Hackhell Ailesi Herkes Okumalıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yonetmen

New member
Reaction score
0
ASLINDA O RÜTBEYİ HAK ETMEMİŞTİM FARKINDAYDIMM AMA YİNEDE SİZLERE Bİ YANLIŞ KELİME DEDİYSEM KUSURUMA BAKMAYIN KIRICI OLDUYSAMDAA İNANIN BEN BÖLE DAHA RAHATIMM RÜTBEM ELİMDEN ALINDIĞI İÇİN ALINMASI GERÇEKTEN İYİ OLDUU RAHATSIZLIK VERİYORDUU ÇÜNKÜ NEDEN HAK ETMEMİŞTİM ONDANN AMA İNŞ DAHA İYİ ÇALIŞARAK DAHA İYİ UPLOAD EDEREK KİMSENİN KALBİNİ KIRMAYARAK DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİME İNANIYORUMM BU GÜNEKADAR ÇOK HATAM OLDUU İSTER İSTEMEZ AMA ARTIK BİYERLERE GELMENİN ZAMANI GELDİİ DİYE DÜŞÜNÜYORUMM YİNEDEHERKESTEN ÖZÜR DİLERİM Bİ KUSURUM OLDUYSAA SİZLERDEN İSTEDİĞİM BU MESAJIMA DALGA GEÇEREK DEYİLDE Bİ ARKADAŞ YADA Bİ DOST GİBİ MESAJLARINIZI BEKİYORUM (SİZLERİ SEVİYORUM) ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

saygılar......
SADRAZAM_KÖTÜÇOCUK

Boşver Kardeş Hakkınla çalısıp Geri Alacaksın Rütbeni

What is going on ?

Forum kurallarına uyduğun sürece kimsenin seninle bir derdi olmaz...
Ama arama yapmadan açtığın konular, aynı şekilde şikayet&öneriler
mesaj kasmalar :) clon üyelikle yaptıkların diğer üyelerin gözüne fazlaca batıyor ;)

belliki sana verilen mesajı almışsın kardeş buda bir erdemdir yolunda başarılar:)

Arkadaşlar Hepimizin Hataları Olabilir Oda Bi Hata Yapmış şimdi Farkında Cezasınıda Almış Rütbe Kaybederek Fazla üstüne Gitmemek Lazım Die Düşünüyorum

geçmişe mazi..

Forum hakkında öneri ve şikayet bölümünü meşgul etmeyelim lütfen.

Hatalarından ders aldıp almadığını icraatlarınla göstermelisin. Buraya bol bol konu açarak değil. Söz gümüşse sükut altındır derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri