hackhell ayın fotoğrafı yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

sevgili hackhell'liler

''hackhell ayın fotoğrafı yarışması''na hoşgeldiniz..=)

uzun süredir yapmayı düşündüğümüz yarışmamız başlamıştır..hepimize hayırlı olsun..

yarışmanın nasıl olacağı konusunda bir iki noktaya değinmek istiyorum..

arkadaşlar dereceye giren fotoğrafları seçerken teşekkür sayısı baz alınacaktır..

unutmayınki burada amaç sadece ama sadece eğlenmek ve hackhell'de kendi çapımızca bir artı oluşturmak..o yüzden lütfen pm, msn yoluyla teşekkür istemeyelim..

sonuçta burada dereceye girmeniz sizi ünlülerin fotoğrafçısı yapmayacaktır..dediğim gibi amaç sadece eğlenmek..;)

elbetteki yarışmamız bazı kurallar çerçevesinde yapılacaktır..

KURALLAR:

- yarışmaya katılmak isteyen üyelerimiz sadece 1 fotoğraf paylaşımında bulunabilirler..

- fotoğraflara kesinlikle photoshop işlemleri uygulanmayacaktır..bu tür fotoğraflar yarışma dışında tutulacaktır..

- üyelerden pm yada msn yoluyla teşekkür istenmeyecektir..böyle bir durum ortaya çıktığında yarışmacı diskalifiye edilecektir..

- her üye kendi çekimiyle yarışmaya katılacaktır..

- eski çekimlerinizle de yarışmaya katılabilirsiniz..

- seçilecek en iyi 12 fotoğraf yıl sonu yapılacak olan''hackhell yılın fotoğrafı'' yarışmasına katılacaktır..

- dileyen üye fotoğrafına isim verip vermemekte yada fotoğrafının teknik bilgilerini paylaşıp paylaşmamakta serbesttir..

- üyelerimiz fotoğraflarını her ayın 25'ine kadar yükleyecek, ayın 25'inden sonra yüklenen fotoğraflar değerlendirme dışında tutulacaktır..

- konuya atılan postlar silinecektir..o yüzden sadece teşekkür butonunu kullanalım..

şimdiden emeğinize ve ellerinize sağlık diyorum..kolay gelsin..;)

herkese iyi forumlar..

96vkee.jpg

bende katilmak istedim...:)

dscn0044l.jpg

dsc02953mk.jpg

18 Nisan 2010 tarihinde tarafımdan Gaziantep hayvanat bahçesinde çekiLmiştir

bu zevk ugrunda servet harcamis bir spor otomobil ve modifiye sevdalisi olarak gecen ayki essen motor showdan kendi cektigim bir fotografla bende katilmak istiyorum...

230120112385.jpg

puslu bir göl manzarası. bu günkü geziden ayağının tozuyla geldi. :tongue_smilie:

resim N95 cep telefonu çekimidir. : )

yarışmamızda son gün yarın..katılımlarınızı bekliyoruz..=)

resim cektiğimde temmuz ayında idik şimdi 3 civcivde horuz mahallenın kralı olmuslar kedi dövüyorlar :durdurun

Istanbul Kız Kulesi....eski çekimimdir ama en azından iştirak edebilmek adına..:smile:

2lc89c1.jpg

hackhell ayın fotoğrafı yarışması' nın ocak ayı etabı tamamlanmıştır..katılan katılmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum..

açıkcası beklediğim ilgi olmadı ama umarım önümüzdeki aylarda telafi ederiz..=)

sayım sonuçlarını buraya yazıyorum..

dr.mud: 14 teşekkür

humy61: 11 teşekkür

cfrkr : 11 teşekkür

edd.tr1 : 9 teşekkür

siara : 12 teşekkür

hector : 12 teşekkür

ali sahin : 10 teşekkür

sonsuzluğa : 10 teşekkür

hudavendigar : 6 teşekkür

piradam : 6 teşekkür almıştır..

bu sonuca göre sevgili mami ocak ayının birincisi olmuştur..tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum mami..

yeni konu birazdan açılacaktır..bol katılımlı bir yarışma olmasını dilerim..herkese başarılar..

Benim de beklediğim gibi olmadı, gönül isterdi ki katılım olsun, rekabet olsun... Yeni yarışmanın gerekli ilgiyi görmesi dileğiyle.

Teşekkürleriyle destek veren arkadaşlara tek tek teşekkürlerimi sunuyorum

teberikler abi'cimm..:)..basariLarinin devamini diLiyorum..:)
bende abicimden sonra'yim :p..bari hediye fln oLsaydi da abicim bana da verseydi :p

:thumbup:eline saglik. dr mud arkadasimizi tebrik ediyorum insallah katilim cogalir.bu arada bir önerim var bu secim tesekkür yerine puanlama yöntemiyle olsa daha detayli bir siralama olur diye düsünüyorum.......

Doktorumu tebrik ederim...:smile:

Bu maçı kaybettik sonraki maçlara bakacağız...:)

Katılan herkes bence bir inci...:smile:

:thumbup:eline saglik. dr mud arkadasimizi tebrik ediyorum insallah katilim cogalir.bu arada bir önerim var bu secim tesekkür yerine puanlama yöntemiyle olsa daha detayli bir siralama olur diye düsünüyorum.......

teşekkür sayısını baz almamın sebebi hem sayımının basit olması hem de üyelerimizi teşekkür etmeye özendirmekti..

puanlama yöntemi sanki biraz karışık olur diye düşünüyorum..ama önerin için ayrıca teşekkür ediyor ve herkesin görüşünü bekliyorum..

çoğunluk, değerlendirmenin teşekkürle değil de puanlama yöntemiyle yapılmasını isterse ona göre bir düzenleme yapılabilir..önerilere açık bir bölüm burası..=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri