...:::Hackhell Arama Butonu:::...

JackSoneS

~// кяσηiк м&#11
Reaction score
0
Hackhell Arama Butonu nedir?

2rf9gds.jpg

Hackhell Arama Butonu’nu kullanarak HACKHELL’deki istediğiniz her türlü başlık, kişi ve konuya, kısacası herşeye gözlerinizi kapayıp açıncaya kadar saniyeler içinde ulaşabilirsiniz.

Ayrıca paylaşım yapan yada herhangi bir bölüme konu açmak isteyen arkadaşlar Hackhell Arama Butonu’nu kullanarak aynı paylaşımın yada konunun daha önceden HACKHELL’de mevcut olup olmadığını öğrenebilirler. Veyahut HACKHELL’e program upload edenler paylaşımların son sürümlerinin siteye eklenip eklenmediğini anında görebilirler. Böylece elimizdeki minimum imkanları kullanarak daha yolun en başında HACKHELL’de konu karmaşasını maximum şekilde bireysel olarak önlemiş oluruz. Özelliklede bana göre karmaşadan en fazla nasibini alan;

Hackhell Forum » Bilgisayar » Programlar

Bölümü bana kalırsa en fazla rahat edecek bölüm olacaktır.

Tek yapmamız gereken Hackhell Arama Butonu’nu kullanmak!!!

[Çıkış noktasında başrolü oynayan bim_28 arkadaşımıza sonsuz teşekkürler]

İi düşünce Emrah..

keşke herkes bu butondan nasiplenip tekrar tekrar aynı başlıkları açıp aynı isteklerde bulunmasalar..

sabit'a aldım, teşekkürler..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=55780

Burada zaten bu konu verilmiş hem de sabitte.

Lütfen ARAMA yapmayı unutmayalım!

güzel kardeşim, öncelikle hoşgeldin..

ilk mesajında ne kadar da haşin girdin öyle?..

bahsettiğin konuda aramanın nasıl yapılacağı, burada ise arama butonunun önemi ve aramanın gerekliliği anlatılmış.. ikisi arasındaki farka dikkatini çekerim..

ßöylece Modlarada gerek Kalmazdı demi :p

modların işi çok, yeni gelen sorulara isteklere cevap verip yetişmek bile yeterlidir bizim için, bir de tekrar tekrar eskilerle uğraşıyoruz:)

Sende HakLısısn Güzel Kardesim Allah Sizlere Kuvvet Ve sabır Versin:goz:

ne yazikki bir cok arkadasımzı bu butonu kullanmıyor :eek:k zor herhalde 1 kilk yapmak :(:(
Ellerin sağlık kardeşim

Önemli bir noktaya değinmişsin sonsuz teşekkürler...

akıllı insan başka bimden copy yapmış azcık helal

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=55780

Burada zaten bu konu verilmiş hem de sabitte.

Lütfen ARAMA yapmayı unutmayalım!

güzel kardeşim, öncelikle hoşgeldin..

ilk mesajında ne kadar da haşin girdin öyle?..

bahsettiğin konuda aramanın nasıl yapılacağı, burada ise arama butonunun önemi ve aramanın gerekliliği anlatılmış.. ikisi arasındaki farka dikkatini çekerim..

Eyw TuRK_HaRD kardeşim.. Zaten ben arama yaptım adam akıllı bi açıklama bulamayınca siteninde temizliği açısından böle bi konu açmayı fikir edindim kendime umarım Faydalı bi başlık açmışımdır...

Unutmadan sabite eklediğin için ayrıca tşk ederim. Eyw baba!!!

teşekkürler öncelikle gerçeketn faydalı bir paylaşım olmuş forum kirliligi ortadan kalmış olur ve daha önce aynı konuyu açan arkadaşında emegine saygısızlık yapılmamış olur :goz:

:clap:clap:clap

Sağol Teşekkür Ederim Yeniyim Bana Yararlı Oldu

Dakka bır gol bır olmus baksanıza arkadas cok bılıo :) modlar gercekten ısınızın zorlugu sızı zorluyordur :)

Geri