Hackhell Ayın Fotoğrafı Yarışması / Mayıs Etabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

icemen

New member
Reaction score
0
Otlupeynir' den alıntı.
Hackhell Ayın Fotoğrafı Yarışması / Mayıs Etabı başlamıştır..fotoğraflarınızı bu başlık altından ayın 25'ine kadar bizlerle paylaşabilirsiniz..

tüm katılımcılara başarılar diliyorum..=)

KURALLAR:

- yarışmaya katılmak isteyen üyelerimiz sadece 1 fotoğraf paylaşımında bulunabilirler..

- fotoğraflara kesinlikle photoshop işlemleri uygulanmayacaktır..bu tür fotoğraflar yarışma dışında tutulacaktır..

- üyelerden pm yada msn yoluyla teşekkür istenmeyecektir..böyle bir durum ortaya çıktığında yarışmacı diskalifiye edilecektir..

- her üye kendi çekimiyle yarışmaya katılacaktır..

- eski çekimlerinizle de yarışmaya katılabilirsiniz..

- seçilecek en iyi 12 fotoğraf yıl sonu yapılacak olan''ödüllü hackhell yılın fotoğrafı'' yarışmasına katılacaktır..ödülü şu an için açıklamıyorum ama birinci olan arkadaşın beğeneceğine kuşkum yok..=)

- dileyen üye fotoğrafına isim verip vermemekte yada fotoğrafının teknik bilgilerini paylaşıp paylaşmamakta serbesttir..

- üyelerimiz fotoğraflarını her ayın 25'ine kadar yükleyecek, ayın 25'inden sonra yüklenen fotoğraflar değerlendirme dışında tutulacaktır..

- konuya atılan postlar silinecektir..o yüzden sadece teşekkür butonunu kullanalım..

şimdiden emeğinize ve ellerinize sağlık diyorum..kolay gelsin..;)

herkese iyi forumlar..

...............

33uucl5.jpg

Fotografı Cekende , Fotograftakide Benm.. GencLik Zamanında Can Sıkıntısıyla Cektigim Bi Poz :001_rolleyes:

2djbb4g.jpg

Nerde fotoğraflar millet

Grnt0003.jpg

yağmurlu bi günde rüzgara karşı uçan martılar

böyle giderse hediyeyi alacak kişi belli zaten..nerede bu katılımcılar..=)

Mayıs Ayı' nda en çok teşekkürü alarak bu etabın birincisi dr.mud olmuştur. kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Allah lensine zeval vermesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri