Mayhoş
mayhoş
Bilgisayardan İnsana Bulaşan Virüs Bulundu
Teknoloji sınır tanımıyor. Şimdide insana bulaşan bilgisayar virüsü bulundu. Virüslü bilgisayar, cd ve disketlerden bulaşan virüsün çok tehlikeli bir virüs olduğu ve beyni formatladığı açıklandı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri yaptığı açıklamada durum çok ciddi dedi. Antivirüs program şirketleri şimdi bu virüs için bir virüs programı geliştirmeye çalışıyorlar...
Flaş Dünya durdu
Dün akşam saatlerinde olan bu olay bütün dünyayı ayağa kaldırdı...Dünya durdu evet yanlış duymadınız Dünya durdu...Artık Güney yarım küre hep yaz Kuzey yarım küre kış yaşayıcak,gece-gündüz olmayacak,hep 2011'da kalıcaz... Bilimadamlarının yaptığı açıklamaya göre yakın zamanda tüm güneş sisteminin duracağını açıkladı
ßilim adamları yeni bir açıklama yapmış erkeklerin ayrıldıktan sonraki ilk 60 saniyeleri...
1-acaba
2-yanlış
3-mı
4-yaptım
5-yoksa
6-doğru
7-mu
8-ulan
9-güzel
10-kızdı
11-allah
12-için
13-iyi de
14-kızdı
15-ama
16-çok
17-kıskançtı
18-yahu
19-her
20-şeyime
21-karışıyordu
22-bir rahat
23-haraket
24-edemiyordum
25-ama
26-gözleri
27-masmaviydi
28-deniz
29-gibi
30-gözleri
31-vardı
32-içinde
33-kayboluyordum
34-huzur
35-buluyordum
36-saçları ipek gibi
37-her dokunuş
38-ayrı mutluluktu
39-simsiyahtı
40-offf
41-kafana s.ç.m olm
42-kaçırdın canım hatunu
43-bunun gibisini bir daha
44-zor bulursun
45-köşeyi dönmeden seslensem
46-seni seviyorum desem
47-inanır mı acaba
48-hadi olm de işte deli gibi seviyorsun
49-nerde sende o cesaret olm
50-senden bir b.k olmaz
51-hadi olm bırak şu inadı
52-bağır avazın çıktığı kadar
53-ya beni terlerse
54-rezil olurum
55-niye terslesin ki ya
56-seni seviyorum derdi bana hep
57-bağır hadi bağır
58-köşeyi döndü hatun allah belamı versin
59- hasss.. ulan maç vardı maçı kaçırıyorum
60- taksiiiiiiii
kontör artık eczanelerde satılacak
Tekel bayiilerinden, bakkalardan marketlerden almaya alıştığımız kontör bundan sonra eczanelerde de satılacak...
Konuyla ilgili olarak acıklama yapan Türkiye Eczacılar odasından bir yetkili, ilac fiyatları el yakıyor, eczaneyi siftahsiz kapattığımız oluyor, bundan sonra eczanelerdede kontor satacaz, ilactan kazanamadığımızı kontör satarak sürümden cıkaracaz dedi
Knight Uzun Eşek Oyunu
dünyaca ünlü ve herkes tarafından oynanan (ben hariç) dev oyunun Türkler sayesinde keyifli hale getirildiği açıklandı.Açıklamayı yapan oyun prodüktörleri en çok Türklerden talep vardı o yüzden onalra sıcak görünmek için Türklere has bir oyun özelliği eklediklerini ifade ettiler.ayrıca yakında saklambaç ve körebeyide dahil edeceklerini açıkladılar..
Hakem kaleciye Bıçak çekti.
Konuşmaları
Hakem-Ulan deli gol yedin hahaha
Kaleci-Ya hocam bas git
Hakem-Ulan senin ***********
Kaleci-Asıl ben senin************
Ve bu konuşmadan sonra hakem kaleciye bıçak çekti hakem gözaltında ve kalecide komada..
256 Yıl Yaşadı
Çinli bir bitki bilimci dövüş sporcusu ve taktik veren olan Li Ching-Yuen 1736'da doğduğunu söylese de kayıtlarda 1677 olarak gözüküyor. Bu doğum tarihlerine göre 1933 yılında öldüğünde ya 197 ya da 256 yaşında olması gerekiyor. İki halde de dünyanın en çok yaşayan insanı.
Li Ching-Yuen'in 1677'de Chyi Jiang Hsie Szechuan köyünde doğmuş olması gerekiyor. Yuen hayatının çoğunu dağlarıne eteklerinde bitkiler toplayarak ve uzun yaşamın sırlarını araştırarak geçirdi.
1748 senesinde 71 yaşındayken Çin ordusuna dövüş öğretmeni ve taktik danışmanı olarak katılmak üzere Kai Hsien'e taşındı. 1927'de kendisi komutan Yang Sen tarafından davet edildi. Komutan yaşına rağmen onun gençliğinden gücünden ve yiğitliğinden oldukça etkilendi.
Eve döndükten bir yıl sonra öldü. Bazıları onun doğal nedenler yüzünden öldüğünü söylese de bazıları arkadaşları ölmeden önce 'bu dünyada yapmam gereken herşeyi yaptım. Artık eve gidiyorum' dediğini iddia ediyor.
Uzun yaşamın sırrı sorulduğunda Usta Li'nin cevabı her zaman şunlardı:
-Temiz bir kalbin olsun.
-Bir kaplumbağa gibi otur.
-Bir güvercin kadar hayat dolu yürü.
-Bir köpek gibi uyu.
Bu da oldu satılık Ufo
satılık ufo 1996 model
-2.006.525.854.256 km 'de (garajda yatmış az kullanılmış)
-tüplü (italyan markalı kaliteli)
-GAGS (galaksiler arası geçiş sistemi) mevcut -muanesi tam -spoiler + 4 çelik jant -döşemeler anakonda derisi -müzik tesisatıgöstergeler titanyum alaşımlı
-kelepir
-bayandan
İnsanlar artık cisim olabilecekler
İstanbuLda 'İstanbuL Teknik Üniversitesi'nin yaptığı çalışmalarda insanLar Herhangi bir cisim oLabiLecekLer..!Örneğin:tavşan,bilgisayar,soba vb. gibi şeyler..Hayatan bıkanLar için uyguLanan bu değişim işe yarıyor..Ama bazı tersLiqLer oLuyor örnek ResimLer: