende sewiomm :( çok duygulandım

ehueh ay lav yu ay lav yu bende çok duygulandım du cumle tamamlama oyunu varmıs oraya yazayım bari hehe sallamalar benden bu gece cashcıgımcım senın su ımzana bıtıyorum ya hehe

HAkikaten Sado'nun oyun Dağıtımlarında iyi paylaşımları var.
Filmlerede iyi el atmış ay lav yu janım... ;)

doru soluyon valla sallamadanmı daldırsak sıcak suya

Geri